Paragnost Eddie en Consulenten

Oppikken van energie van anderen

Oppikken van energie van anderenOppikken van energie van anderen. Bestaat het dat we energie van anderen oppikken en hierdoor onze eigen gemoedstoestand door veranderd? Dat kan zeker, de gehele dag staan wij bloot aan energie en zenden we uiteraard ook zelf energie uit.

Het lijkt een gek idee dat we energie opvangen en uitzenden, we zijn tenslotte geen seinpaal en toch zijn we dat wel. Alles is tenslotte energie. Zelfs een steen, een boom, een bank, alles bestaat uit energie. Als je het moeilijk vindt om te bevatten, kijk dan eens naar het volgende. Je komt een grote ruimte binnen en die is vol met mensen. Zodra je de ruimte binnenloopt, gebeurt er iets met je.

Dat gevoel wat jij op dat moment ervaart, heeft met energie te maken. De groep mensen in die grote zaal, stralen gezamenlijk iets uit. Jij hebt je misschien verheugd om er naartoe te gaan en als je binnenkomt, kan die vreugde van jou zomaar verdwijnen. Je kan dat gek vinden of er helemaal net bewust bij stilstaan, maar wat er gebeurt heeft alles te maken met energie.

Zo kun je ook ineens een knoop in je maag voelen. Die kun je associëren met iets wat je te wachten staat, en daar kan die knoop ook heel goed mee te maken hebben. Maar het kan ook zomaar zijn ontstaan, omdat je aan iemand denkt, en dan de energie van die persoon opvangt.

Het kan ook zijn dat een persoon aan jou denkt en die energie naar je uitstraalt. Zo zijn er heel veel redenen denkbaar en voelbaar dat we te maken hebben met energie van anderen, die we oppikken.

Cliënten die contact zoeken met een medium of paragnost van Paragnost Eddie stellen dan ook wel eens de vraag, ik ben vrolijk opgestaan vanochtend, maar na een uur was dat gevoel verdwenen en nu zit ik de hele tijd met iemand in mijn hoofd. Pak ik van die persoon soms energie op.

Een goed medium of een goede paragnost kan zien van wie die energie afkomstig is. Of het van jezelf is, door bijvoorbeeld eigen (negatieve) gedachten, zonder dat je daar erg in hebt. Of dat het inderdaad afkomstig is van die persoon waar je nu in gedachten mee bezig bent.

Het is aan ons zelf er voor te zorgen zo min mogelijk onze eigen gemoedsrust en geestelijke gemoedstoestand door de energie van anderen te laten beïnvloeden. Kijk als we blij worden van de energie van anderen, vinden we dat uiteraard helemaal niet erg. Maar niemand zit te wachten op negatieve energie van anderen.

Hoe zorg je er voor dat de energie van anderen buiten je deur blijft? Aarden, dat is de weg om in je eigen energie te blijven. Wat is aarden? Ken je de uitdrukking, blijf maar met twee benen op de grond staan. Dat is in feite aarden.

Aarden wil zeggen, dat je er voor zorgt in het hier en nu te zijn. Het wil ook zeggen, ga niet met je gedachten aan de haal. Want dan komen er anderen in je systeem en pik je daar de energie van op. Aarden wil ook zeggen, zorg goed voor jezelf, houd je bij de feiten. Vul niets in, neem niets zomaar klakkeloos iets aan.

Ga je bijvoorbeeld zelf iets invullen, dan verandert jouw energie. Ga je dan ook nog een vriendin bellen en hoor je van die vriendin misschien nieuws, wat die weer van een ander heeft gehoord. Dan kun je zomaar van de aardbodem ‘verdwijnen.’ Dan slaat eventueel de angst om je hart, al die informatie maakt je onzeker, je energie verandert, je pakt nu zoveel energie van anderen op, dat je niet meer bent geaard.

Dus ja, we pikken energie op van anderen, het is aan jou om het uit je lijf te laten vloeien en dat doe je door te aarden.

Medium Claire
Paragnost Eddie