Paragnost Eddie en Consulenten

Relatie waardig zijn

Relatie waardig zijnRelatie waardig zijn, wat is dat!

Kun je je voorstellen dat kijken vanuit onzekerheid, heel anders kijken is, dan vanuit kracht?
Vanuit onzekerheid kijken, zie je namelijk niet wat er daadwerkelijk gebeurt. Vanuit kracht zie je dat wel.

Het fenomeen, kijken vanuit onzekerheid doet zich vaak voor als we een potentiële partner ontmoeten. Aan de ene kant geeft het ons vleugels, aan de andere kant gieren de zenuwen door ons lijf. Er worden bepaalde hormonen geactiveerd als we verliefd zijn en dat geeft ons een bepaald gevoel. We raken de realiteitszin even compleet kwijt. Verliefdheid verdwijnt op den duur en komen we weer met beide benen op de grond terecht. Maar dan, dan kun je heel hard vallen, indien je vanuit onzekerheid naar de ander kijkt.

Wat zegt onzekerheid
Onzekerheid zegt, vindt hij mij wel leuk? Zullen we samen blijven voor de eeuwigheid? Wat moet ik doen, om hem in mijn leven te behouden. Ik hoop maar dat hij blijft. Compleet voorbijgaand dat je jezelf aan het veranderen bent voor de ander en niet kijkt of deze man wel de juiste intenties met je voor heeft.

Wat zegt kracht
Wat leuk dat ik iemand heb ontmoet, ik ga eens kijken of ik deze man dusdanig leuk vind, dat ik hem in mijn leven zou willen houden. Ik ga mijzelf niet voor iemand veranderen of aanpassen. Sterker nog, ik ben goud waard, ik wil zien of hij goudeerlijk is en oprecht. Dat verdien ik. Of hij voldoende tijd in en aan mij gaat besteden.

Een relatie vanuit onzekerheid opbouwen gaat niet
Een relatie aangaan vanuit onzekerheid in jezelf, zegt eigenlijk, ik ben niet klaar om een relatie aan te gaan. Dit moet ik niet willen, want ik ga er een puinhoop van maken. Ik kan de ander niet genoeg bieden. Laat ik eerst er maar eens voor gaan zorgen dat ik mijzelf alles kan bieden. Dan kan ik mijzelf en de ander zekerheid bieden. Voor de meesten is dit moeilijk te begrijpen. En zijn we lange tijd op zoek om te krijgen wat we willen op gebied van liefde. Niet inzien dat liefde geen wil kent. Dat liefde een vrije wil kent en jijzelf eerst de vrije wil moet hebben kunnen zien, om de liefde vanuit de kracht te durven te gaan omarmen.

Onzeker zijn hoort bij het leven
Je mag in je leven gerust onzeker zijn. Daar zijn we tenslotte mens voor. Het is alleen wel zo, dat als je je leven leidt vanuit onzekerheid, je jezelf nooit enige zekerheid biedt. De ander je dan ook geen zekerheid kan bieden. Je weet namelijk niet hoe je de zekerheid van de ander moet accepteren. En daarbij, liefde kent geen zekerheid, althans niet de liefde van een ander. Je weet nooit of deze blijft ja of nee. De enige zekerheid die je hebt, is de liefde voor jezelf. En als je onzeker bent, sta je niet in voor de liefde voor jezelf. Ontbreekt de kracht in je. Met het gevolg dat de ander van jou geen zekerheid krijgt en dus op een gegeven moment er voor kiest uit je leven te verdwijnen.

Wicca’s helpen je in je kracht
Liefde is een lastige materie en zou het in de kern niet moeten zijn. We maken meer stuk vanuit onze eigen onzekerheid, dan ons lief is. Gelukkig kunnen we ons wenden tot WiccaMagie.nl. Die helpen je in je kracht te gaan staan. Die helpen je zekerder te worden van jezelf. Zodat jij relatie proof wordt. Dat je de relatie met jezelf op de juiste manier leert in te vullen en daarna in vol vertrouwen een relatie met een ander durft aan te gaan, waarbij je onzekerheid geen rol meer speelt.

Jij bent jezelf, je hebt de onzekerheid van je afgeschud. Je staat compleet in je kracht, bewust zijnd dat zonder die eigen kracht, je geen leven kunt leiden wat goed is voor jezelf. Je bent relatie waardig en je zult dat laten zien ook.