Paragnost Eddie en Consulenten

Klets jezelf niet naar de onzekerheid

Klets jezelf niet naar de onzekerheid.We kletsen wat af, met anderen maar met name ook met onszelf. We hebben tenslotte ook een relatie met onszelf. En de ene keer is ons brein met ons in gesprek en de andere keer ons hart dat weer wordt afgewisseld door ons gevoel. Of we ons bewust zijn van al deze kletspraatjes is de vraag. Als alles goed gaat, dan hebben we minder te bespreken met onszelf, is het hoofd, hart en gevoel in balans. Maar zodra er iets gebeurt, weg balans, hoofd in de hoofdrol, hart wordt opzij gezet, terug je hok in en naar onze intuïtie, die schreeuwt om aandacht, wordt niet geluisterd. Hoe vertaalt dit zich in ons dagelijks leven?

Je hebt alles in de hand, je voelt je daarbij ook goed, alles gaat van een leien dakje, totdat ineens je partner iets zegt. Plompverloren gooit hij er, terwijl jij een aardappeltje wegprikt, dat hij niet meer gelukkig is en er over nadenkt om te vertrekken. Je hoofd schiet in de angst, de liefde voor jezelf stroomt niet meer, je hart krijgt een opdonder en je gevoel, je intuïtie, staat uit. Alles in je systeem blokkeert, de overlevingsstand is daar. Maar je hoofd functioneert nog wel, sterker nog het wil zich laten gelden en kletst de oren van je hoofd af.

Want wat een vraagtekens ineens allemaal. Wat een gesprekken die je nu voert met jezelf, het houdt maar niet op en langzaam aan raak je de grip op jezelf helemaal kwijt. Als een zielig hoopje mens, druip je, na een lange avond waarin jullie veel met elkaar hebben gesproken, af, je bed in. En nog is dat hoofd aan het kletsen, het gaat maar door. Het houd je uit je slaap, terwijl je die nu juist zo hard nodig hebt, want morgen wacht een drukke dag.

Al die kletspraat van je hoofd maakt je knap onzeker, machteloos, immers je hart telt voor nu even niet mee, dus lief zijn voor jezelf, wat is dat! Je intuïtie doet enorm zijn best je het een en ander te willen vertellen, maar die hoor je niet. Overstemd door het hoofd.

Dit alles overkomt ons regelmatig en zijn we heel hard zoekende naar de balans. Het kan voorkomen op alle vlakken, niet alleen op het relationele. Het kan voorkomen met familie, of met vrienden, of met je baas. Zodra er iets gebeurt waar de grip op verdwijnt, klets je jezelf naar de onzekerheid. Net zolang totdat je het echt niet meer weet en wel wordt gedwongen de kletspraat van je hoofd los te laten. Maar hoe doe je dat! Hoe voorkom je dat je zo diep zakt? Door contact te zoeken met een Wicca.. Zij zijn professionals. Zij hebben geleerd de balans in hoofd, hart en buik te bewaken. Zij hebben hiervoor gaven, helderziend, helderwetend, heldervoelend. Maken hierbij gebruik van hulpmiddelen, in de vorm van een pendel, kaartleggingen als tarot, lenormand, engelenkaarten. Maar ze kunnen meer. Ze kunnen je geruststellen door een kijkje in je toekomst te nemen, wel zo fijn dat je dan weet waar je aan toe bent.

Maar de kanjers kunnen nog meer. Het houdt niet op bij dat kijkje in de toekomst. Ze hebben geleerd van zichzelf, maar ook studies gevolgd. Ze zijn life coach, ze zijn healer, ze zijn krachtcoach. Ze zijn stress counselor, ze zijn relatiecoach. Ze kunnen dus enerzijds jou helpen te kijken naar het verleden, het nu en de toekomst, maar ze kunnen je ook antwoorden en inzichten meegeven hoe of jij de balans bij jezelf weer krijgt. Hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw partner, die nu niet gelukkig is en denkt over een scheiding, je hem op andere gedachten kunt brengen.

Beloven doen ze je niets, want jij moet leren in jezelf te gaan geloven. Jij moet zorgen voor een leven waarin er sprake is van emotionele balans. Waarin jij leeft vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfacceptatie. Dat is een leven zonder kletspraat. Dat is een leven dat je praat met jezelf op een gezonde basis. Je de angst in de hand hebt. Dat je je intuïtie volgt en je hart nooit meer blokkeert en al helemaal niet meer voor jezelf. Want je realiseert je terdege na diverse gesprekken met een Wicca dat jijzelf altijd het middelpunt van je eigen leven bent en jij bepaalt, met gevolg een fijn leven! Jij zal jezelf nooit meer naar de onzekerheid kletsen, die tijd is voorbij!