Paragnost Eddie en Consulenten

Spirituele cadeautjes

Spirituele cadeautjes.Wat als jij jezelf bent kwijtgeraakt, in de put zit, de mensen om je heen je niet opzoeken en je het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn, waarbij een gevoel van eenzaamheid overheerst. Je ongelooflijk je best hebt gedaan, altijd voor iedereen en alles je hebt ingezet, maar niet datgene er voor terugkrijgt wat je verdient en jezelf afvraagt. Waarom overkomt dit mij? Waarom ben ik alleen? Waarom ziet niemand mij staan? Waarom lukt er in mijn leven nooit iets zoals ik het voor ogen heb?

Als je dit punt hebt bereikt, is het tijd voor verandering en staan hulptroepen voor jou klaar om samen met jou die verandering vlot te trekken. Het zal moeizaam gaan in het begin, de put uit, is lastig, zwaar, vermoeiend en ja, je staat soms op een punt van opgeven. Je wilt het licht weer zien, weg uit de donkerte, maar hoe.

Dit punt bereikt, dan is het tijd voor spirituele cadeautjes. Cadeautjes die jij kunt vinden op mediums20 Je kunt er voor kiezen jezelf make up, een nieuwe telefoon, een dure fles parfum te geven, maar je kunt ook kiezen voor spirituele cadeautjes. Dit zijn cadeautjes waar je nog veel meer aan hebt, dan aan een fles parfum of een nieuwe telefoon. Want wat is er niet mooier om geld in jezelf te steken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. In feite is dit onbetaalbaar en als jij op het punt staat dat je het zelf allemaal even niet meer weet, dan weten de top consulenten wel raad met jou.

Ze bieden je allereerst een luisterend oor, ze begrijpen waar je mee zit en jij voelt je eindelijk eens begrepen, gehoord en gezien. Tijdens dat fijne gesprek met een medium, een paragnost, een coach of counselor kom je tot rust, zie je de eerste zonnestraaltjes weer en je hangt met een zeer tevreden gevoel op. Maar ja, wederom door stilte en eenzaamheid overmand, is een vervolggesprek met de consulent die jou al zo fijn te woord heeft gestaan, wel heel verleidelijk. Je belt nogmaals, ze herkent je nog, dat is fijn, dan ben je dus geen nummer, dat doet iets met je.

Nu vertel je zelf minder, de consulent weet immers jouw verhaal en je luistert tijdens dit tweede gesprek veel meer. Liefdevol neemt ze je mee naar je jeugd. Ze ziet dat je daar liefde te kort hebt gekregen, ondanks je normale jeugd. Ze ziet dat jij meer behoefte had aan bevestiging en ze geeft je zo inzichten mee waarom je nu staat met jezelf waar je staat. Je begint het te begrijpen, je begint met een bewustwordingsproces en oh wat voelt dit goed. Deze spirituele cadeautjes zijn veel meer waard, dan wat dan ook!

En door het voeren van diverse gesprekken met jouw eigen vertrouwde consulent kom je steeds meer terug bij jezelf, voel je je zelfvertrouwen groeien, zie je de zon ineens helemaal schijnen en zie je in dat je aan het veranderen bent. Dat je niemand nodig hebt om je gelukkig te voelen. Sta je open voor contacten, maar niet meer omdat je ze nodig hebt maar omdat ze iets toevoegen. Je bent je leven gaan leiden zoals het voor jou goed voelt. Spontaan beginnen mensen je op te zoeken, jouw tijd is gevuld met alleen maar leuke dingen, want je geniet van wat je doet.

En dat door een paar goede gesprekken met een medium. Zit jij nu ook met jezelf op zo’n punt, ervaar je depressiviteit? Tegenwerking van je dromen? Kom je er zelf niet helemaal uit en kun je ook wel wat spirituele cadeautjes gebruiken? Bel of chat dan eens met een medium, zij staan dag en nacht voor je klaar, om jou dat leven te bezorgen wat je altijd al voor ogen hebt gehad.

Spirituele groei is zo gek nog niet!