Paragnost Eddie en Consulenten

Mijn religie is liefde

Mijn religie is liefdeMijn religie is liefde. Religies, er zijn er velen. Spiritualiteit wordt ook wel een religie genoemd. Terugkijkend, hebben religies mooie dingen voortgebracht, echter ze hebben ook de mens verdeeld en onderdrukt. Vanuit spiritueel oogpunt gezien.

Om die reden is mijn religie liefde. Laten we voor eens en voor altijd afrekenen met hoe de mens naar liefde kijkt en er bij invult. Als iets wat tussen 2 mensen ontstaat als er een klik is. Dat is het niet, zegt een medium werkzaam op de website van Paragnost Eddie.

Hiermee doen we liefde in al zijn pracht en puurheid veel te kort. Je ooit al eens afgevraagd, geeft datzelfde medium aan, of ooit iemand tegen jou als kind heeft gezegd. Kijk, liefde is wat ontstaat als je samen met een partner door het leven gaat.

Niemand, maar dan ook niemand heeft dat ooit als kind gehoord. En toch vullen we het er allemaal op deze manier bij in. Hoe vaak de vraag niet wordt gesteld “Komt er nog liefde op mijn pad,.” dat is niet bij te houden.

Liefde komt niet op je pad in de vorm van een persoon. Liefde is iets wat jij meedraagt in je hart. Waarmee jij jezelf voedt, om het leven te willen leven. Dat is liefde. Dat is de kracht die in jou aanwezig is.

Die kracht die jij in je hebt, laat je zien aan jezelf, aan anderen. Het is de rode draad in het leven van elk mens. Zonder die kracht, die liefde is er geen leven. Kun je en kan je hier niet rondlopen. Om die reden is liefde mijn religie.

Ik, als medium preek het elke dag. Elke dag probeer ik een ieder die mij als medium consulteert op de website van Paragnost Eddie, mee te geven wat de kracht van de liefde is. Want al die mensen bellen niet voor niets.

Die hebben nog nooit gehoord van het vuur in zichzelf, hun ziel, dat het hun taak is die volop elke dag te laten branden. Ze lopen juist met hun ziel hun hele leven al onder hun arm. Zonder daar weet van te hebben.

Ondertussen naarstig zoeken naar liefde en dat uiteraard bij een ander denken te gaan vinden. Natuurlijk niet, je eigen liefdesvuur brandt niet. Dan krijg je toch alleen maar teleurstellingen, omdat je van die ander verwacht dat die jou in vuur en vlam zet met zijn of haar liefde.

Daar gaan we de mist in, zie je dat, zolang we niet weten wat liefde echt is. Daarom preek ik als medium van Paragnost Eddie elke dag de liefde. Om steeds meer en meer mensen dat gevoel van de magie mee te geven.

Hoe ze daar kunnen komen, want niemand, echt niemand wil in die kooi vertoeven waarin we worden gestopt. De kooi van liefdeloos leven en maar hopen dat een ander ons die liefde komt geven.

Zonder liefde zou jij er niet zijn. Zou je je leven niet kunnen leven. Het geeft je kracht, het geeft je de energie. Het geeft je de lach op je gezicht. Het geeft je de mogelijkheid begrip te tonen, je te verbinden.

En als dit er allemaal niet is, dat je je depressief voelt, vermoeid, mensen niet bij je blijven, wat ontbreekt er dan? Juist de liefde, als een kracht in jou. Wil jij deze kracht ook in je naar boven halen? Uit gaan leven? Neem dan gerust contact op met een van de spiritueel consulenten van Paragnost Eddie.

Mijn religie is liefde, want deze religie sluit niemand uit. Heeft geen regels, het kent alleen maar gunnen en vrijheid van zijn.