Paragnost Eddie en Consulenten

Moe van de drama!

Moe van de drama! Mooi, dan ben je klaar voor de broodnodige verandering. Al die drama van tegenwoordig, de een nog erger dan de ander. We hebben allemaal wel wat, het is zwaar het leven, zeker met een partner die niet doet wat jij wilt. Een stelletje lastpakken om je heen en binnenkort de vakantie voor de deur. Hoe kom je die weken weer door.Moe van de drama!

Dan hebben we het nog maar niet over de gescheiden ouders die al maanden steggelen over wanneer wie de kinderen tijdens de vakantie heeft. Beiden hun eigen zin willen doen, geen rekening meer met elkaar willen houden en over de rug van de kinderen lekker aan het bakkeleien zijn. Allemaal drama, en zo klaar mee.

Geef mij maar een onbewoond eiland, ga ik daar lekker zitten, van niemand last. Velen verzuchten dit regelmatig en is het ene drama opgelost, verschijnt de volgende wel weer. Maar eens een paragnost of medium raadplegen om te zien of het ook in de toekomst allemaal zo dramatisch blijft.

Ik heb een vraag, hoort het medium, ik kan er niet meer tegen, alles loopt tegen, ik ben moe en wil weten of mijn toekomst een beetje lol en plezier gaat brengen. Het medium denkt bij zichzelf, wat er ook klaar ligt in de Lenormand kaarten, zolang als jij in deze stand staat, blijf drama je achtervolgen.

Toch legt het medium een half jaar legging en ziet in de kaarten dat de toekomst van deze cliënt er best heel rooskleurig uitziet. Op het moment dat het medium de toekomstvoorspelling doorgeeft, verzucht de cliënt, nou kan het mij bijna niet voorstellen dat er zo’n ommezwaai gaat komen, geloof niets van je voorspelling en weet je, heeft ze nog helemaal gelijk in ook.

Bellen en om je toekomst vragen, omdat het nu drama in je leven is, is vragen naar de bekende weg. Zolang als jij alles drama vindt, en toelaat, je gedachten in een dramastand staan, komt er ook niks leuks. Dat is de wet van de aantrekking.

Het medium doet een poging deze cliënt in te laten zien dat als ze haar gedachten verandert, de drama gaat verdwijnen. Meisje, denk je dat nu echt. Ik heb mijn hele leven al drama meegemaakt, van kinds af aan, het doet mij de das om. Ben er helemaal klaar mee.

Goed zo, zegt het medium, als je er klaar mee bent, en de Lenormand kaarten geven het ook aan, wordt het tijd een ander pad in te slaan. Een ander pad, hoe bedoel je dat! Niet meer linksaf, zoals je altijd gewend bent, maar rechtsaf, te durven gaan voor het nieuwe.

En wat gaat mij dat dan brengen? Verandering, waar je zo naar op zoek bent. En wie komt mij dat dan brengen? Niemand, dat zul jij zelf moeten gaan doen. Dat is makkelijk praten zeg, heb je enig idee waar ik middenin zit. Ja, dat zie ik en is zeker niet mis, maar je bent er toch klaar mee, dan kun je de verandering toch aan!

Hoe doe ik dat dan, zit hier met 3 kleine kinderen, een vader die niet naar ze omkijkt, alles komt op mij neer. Ik kan die man wel wat aandoen, elke dag stuur ik hem berichtjes. Hij reageert nergens op. Kijk, dit is een heel mooi voorbeeld, zegt het medium. Je blijft elke dag tot op heden hetzelfde doen, zonder resultaat, het levert je ergernis op.

Wat is er op tegen om er mee te stoppen, verdwijnt de ergernis, hallo verandering! Je gaat daardoor meer rust krijgen en je eigen plan volgen. Je hebt gelijk, zegt de cliënt, zo heb ik het helemaal nog nooit bekeken.

Alles wat ergernis oplevert, anders mee omgaan. Kun je lastpakken uit je leven bannen, doen. Kan dat niet, contact zakelijk gaan houden, zo ga je steeds meer de drama achter je laten, krijg je rust, een beter humeur en de kinderen een moeder die goed in haar vel zit. Leuke bijkomstigheid, je gaat positieve dingen naar je toe trekken, dan komt zomaar die rooskleurige toekomstvoorspelling uit!