Paragnost Eddie en Consulenten

Waar blijkt mentaal sterk zijn uit

Waar blijkt mentaal sterk zijn uitWaar blijkt mentaal sterk zijn uit. Mentaal sterk zijn, staat voor geestelijk in je kracht staan. Vanuit optimisme in het leven staan, evenwichtige persoonlijkheid nastreven. Je vindt jezelf niet zielig, je weet wat je waard bent. Je handelt naar je eigen normen en waarden. Laat je daar niet van de wijs brengen.

Mentaal sterk kan niet zonder gevoel. Gevoel in deze wil zeggen dat je hoofd en hart met elkaar op de juiste manier laat samenwerken. Je hoofd heeft niet de hoofdrol, want als dat zo is, ben je overal over in twijfel, weet je niet goed wie je bent. Ben je altijd bezig of je het allemaal wel goed doet en of anderen je wel leuk genoeg vinden.

Mentaal sterk werkt samen met jouw gevoel. Beiden zijn een ijzersterk team die voor jou klaarstaan en je begeleiden op je levenspad. Waar blijkt mentaal sterk zijn uit. Het blijkt uit heel veel dingen en wie weet zeg je, na het lezen van onderstaande punten, kan nog wel wat ondersteuning gebruiken om mentaal sterker te worden. Ik ga eens contact opnemen met een paragnost of een medium van Paragnost Eddie. Dan kan die mij helpen met inzichten om toe te gaan groeien naar mentaal sterk zijn. Dan weet ik dat ik de hele wereld aankan en ik nergens meer bang voor ben. Kom maar op uitdagingen!

Mentaal sterk zijn blijkt uit:

• Je bent authentiek, en dat wil zeggen, je bent wie je bent. Je maakt het niet mooier, je ego dat spreekt dan, je maakt het niet minder, je duikt weg dan. Je bent wie je bent. Je durft je hart te openen en te zeggen wat je daar voelt.

• Je bent je emoties de baas. Je schiet niet direct in angst, boosheid als iemand iets tegen je zegt, of als er iets gebeurt. Je bekijkt en observeert het van een bepaalde afstand. Daarna ga je er op reageren, vanuit jouw eigen normen en waarden. Als iemand niet blij met je is, dan mag dat, je accepteert het en je gaat niet in allerlei bochten wringen om er voor te zorgen dat die persoon je wel leuk blijft vinden. De dingen zijn zoals ze zijn.

• Je gunt jezelf het leven. Dat betekent dat je blij kunt zijn voor anderen, als die een succes te vieren hebben. Je bent oprecht geïnteresseerd in wat de ander beweegt en blij als een ander iets heeft wat waardevol is. Je kent geen afgunst. Wat je jezelf gunt, gun je een ander ook.

• Je durft te ontvangen, en dan hebben we het over alles waar het woord liefde bij komt kijken. Je hart staat er voor open. Je bent niet bang dat het gekwetst gaat worden. Vanuit je zelfvertrouwen en je realiteitsblik heb je door of een ander oprecht is en het meent. Daarom kun je je kwetsbaar opstellen, dat gaat als vanzelf.

• Je kunt beslissingen maken, waar je zelf compleet achter staat. Je leeft er ook naar. Je gaat daarna niet twijfelen of je wel het beste hebt gedaan. Je neemt ze voor en door jezelf, omdat je weet als je het voor anderen doet, jezelf daarmee te kort doet.

• Je weet waar je goed in bent, dat laat je ook zien. Tevens sta je open voor nieuwe dingen, je bent leergierig, loopt er niet voor weg. Gek op de uitdagingen van het leven.

• Je bent energiek, je lacht de dag toe. Je laat je niet door een tegenslag uit het veld slaan. Je bent ook nuchter en realistisch, je weet dat sommige situaties iets van je vragen en je handelt er als volwassene naar.

Eigenschappen van een mentaal sterk persoon. Die durft te leven, niets uit de weg gaat en openstaat om het leven voluit te leven. Dat wil jij toch ook! Bel met een medium of paragnost die gaan met je aan de slag om je mentaal sterker te maken en jij ook vanuit je eigen kracht durft te gaan leven.

Medium Claire