Paragnost Eddie en Consulenten

Ontdek je oude pijnen

Ontdek je oude pijnenOntdek je oude pijnen, die je danig in de weg kunnen zitten. Als medium zijnde bij Paragnost Eddie, zijn er cliënten die zelf tot de ontdekking komen. Ik loop constant tegen hetzelfde aan. Dit is een hele mooie bewustwording en constatering. Het betekent dat je zelf iets begint te ontdekken en te herkennen.

Maar wat is de reden dat je constant tegen hetzelfde aanloopt? En wat is het dan dat je parten speelt. Maar nog veel belangrijker? Hoe doorbreek je het, wat dien je daarvoor te doen. We leven het leven allemaal met de kennis die we in ons leven opdoen.

Datgene wat ons wordt voorgeschoteld als kind zijn, is de kennis die we meekrijgen als het om liefde gaat, relaties, verbindingen. Vaak ervaren we daar pijn bij en gaan we op een gegeven moment zelf een soort van rode draad zien.

Je start elke keer opnieuw met daten en na een paar dates haakt de ander af. Als dat een telkens terugkomend patroon is, ga je twijfelen. Aan jezelf, zal het aan mij liggen. Doe ik iets verkeerd. Of dat je heel enthousiast aan een relatie begint en dat na een paar maanden ineens weer hetzelfde je overkomt.

De ander is niet meer verliefd, of ziet het niet meer zitten, vertrekt met de noorderzon. Jou achterlaten in het ongewisse. Dit doet pijn. En die pijn heb je in eerste instantie niet van in de gaten, dat het wel eens oude pijn kan zijn.

Hoe ontdek je oude pijn? Hoe weet je of datgene wat je telkens weer overkomt, te maken heeft met oude pijn. Die vaak in onze kindertijd is ontstaan. Van onze kindertijd onthouden we een bepaald gevoel en uiteraard ook diverse gebeurtenissen.

Daar kun je ook pijn bij voelen. Maar leg nou maar zelf eens de zere vinger op de juiste plek! Laten mediums en paragnosten van Paragnost Eddie dit wel heel goed kunnen. Zij zien over alles heen en voelen jouw energie.

Daarmee kunnen zijn in jouw verleden kijken. Ze zullend dan dingen opnoemen die jij herkent. Aan de hand hiervan kan een spiritueel consulent de oude pijn, die jijzelf moeilijk kunt herkennen, benoemen.

Oude pijn is ontstaan in een crisissituatie, waarbij jij als klein kind gebruik bent gaan maken van een overlevingsmechanisme. Dit overlevingsmechanisme heeft jou in leven gehouden. Alleen zit het je wel in de weg en zit het je knap dwars.

Als jij in een relatie na een paar dates aan de kant wordt gezet, kan dat zomaar zijn dat je onbewust je onvoldoende openstelt qua energie voor de ander. Dat is immers je overlevingsmechanisme. Daten is met name energie van elkaar opvangen. Die energie is open, spontaan, vrolijk, losjes, geen angst bij te bespeuren.

Jij bent juist voorzichtig, wantrouwend, de kat ui de boom kijkend. Je wilt een zeker weten gevoel voelen. De ander voelt dan weer, dat jij gesloten bent en haakt af. Als dit patroon zich vaker voordoet, weet je. Hier zit oude pijn.

Hoe kun je er dan voor zorgen, deze oude pijn, waar een overlevingsmechanisme aanhangt, los te laten en te doorbreken? Meten is weten. Nu je dit weet, kun je er iets aan doen. Daten als fun gaan zien. Lekker jezelf zijn, niets hoeft. Jij bepaalt.

Zodra je dat gaat toepassen, zul je zien, ben je spontaan, open, minder gesloten en gereserveerd. Zal de ander jouw energie als plezierig en prettig ervaren. Of er dan een relatie uitkomt, denk je niet eens aan. Je geniet en daar gaat het om. Jouw oude pijn heb je doorbroken.