Paragnost Eddie en Consulenten

Liefde gaat nooit dood

Liefde gaat nooit doodLiefde gaat nooit dood. De kracht van de liefde stijgt overal bovenuit, is niet in iets uit te drukken, van onschatbare waarde, dat het zelfs zoveel waard is, dat het niet dood gaat. Nooit en te nimmer, hoef je liefde op een gegeven moment weg te gooien, te vervangen of in te ruilen, omdat het niet meer functioneert. Zijn langste tijd heeft gehad, niet meer bruikbaar is, of versleten.

Als medium hoor ik nu allerlei stemmen die zeggen, jawel hoor. Ik ruil liefde wel in, dan komt er een andere partner voor in de plaats. Ik ben de liefde van mijn partner of ouders spuugzat en voor mij hoeven ze niet meer in mijn leven te zijn.

Zie je wat we bijna allemaal doen, op de liefde een etiketje plakken en een prijskaartje aanhangen, het inruilen of weggooien. We zien liefde dat iemand anders aan ons geeft, of komt brengen. Als dat ons niet meer bevalt, nemen we er afstand van. Blijven we soms nog heel lang bij die ander, nemen we genoegen met kruimels, en de liefde wordt gezien als iets dat dan dood is. We hopen dat het nog tot bloei gaat komen, maar iets wat dood is, komt niet meer tot bloei. De liefde is niet dood, er is geen verbinding meer tussen twee mensen.

Liefde gaat nooit dood, wel als we op een verkeerde manier naar de liefde kijken en mee omgaan. Zolang we er naar blijven kijken zoals we nu doen, zeg jij vol overtuiging, jawel hoor, de liefde tussen twee mensen kan doodbloeden, kan ophouden. Dan is de liefde voorbij.

Is dat echt zo, is dan de liefde dood, of heb je tot op heden de liefde verkeerd gezien? Als iemand komt te overlijden, waar je zielsveel van houd, is de liefde dan dood? Houdt die op te bestaan? Of wordt de liefde voor de ander zelfs sterker dan ooit, door het grote gemis? Vaak dat laatste, de liefde voor de ander wordt groter, het besef dat de liefde van de ander er niet meer is, zorgt daarvoor.

Is dit een besef, of is dit verkeerd kijken en omgaan met de liefde? Is liefde in jou niet altijd aanwezig. Is liefde niet overal en zal dat er niet altijd blijven. Door welke omstandigheid dan ook. Of is liefde er alleen als een partner in beeld komt of is?

Als we liefde alleen zien als het er is als een ander er is, dan zien we de liefde in een verkeerd perspectief. Jij bent liefde, vergeet dat niet. En om je heen is liefde, altijd. Liefde gaat niet dood. Alleen heeft liefde niets met een ander te maken, we kijken verkeerd. We gaan er op en verkeerde manier mee om.

Als je anders gaat kijken naar de liefde, dan zie je ineens dat het er altijd is, ook al is er niemand in je leven. Het hangt niet af van een ander, het hangt af van jou. Zodra je dat begrijpt, ga je de liefde op de juiste manier zien en mee om. Dan wordt het ineens heel bijzonder, dierbaar. Dat stemt je altijd tevreden en gelukkig. Dan wordt het kostbaar.

Je zorgt er dan ook voor dat je op een liefdevolle manier met jezelf omgaat, want je komt tot de conclusie dat je daar niemand voor nodig hebt. Ja, je hebt anderen wel graag in je leven, maar alleen als zij ook de liefde zo zien, zoals jij het ziet. Dan kun je liefde geven en ontvangen. Op de juiste manier tot je nemen.

Dan zorg je er voor dat een ander jou op gebied van de liefde geen pijn meer zal doen. Daar waak je voor, bescherm je jezelf voor. Vind je dit nog lastig te begrijpen. Praat er dan eens over met een medium of een paragnost. Die kunnen het je uitleggen, die weten dat liefde nooit dood gaat en niet afhankelijk is van anderen.

Medium Claire