Paragnost Eddie en Consulenten

Van welke tools maken wiccas gebruik

Van welke tools maken wiccas gebruikAllemaal hebben we wel eens gehoord over witte en zwarte hekserij. Het bestaat, dat is een feit. Waarom kiest iemand er voor zo door het leven te gaan? Het is een bepaalde manier van leven, die hun aanspreekt. Ze maken gebruik van tools, die we je hier uit de doeken doen. En wie weet zeg jij dan. Interessant, dat bevalt mij ook. Ik waag er eens een gesprek aan met een van de wicca’s van Medium Eddie. Wie weet is hun levenswijze ook iets voor mij.

Nog altijd maken wicca’s gebruik van:

•       Glazen, kristallen bollen

•       Pendels

•       Etherische oliën

•       Kristallen en edelstenen

•       Heksenstenen

Glazen bollen

Een heldere glazen bol, vaak van kristal, wordt gebruikt als een orakel. Ze voorspellen iets over je toekomst, door middel van het doorgeven van paranormale boodschappen. Ze zijn al eeuwenlang het hulpmiddel om magische boodschappen door te krijgen. Vandaar ook medium Eddie. Een glazen of kristallen bol, daarin kan men het verleden, het heden en de toekomst in aanschouwen. Vraag niet hoe ze het doen. Dat kunnen ze je niet uitleggen. Een goede wicca en die vind je op Wiccamagie, zal uit haar glazen bol antwoorden halen, die jou verbazen, maar wel kloppen.

Pendels

Een pendel is een klein voorwerp, vaak in een druppelvorm aan een touwtje of koord. Met een pendel kunnen je dingen voorspellen. Je zult wel gerichte vragen moeten stellen aan de pendel, waarop een ja of nee antwoord te verkrijgen is. Het beoefenen van de pendel kan eigenlijk iedereen. Je hebt ze in veel verschillende vormen en maten. Vraag voorafgaand altijd aan je pendel of deze bereid is de vraag te willen beantwoorden. Zo weet je dat de vraag wordt geaccepteerd door bovennatuurlijke krachten. Deze krachten geven in feite het antwoord door aan de pendel, die dient hiervoor als een doorgeefluik. De pendel kan al je levensvragen beantwoorden, mist je hem zuiver en puur gebruikt.

Etherische oliën

Heksen maken ook gebruik van etherische oliën, die ze ook wel essentiële oliën noemen. Een echte heks maakt deze zelf, van kruiden, bloemen, bomen, alles wat uit de natuur te krijgen is. Het doel van deze oliën is om weer balans in je leven te kunnen vinden. Tegenwoordig bestaan er heel veel rustgevende oliën die we zelf zijn gaan gebruiken. En tegenwoordig heel normaal vinden. De oorsprong er van ligt in de hekserij.

Kristallen en edelstenen

Dit is voor velen wel bekend, dat kristallen en edelstenen een magische uitwerking kunnen hebben. Ook hiervan ligt het gebruik er van in de hekserij. Elke steen heeft zijn eigen magie. Zijn eigen helende werking op jou. Door zorgvuldig een edelsteen uit te zoeken en deze bij je te dragen, zul je voelen dat je heelt. Uiteraard maken de consulenten die je raadpleegt er ook gebruik van. En kunnen je helpen de voor jou juiste steen uit te kiezen. Vaak wordt je naar een toe getrokken, als een magische kracht die je stuurt.

Heksenstenen

Aangezien heksen, nu wicca’s genoemd, een grote verbinding hebben met de natuur en daar hun heling en magie uithalen. Kun je je voorstellen dat ook stenen magisch zijn. Een heksensteen beschermt je tegen leugens en achterklap. Een geoefende wicca zal de steen, die zij zelf heeft uitgezocht gebruiken om te kunnen zien of er kwaad over je wordt gesproken en door wie.

Je ziet dat de rituelen helemaal niet zo vreemd zijn, als we denken. Steeds meer gaan we er toe over het zelf ook te gebruiken. Dat er magie achter zit, vergeten we dan vaak. Maar die is er weel. Je moet dat dan maar net weten.