Paragnost Eddie en Consulenten

Neem eens een kijkje in je eigen onderbewustzijn

Neem eens een kijkje in je eigen onderbewustzijnNeem eens een kijkje in je eigen onderbewustzijn. De mens leeft en doet en gaat mee in de waan van alledag. Soms vergeet je iets, kun je je aan storen, soms raak je geïrriteerd omdat iets niet direct wilt lukken. Als dat vaak begint voor te komen, sta je wellicht minder bewust in het leven.

Je kunt bij jezelf heel goed zien of je lekker in je vel zit of niet. Als je goed slaapt, door de dag heen een fijn gevoel ervaart, dan zit je op de juiste golflengte met jezelf. Dan heb je voor jezelf de balans te pakken.

Als je ervaart dat je slaap minder wordt, vaak wakker bent in de nacht, je overdag je vermoeid voelt en blij bent dat de dag voorbij is, dan zouden alarmbellen af moeten gaan. Dat zijn tekenen aan de wand dat je jezelf aan het voorbij lopen bent.

We vinden dit lastig, we willen als mens zoveel en het liefst willen we ons daar goed bij voelen. Dat we dan af en toe eens stil moeten staan bij onszelf, zou heel mooi zijn, we vergeten het vaak. We gaan door, totdat we verkouden raken, grieperig en dan nog. Ach kan nog wel een dagje, paar pillen en dan kom ik de dag wel door.

Je bent jezelf aan het vergeten, te veel van jezelf aan het vergen. Een griepje lijkt zo onschuldig, dat is het niet. Het lijf heeft moeite jouw tempo, jouw manier van leven bij te houden. Je weerstand is aan het dalen en dat zou op zichzelf al voldoende moeten zijn, een pas op de plaats te doen.

Maar de mens is niet gewend zichzelf belangrijk te vinden, we hebben in een mensenleven andere dingen boven onszelf verheven, als werken, geld verdienen en raken we steeds meer verwijderd van onze eigen essentie. Daarnaast wordt het ons makkelijk gemaakt. Bijna overal is wel een medicijn voor en als we ons niet lekker voelen, lossen we het op met een pil.

Des te meer jij doorgaat, des te meer zal je lijf en geest je in de steek gaan laten. Je begint te verzuimen, jezelf los te laten. De verbinding met jezelf raak je kwijt. Zelfbewust in het leven staan, is er dan niet meer bij.

En laten we naast ons bewuste, ook nog een onderbewuste hebben, die zo’n 80% van ons leven bepaalt. Dan snap je dat als je bewust al niet kiest voor jezelf, je onderbewuste in het gedrang gaat komen.

Een kijkje nemen in je onderbewuste, mediums en paragnosten kunnen dat. Om die reden worden de consulenten van Paragnost Eddie druk bezocht. Zij zijn kanjers in het kijken in iemand zijn onderbewuste.

Je kunt ook zelf leren in je onderbewuste te kijken en dat heeft enorm veel voordelen. Je gaat anders naar jezelf en anderen kijken. Je word je er van bewust dat jij zelf verantwoordelijkheid zult moeten nemen voor je eigen leven. Dat de oplossing niet ligt in het nemen van een pil, maar in jezelf.

Zodra je je daar bewust van wordt, ga je anders in het leven staan. Je ziet de mensen om je heen, die hollen, rennen en vliegen, klagen, moe zijn. En jij, jij leert jezelf steeds beter kennen, je ziet in dat niemand anders iets voor jou kan betekenen, alleen jijzelf.

Je ziet ook dat klagen en je problemen bij anderen neerleggen, niets oplost. Dat als jij het zelf aanpakt, je leven steeds meer en meer balans gaat krijgen. Ongemerkt begin je meer en meer voor jezelf te kiezen. Je onderbewuste begin je te doorgronden en te begrijpen. Je hebt veel gehad aan de gesprekken met een consulent van Paragnost Eddie, die gesprekken hebben je wakker geschud. Nooit meer wil je nog terugvallen naar die zware periode in je leven waarin je je afhankelijk opstelde van anderen, moedeloos was en niet wist wat er aan de hand was. Nu wel, je bent wakker, je ziet dat jij het allerbelangrijkste bent in je eigen leven.

Medium Claire