Paragnost Eddie en Consulenten

Paranormale Dieren

honden fluisteraarWaarschijnlijk kent u het wel. Zeker als u een kat of een hond hebt of hebt gehad. Of misschien gaat u weleens op bezoek bij iemand met een dier. Het dier zit opeens stil en gaat staren. Niet vergeten dat het ook gewoon iets heel aards kan zijn! Een vlieg, spin of vogel waar ze dan opeens op afspringen.

Probeer wel realistisch te blijven, niet alles is paranormaal. Dat gezegd hebbende, staan dieren zeker meer open voor wat er is tussen hemel en aarde.

Opeens gaat het dier staren, één richting op, je vraagt jezelf af waar het dier naar kijkt. Niets te zien! Toch even later gebeurd het weer, of later op de dag. Opnieuw staart of kijkt het dier een bepaalde richting op.

Of ze gaan zo maar opeens blaffen! Let op! Een hond kan ook als waarschuwing blaffen. Hulphonden kunnen bijvoorbeeld aanvoelen dat een baasje een post-traumatische-stress-stoornis nachtmerrie heeft. Of een epilepsie aanval.

Blijf dus wel onderscheiden of het aards is of niet.

Nu kunnen dieren ook ergens naar toelopen, maar er is niets … dan is er vaak een aanwezigheid van energie. Vaak staren ze naar dezelfde plaats. Afhankelijk van hun reactie kan men merken of het een prettige energie of niet is.

Iedereen kent wel de verhalen van trouwe dieren, een kat die kilometers loopt om bij zijn baasjes te zijn. Of een hond die op de gedenkplaats van zijn baasje gaat liggen en niet meer wil vertrekken.

Zo kan een dier op een bepaalde stoel graag zitten, puur omdat daar de energie van degene die daar vaak op zat nog hangt.

Een dier trekt helaas zeker als het baasje ergens last van heeft ook negatieve energie aan. Aan het dier is dan te merken dat er iets mis is.

Een dier kan ook tegen een bezoek minder aardig zijn, meestal voelt het dan aan dat degene niet goed is voor zijn/haar baasje.

Dieren kunnen ook weersomstandigheden, de volle maan of planetenstanden aanvoelen. Let eens op hun gedrag, ze kunnen liever of juist minder lief zijn.

Hoe het met het baasje gaat kan men vaak aan het dier zien. Een dier

Voelt het baasje vaak aan, zelfs voor het baasje ziek is, weet het dier het al. Soms gaat het dier op een bepaald plaats liggen, bij ziekte is dit vaak bij het bed.

Zo voelt een dier ook wanneer de baasjes thuiskomen. Een leuk gezicht de kat die voor het raam gaat zitten wachten. De baasjes komen uit school, en zelfs als dat verandert, in werk of een andere studie, feilloos voelt het dier aan wanneer ze eraan komen.

Een dier voelt energie dus op allerlei manieren, ook in tijdstippen, zelfs als die veranderen weet het dier gewoon dat het tijdstip verandert is.

Leuk is het als een dier zelf overgegaan is, dan na een tijdje energetisch aanwezig is bij het baasje, zelfs als het baasje verhuisd gaat het gewoon mee. Zo kan het voorkomen, dat men een dier bij iemand ziet.

Wie weet zijn de dieren de gidsen geworden.

Medium Esther