Paragnost Eddie en Consulenten

Meewerken aan een nieuwe aarde

Meewerken aan een nieuwe aardeMeewerken aan een nieuwe aarde. De mens heeft oneindig veel informatie opgeslagen in zijn Cel geheugen, DNA en in onze Ziel en dit gedurende vele levens op aarde of in andere sferen.
Echter door onze vergetelheid zijn we deze informatie kwijtgeraakt.
Maar langzaam maar zeker gaan we onszelf weer her-in-neren wie we werkelijk zijn “zeer krachtige lichtwezens“.
Alles komt ooit weer aan het licht dat is een ding wat absoluut zeker is, en eerder dan je zou kunnen denken.
Maar wat je momenteel al zelf kan doen is leren zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en alleen wat resoneert met je eigen waarheid te omarmen en leren om vanuit je hart te leven in plaats van uit je hoofd.

Ons liefdeslicht mag gaan groeien en ons ego mogen we leren los te laten.
Maar eerst mogen we onszelf weer eens serieus gaan zien voor wie we nu werkelijk zijn en daar is tijd voor nodig.
Jij ik en alle mensen van de planeet aarde mogen onszelf gaan afsluiten voor alles wat nep is en wat voor waar wordt aangeboden.
Dit geldt voor alles wat als een zogenaamd sprookje wordt verkocht.

Relaties: zijn geen sprookje, relaties zijn hard werken samen en zeker en vooral eerst aan en met onszelf .
Alleen dan heb je een relatie die werken kan. Vrijheid, respect, oprechtheid, en volkomen vrij van jaloezie en bezitterigheid zijn, is een zeer goed recept voor een geslaagde relatie .

Voeding: die niet meer resoneert met jouw wezen mag je verbannen, en alles wat uit doosjes, pakjes en blikjes komt, voorbij lopen in de supermarkt.
Toevoegingen: in heel veel producten van parfum, geurkaarsen, wasmiddelen ,wasverzachters etc zijn absoluut ziekmakend, en dat is al tot in den treure bewezen dat dit inderdaad zeer slecht is voor de mens omdat deze gemaakt worden in fabrieken die werken met zware chemische toevoegingen.
Net genoeg om mensen niet direct ziek te maken maar waar wel klachten door ontstaan, en deze worden met een doos pillen (opgelost) wat uiteraard de zaak alleen maar erger maakt want je kan dit niet oplossen met pillen.
En juist op deze manier gaan we door met de farmaceutische industrie te verrijken. Ontwaken is ook hier de boodschap. Op het internet kun je vele video’s vinden die de matrix laten zien waar we allemaal inzitten. Dit is echt schrikbarend en ontwaken is de boodschap.

Er zijn absoluut wel producten in de handel die niet zwaar bewerkt zijn en dat is even uitzoeken maar wel makkelijk te vinden op het internet.
Jongeren hebben er nog geen erg in die vinden dit allemaal maar gezever waarschijnlijk, maar juist de jongeren die bouwen deze gifstoffen op in hun systeem en hebben daar op latere leeftijd al problemen mee.
Nooit bedacht dat de mannen vroeger echt niet al op jonge leeftijd kaal waren?, die hadden flinke bossen haar.
Tja hoe zou dat nu toch komen? En dat er zoveel mannen onvruchtbaar zijn?
En dat er zovele mensen de ziekenhuizen plat lopen, en dat we langzaam maar zeker als domme koeien de veewagen worden ingeduwd?

Mensen zijn bevangen door de leugens die er worden verkocht.
En als alles goed gaat in je leven en je waarschijnlijk geen last hebt van al deze dingen ook dan vindt je mijn verhaal maar onzin.
Maar je hebt nu eenmaal gevoelige mensen en minder gevoelige mensen en juist de gevoelige mensen zijn de voorlopers.
Dit zijn degene die de minder gevoelige mensen kunnen helpen om bewust te worden en om in te zien waar het eigenlijk allemaal om draait in deze tijd.

Makkelijk zal het niet worden, want de sluier die over de aarde hangt verbergt nog steeds heel veel waarheid.
De beste manier om hier mee om te gaan is dat je dicht bij jezelf blijft en ik heb dat al eerder aangegeven om kritisch te worden bij alles wat je leest, eet, en laat binnenkomen.
Het zal tijd nodig hebben maar elk begin is een stapje de goede richting op.
We hebben elkaar hard nodig en als we onze krachten bundelen dan kan er een begin worden gemaakt om de dingen te veranderen.

Zo kun je met elkaar meewerken aan het begin van een nieuwe aarde.

Hartegroet,
Lis