Paragnost Eddie en Consulenten

Ongelukkig met je relatie, wat is wijs om te doen?

Ongelukkig met je relatieOngelukkig met je relatie, wat is wijs om te doen? Dat een relatie na verloop van tijd verandert, eventueel in een sleur kan komen, de spanning er af is, weten we allemaal. Door de dagelijkse werkzaamheden, de beslommeringen, het werk, kunnen we vergeten dat er ook nog een samen is, waar tijd en aandacht aan geschonken dient te worden.

De vonk alleen om een relatie in stand te houden, is onvoldoende. Dagelijks zal er gewerkt moeten worden door beiden aan de relatie. Ook als de relatie er al wat langer is. Blijven zitten in een relatie waarin je je ongelukkig voelt is ook echt geen goed idee. Zeker als er kinderen zijn.

Blijven voor de kinderen, dat houd je zelf niet vol, de partner niet en de kinderen krijgen het goede voorbeeld niet mee. Het is dus echt zaak goed samen te blijven werken en het vuurtje brandend te houden.

Maar stel je voor dat je een punt voorbij bent en alles al hebt geprobeerd voor je gevoel en toch ongelukkig bent met je relatie, wat dan! Allereerst een medium of paragnost raadplegen van paragnost Eddie. Niet eens zozeer voor een toekomstvoorspelling, als wel om wijze raad en inzichten.

Vaak zitten we zelf zo vast op een gegeven moment, dat de kluwen in ons hoofd, geen uitweg meer ziet. Halen we er te veel en van alles bij en vergeet de emoties niet. Er is een hele simpele regel, bij twijfel niet doen. Zet de stap nog niet om te willen gaan scheiden, schijnbaar sta je er dan nog niet voor de volle 100% achter. Zolang dat gevoel er nog niet is, de knoop niet doorhakken.

Wat dan wel. In gesprek gaan, eerlijk zijn naar je partner en aangeven waar je mee zit. Wat je mist in de relatie, wat je anders had verwacht, of het gevoel echt weg is. Daar heeft de partner recht op, ook al is dit moeilijk. Wie weet kunnen jullie er samen toch nog uitkomen en blijft het scheiden buiten de deur.

Als dit niet werkt, je toch met een gevoel blijft rondlopen dat je je ongelukkig voelt, dan is de stap uit elkaar te gaan onvermijdelijk. Om voor jezelf nu je misschien op zo’n punt staat, wat wijs is om te doen, kun je jezelf een paar vragen stellen.

De antwoorden die je er op geeft, niet over nadenken, maar er bij voelen, je krijgt dan direct een bepaald gevoel binnen bij de vraag die je aan jezelf stelt en dat antwoord kan je helpen hoe nu verder.

Een vraag die je zeker gaat helpen is. Zie ik mij met mijn partner oud worden? Luister goed naar de reactie van je gevoel. Als het antwoord nee, is dan weet je waar je staat. Is het antwoord een ja, weet je het ook. Is er enige twijfel, ben je nog niet toe de ander los te laten en wil je dat misschien ook wel helemaal niet.

Als je twijfelt, dan is er werk aan de winkel. Aangeven datgene wat je mist, waar de slob in is geraakt. De emotionele verbinding herstellen, aantrekkingskracht weer gaan voelen. Niet wachten en verwachten dat je partner je gelukkig maakt of verandert. Als je wilt dat er iets verandert, ben je het altijd zelf.

Als je partner altijd te laat is en jij baalt daarvan, denken we al snel. Die ander moet veranderen. In de kern klopt dat ook, maar als je met de partner verder wilt, accepteer dan dit gedrag, dat is de verandering. Vaak zijn het kleine dingen waar we ons aan gaan storen en we ons ongelukkig voelen in een relatie.

Zorg er samen voor dat jullie bij elkaar terecht kunnen, alles bespreekbaar is. Samen lol kunt hebben, kun lachen als vrienden om de kleinste dingen. Je zult zien, vaak ben je ongelukkig, omdat je zelf even wat minder lekker in je vel zit.

En weet, bellen met een medium of paragnost, kan altijd, zijn zijn bij uitstek de beste tipgevers, een relatie weer gezond te laten zijn.

Medium Claire