Paragnost Eddie en Consulenten

Verborgen krachten

Verborgen krachtenJe hebt zoveel kracht in je, die je elke dag weer mag ontdekken. Want jouw kracht, staat voor de liefde voor jezelf. En elke dag kom je voor uitdagingen te staan, die een klein stukje aan jou laten zien, hoeveel verborgen kracht jij wel niet in je hebt.

Je voelt je gekrenkt, gebruikt, misbruikt, de tranen vloeien. Je hebt geen idee meer hoe het nu allemaal verder moet, ver weg verwijderd van de eigen kern. De eigen kracht, die jou in het zadel van het leven heeft gezet. Die kracht die je voelde en de hele wereld mee aankon. Stukje bij beetje ingeleverd, zonder het in de gaten te hebben gehad. En nu, ontkracht, compleet krachtloos zit je daar, vooruit te staren. Met een hart dat bloedt, met niets meer in je handen.

De vonk
Het vuur is er uit, alles is uitgedoofd, het is verworden tot wat gruis, dat als je het wilt vastpakken door je handen glipt. Zelfs dat kun je niet meer vasthouden, het vuur is uit en zoals je jezelf nu voelt, machteloos, nutteloos, ben je er van overtuigd dat het vuur nooit meer zal gaan branden.

De vonk is niet weg, het heeft iets nodig om weer aangewakkerd te worden. Iets van jezelf heeft het nodig, alleen datgene wat het nodig heeft, is weg. Weggeblazen, verdwenen, niet meer zichtbaar en voelbaar. De kracht in je is verborgen, ergens onder en je kunt er niet bij. En om die reden kun je voor nu even de vonk niet activeren. Het voelt als een diep zwart gat, een tunnel zonder licht, waar geen einde aan komt. De tunnel uit, hoe dan! Ik heb niets meer.

Je hebt altijd jezelf nog
Al is de gedachte dat je niets meer hebt, en je het niet meer weet, heb je altijd jezelf nog. En er komt een moment dat je jezelf weer ziet. Al is het maar een keer in de spiegel en je van jezelf walgt. Je ziet jezelf. Walging is ook een gevoel. Zelfs die walging van jezelf over jezelf, kan een punt zijn van een lichtpuntje. Het kan je gaan aanzetten om dat gevoel van walging om te zetten in een gevoel van trots. Je ziet het nog niet, maar diep in jou wordt al hard gewerkt. Wordt rommel geruimd, zijn processen aan de gang van genezing. Want je hebt altijd jezelf nog en je gaat jezelf weer zien, in het licht, ver weg uit die tunnel.

Jijzelf bent de verborgen kracht
Er komt een moment dat je de verborgen kracht in jezelf weer gaat zien, daar is een aanleiding toe. Iets in jou laat de vonk weer ontspringen. Het universum helpt een handje mee. Bied je iets aan, wat je oppikte, ondanks dat je in die donkere tunnel zit. Voor ieder mens is het iets anders. Je werd er letterlijk naartoe getrokken, op gewezen. Je kon er niet omheen, het was zo zichtbaar. Als in een flits, die net zo snel als die kwam, weer weg is, maar toch, het was net voldoende om een vonkje te geven en dat vonkje had jij nodig om de donkere tunnel achter je te gaan laten.

Hulp in de donkere tunnel
Je hebt gelukkig hulp gezocht, terwijl je in de donkere tunnel zit. Hulp in de vorm van een WiccaMagie. Wicca is jouw lichtpuntje. Je hebt er weliswaar zelf voor gekozen contact op te nemen. Maar het was geen toeval. Je was iets aan het opzoeken op google en toen kwam er iets voorbij van een Wicca. en je begon het te lezen en voordat je het in de gaten had, had je een medium aan de telefoon. Het ging allemaal zo snel. Het was ook zo weer voorbij, maar je voelt diep van binnen een kentering, een verandering. Je voelt meer kracht.

Je hebt nog geen idee hoeveel verborgen kracht je wel niet in je hebt, maar de reis uit de tunnel is begonnen. Kleine stapjes naar het licht samen met een top medium. Als je die niet bij toeval tegen het lijf gelopen was, had je nog steeds je eigen verborgen kracht niet mogen ontdekken.