Paragnost Eddie en Consulenten

Spiritueel ontwaken

Spiritueel ontwaken.Als je als kind op de wereld komt, ben je een en al liefde. Je ouders omringen je met zorg en genieten van alle kleine stapjes die jij zet. De eerste jaren gaan aan je voorbij en vanaf je vierde levensjaar begint heel langzaam de omgeving je bewust te worden. Als jouw wiegje in een liefdevol gezin staat, waar je alle liefde krijgt die nodig is, dan is er een grote kans dat je uitgroeit tot een persoon die zichzelf ook liefde kan geven, dat heb je geleerd en jezelf liefde geven is je bestaansrecht.

Maar wat als het gezin dat jij hebt uitgekozen, minder liefdevol met je omgaat, dan pluk jij daar zure vruchten van. Je hebt dit gezin niet voor niets uitgezocht. Je kwam met een boodschap. Jouw boodschap was licht brengen in hun duisternis. Je hebt jezelf wel een hele zware taak opgelegd, maar ondanks tegenslagen, gaat het jou lukken. De weg die je hiervoor gaat bewandelen, is zwaar, jij bent al spiritueel ontwaakt bij je geboorte, echter de omstandigheden waarin je terecht komt, zijn zodanig dat je niet tegen de negatieve stroom op kunt.

Toch zit in jou allerlei lichtpuntjes, die eerst naar de achtergrond worden gedrukt. Je ervaart tegenwerking in je leven. Je ervaart op gebied van relaties, pijn, verdriet, gekwetstheid. Al deze opofferingen zijn nodig om jezelf naar een nog hoger spiritueel plan te brengen. Dit heb je eerst niet in de gaten, braaf doe je wat van jou wordt verwacht. Alleen diep van binnen wil je anders, dat voel je, maar je gevoel verdwijnt langzaam naar de achtergrond. Je verliest je prachtige zelf in een zee van negatieve emoties. Dan ineens, is er een lichtpuntje diep van binnen, een stem, die je hoort, die je wegwuift, die je negeert. De stem roept harder en harder. Zit jij wel op het juiste pad. Wil jij zo nog wel verder, zegt de stem diep van binnen. Het benauwd je, er wordt iets van je verwacht. Er wordt van je verwacht dat je je leven 180 graden gaat draaien. Dat jij jezelf naar een hoger plan gaat brengen, maar hoe en waarom. Omdat je tot op heden jezelf hebt genegeerd, jezelf hebt verloochent, niet naar jouw waarheid hebt geluisterd. En jouw waarheid is jouw gevoel. Langzaam komt het besef binnen, dat door alles wat in je leven is gebeurd, je jezelf bij hebt ingeleverd. Je hecht helemaal geen waarde aan geld, macht, spullen, je hecht waarde aan liefde. Eigenliefde. Maar waar is dat gebleven.

Een grote zoektocht volgt, je merkt dat mensen uit je leven verdwijnen, dat doet je pijn, je begrijpt het niet, maar je zult wel los moeten laten. Wat zijn ze met mij van plan? Ik ben alleen, ik voel mij eenzaam, diep ongelukkig en hoe kan dat nou. Ik heb alles altijd gedaan voor iedereen. Je trekt je terug in je eigen wereld, je keert naar binnen en het lukt je in je eigen ziel te kijken. Die is puur, heel puur, die is zuiver. Alleen je was jouw ziel kwijtgeraakt en die laat je weer toe. Jouw ziel toelaten doe je voor jezelf, je begint je daar bewust van te worden. Liefde begint weer te stromen, je voelt het letterlijk in je lijf. Je ervaart meer energie. Je bent spiritueel aan het ontwaken. Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Je wilt wat je nu voelt, nooit meer kwijt en al ben je alleen, al is er nu gen relatie, je ervaart het niet meer als een gemis. Je zoekt ook niet meer naar die ene, de ware. Je hebt de ware gevonden. Jezelf. Het leven begint te draaien in positieve zin. Je krijgt handreikingen aangereikt vanzelf, waardoor je blijft groeien en groeien. Niets kan je meer tegenhouden. Jij bent liefde, jij bent jezelf, jij bent klaar om liefde te geven en te ontvangen, tot je te nemen. Je weet precies hoe dat voelt, er uit ziet. Jouw zoektocht naar je ware zelf is loodzwaar geweest, maar heeft je zoveel moois gebracht.

Je wilt anderen vertellen hoe je je voelt. De mensen om je heen begrijpen je niet, zij zijn nog bezig met hun zoektocht. Eerst geeft het je een gevoel van boosheid, teleurstelling. Begrijp nou hoe mooi of dit is. Dan laat je die gevoelens ook los, je begrijpt dat iedereen het in zijn tijd, op zijn manier kan en mag doen. Je hoeft het ook niet van de daken te schreeuwen, mensen zien het aan je. Ze voelen het ook, alleen ze luisteren nog onvoldoende naar hun eigen gevoel.