Paragnost Eddie en Consulenten

Numerologie: Welk cijfer ben jij?

Numerologie: Welk cijfer ben jij?Numerologie: Welk cijfer ben jij?. Het leven draait om cijfers, dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Alleen vaak staan mensen niet stil bij de betekenis van cijfers. Daar gaan we het in deze blog uitgebreid over hebben.

Ken je dat gevoel dat je je afvraagt, waarom gebeuren de dingen zoals ze gebeuren? Je kan bijvoorbeeld al een tijdje hetzelfde getal zien, zoals 11:11, 16:11, of het nummer 23. Er is altijd een verklaring waarom deze dingen gebeuren. In het rijk der engelen, of in “het boven” proberen ze je een boodschap te vertellen. Ik weet nog goed dat ik vaak het getal 16:11 voorbij zag komen op de klok. Dat betekende dat de engelen vonden dat ik me meer bezig moest houden met spiritualiteit.

Om te weten welk cijfer je bent, is dit heel belangrijk. Naast dat we voor de staat allemaal een nummertje zijn, heeft onze ziel en lichaam ook een nummer. Bijvoorbeeld als je geboren bent op 30/07/1970. Dan is je geboorte getal nummer 9. Dit doen we volgens de Klassieke Pythagorese Numerologie. Je geboortegetal zegt heel veel over je verleden heden en toekomst. Je geboortegetal kan je echt hele goede richtlijnen geven op bepaalde situaties. Bijvoorbeeld in een relatie, zo kan je weten of jullie geboortegetal goed bij elkaar passen.

Mediums en Paragnosten kunnen je op de mediumchat of op de mediums bellijn erg goed helpen met vragen over numerologie. Het is goed om te weten wat de toekomst je kan brengen, zo kan je de juiste beslissingen maken op basis van de numerologie.

Mijn advies is dan ook, ga kijken welke van onze top consulenten klaar staan om jou hierbij te helpen.