Paragnost Eddie en Consulenten

Niet lekker in je vel!

Niet lekker in je vel!Niet lekker in je vel! Hoe los je het zo snel mogelijk op. Als mens zijnde maken we periodes in ons leven mee, dat we minder lekker in ons vel zitten. Deze periodes horen bij het leven, zegt een medium van Paragnost Eddie. Het maakt je mens en het zijn de groeikuilen die we nodig hebben om spiritueel te groeien.

Je kunt een mindere periode in je leven dus als een groeikuil zien. Een kuil die je induikt, waar je uiteraard geen zin in hebt. Maar schijnbaar is het nodig op dat moment. Er kan een aanwijsbare reden voor zijn.

Een vriend die het heeft uitgemaakt. Of jijzelf die ergens een punt achter heeft gezet. Een verlies van een dierbare, op het werk loopt het niet lekker. Of er is geen aanwijsbare reden, dat kan natuurlijk ook, maar je hebt het gevoel stil te staan. Niet vooruit te komen.

Vaak gaan we ons dan druk maken, niemand die zegt. Nou ik zit even in een groeikuil hoor. Mij niet storen. Ik ga ff lekker depressief en tegendraads zijn. Eigenlijk jammer, dat we groeikuilen niet accepteren als tijden die er horen te zijn, zegt een paragnoste van Paragnost Eddie.

Achteraf zien we dat we er juist zoveel aan hebben gehad. Het is de kunt om vooraf dit eigenlijk al te weten. Ook een vorm van spirituele wijsheid. Niet dat je ze dan kan voorkomen. Je gaat er naders mee om en daarmee heb je de helft aan tijd al gewonnen.

Hoe los je niet lekker in je vel zitten, zo snel mogelijk op? Wil het niet snel oplossen! Het kan namelijk niet sneller dan je wilt. Of je moet zoveel liefdeskracht in jezelf hebben, dat je letterlijk aan een knop kunt draaien en kunt zeggen.

Zo ik zit in een groeikuil. Ik heb de les er uit geleerd, want dat is de bedoeling. Knop om en ik voel mij weer kiplekker en boordevol energie. Dus wil je het snel oplossen. Laat dan los dat je het snel wilt oplossen.

Daarmee ga je het oplossen namelijk alleen maar mee tegenwerken. We worden wel eens benaderd door cliënten, die zeggen. Wanneer wordt ik nou weer een echt gelukkig? Als medium van Paragnost Eddie geef ik dan aan.

Wanneer jij wilt. Het kan namelijk met een knip van je vinger. Eigenlijk zeggen deze cliënten en vragen ze iets heel anders. Ze vragen, ik weet niet hoe ik mij gelukkig kan voelen. En daar kunnen wij mediums en paragnosten van Paragnost Eddie wel een heel fijn antwoord op geven.

Want vragen wanneer je weer gelukkig voelt, kan niemand een antwoord op geven. Dat bepaal jij en niemand anders. Het heeft te maken met liefde voor jezelf. Als je die gaat voelen, gaat je innerlijk vuur weer branden.

Dat vuur zorgt er voor dat jij weer gelukkig gaat voelen, dus beter in je vel komt te zitten. Door te accepteren dat mindere periodes er zijn, waarbij je minder lekker in je vel zit. In die periode lief voor jezelf gaat zijn.

Laat je stress en al het gepieker en bijbehorende emoties die dat te weeg brengt los. Dan geef je liefde de ruimte jou weer te helen. Zie je wat liefde wel allemaal niet kan beteken, zegt een medium van Paragnost Eddie?

Jou weer lekker in je vel gaat laten zitten!