Paragnost Eddie en Consulenten

Verdriet en leed

Verdriet en leedWe kunnen maar moeilijk met verdriet en leed van anderen omgaan.

Hoe vaak hoor je niet, dat als je het zwaar hebt, juist diegenen waar je tot op heden lief en leed mee hebt gedeeld, er ineens niet meer voor je zijn? In de donkere dagen van het leven, laat vaak iedereen ons in de steek.

Nu is daar een spirituele reden voor, die inhoudt. Dat we als mens deze donkere periode alleen en zelf horen door te komen. Om inzichten te krijgen, in ons eigen gedrag en het gedrag van anderen. Waardoor we daarna veel meer in onze eigen kracht komen te staan.

Maar dat laat onverlet, dat we mens zijn en juist in die periode van bepaalde personen verwachten, wees er dan nu ook voor mij. Soms hoor je wel even iets, wil je je verhaal delen. Gat het vaak direct over de persoon zelf.

Die heeft het dan ook meegemaakt. Daarna krijg je een goedbedoeld advies, je komt er wel doorheen hoor. Doe het zus of zo, dan sta je weer snel op de aarde. Nou denk je dan, lekker, hier heb ik ook niets aan. Ik heb behoefte aan een luisterend oor.

Ik wil mijn ellende van mij af kunnen praten, net zoals ik gewend ben om alles wat leuk en fijn is om mee te maken, met anderen kan delen. Dan zijn ze er wel. Waarom niet als ik leed, verdriet en pijn ervaar.

De mens kan er niet mee omgaan. Leert de skills niet, is ook vaak veel te druk met zijn eigen leven. Even snel een berichte, en door, zegt een medium van Paragnost Eddie. Vandaar dat veel mensen in hun donkere periodes hun heil zoeken bij spiritueel consulenten.

Die hebben de skills wel, om te luisteren, zich het verhaal van de beller te begrijpen, zich er in in te leven. Het is vaak een wildvreemde en toch voelen voor veel cliënten de gesprekken heel vertrouwt. Ze voelen zich door ons, spirituele hulpverleners van paragnost Eddie, gehoord, gesteund, niet veroordeeld.

Als ze er voor openstaan, geven we advies, tips en inzichten mee voor herstel. Vaak wordt dat heel erg op prijs gesteld. Je wilt niet weten hoeveel mensen dagelijks ons opzoeken en vastzitten. Zoveel leed en pijn ervaren. Zoveel steun bij ons, de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie vinden.

We kunnen maar moeilijk met het leed van anderen omgaan. We duiken liever weg, want wat moet je zeggen! Weet je, luisteren is vaak al genoeg, je hoeft dus helemaal niet zoveel te zeggen. Maar ja, dat kost tijd en moet je de ruimte voor nemen.

En je bent bang dat de ander dingen van je vraagt. Daarnaast zijn het vaak de woorden die we niet kunnen vinden, om de ander bij te kunnen staan. Het leven moet eigenlijk altijd maar gewoon ‘leuk’ zijn, dat kunnen we handelen.

Het is een gave als je er kunt zijn voor diegenen die hun leven zelf even niet meer zien zitten. Daar zijn de hulpverleners van de spirituele lijn Paragnost Eddie heel erg bedreven in. Ze laten de cliënt hun tranen laten vloeien. Snikkend hun verhaal vertellen.

Het mag er allemaal zijn en op de een of andere manier gaan ze de energie van de ander oppakken en deze kracht geven. Ga er maar aanstaan om dit dagelijks te doen. Toch gebeurt het. Dit is de kracht van een spirituele hulplijn.

Ook jij kunt er voor anderen zijn. Vrienden, familie, geliefden. Als je de tijd er voor neemt, luistert, de juiste vragen kunt stellen. En vooral de ander in zijn waarde laat.