Paragnost Eddie en Consulenten

Kinderen, pubers die vaak buikpijn hebben

Kinderen, pubers die vaak buikpijn hebbenKinderen, pubers die vaak buikpijn hebben, willen je iets vertellen. Als medium word je ook geraadpleegd door ouders die niet meer weten waar ze het zoeken moeten. Een van hun kinderen is niet meer van de bank te krijgen. Naar school gaan lukt niet meer, het kind klaagt over buikpijn en extreme moeheid. Alle registers zijn al opengetrokken, de huisarts, de specialist, de diëtist en niemand kan de oorzaak vinden.

Van lieverlee accepteren de ouders, met hun handen in hun haar, dat dit kind thuis blijft, school verzuimt, ze zien geen alternatief meer. Beide ouders hebben hun werk, of leven ze gescheiden, het kind blijft thuis. Is alleen, speelt de hele dag, nou ja vaak de nacht, games of kijkt TV, ondertussen de nodige fastfood naar binnen werkend.

Ten einde raad krijg je als medium de moeder aan de telefoon op een spirituele hulplijn. Ze stellen vaak niet eens een vraag, ze willen hun verhaal kwijt, ze willen zo graag dat hun kind weer gezond is en aan het leven kan deelnemen. Gelukkig zoeken ze hulp, als medium kun je veel zien en weet je ook veel.

Een medium kijkt anders, die ziet de boodschap achter de boodschap. Die ziet dat het kind buikpijn heeft en extreme vermoeidheid door een verlies. Het kind is overmand door leegte en stress.

De boodschap daarachter is dat het kind worstelt met een verlies in zijn leven. Hij ervaart het zo, dat kan een ouder zijn, dat kan zijn dat een van de ouders hem, in de ogen van het kind, niet ziet staan. Het kan zijn dat het kind zich niet gehoord heeft gevoeld, niet gezien.

De onderliggende reden voor buikpijn en geen energie meer hebben bij kinderen en pubers, als alles verder is uitgesloten, is pijn met gevolg leegte en stress. De pijn komt ergens uit voort, daar is het lichaam op gaan reageren. De leegte moet worden opgevuld. Deze reactie komt voort uit het sympathisch zenuwstelsel.

Het sympathisch zenuwstelsel reageert op de pijn en is hard aan het werk geslagen, met gevolg buikpijn. Lichaam en geest ontwikkelt zich op wat er buiten jezelf om gebeurt. De vermoeidheid is hier een uiting van. Daarmee zegt het lichaam, ik ben uit balans. Iets in het lichaam heeft de overhand gekregen.

Datgene wat de overhand heeft gekregen, komt voort uit onverwerkte emoties. Het lichaam wil iets vertellen met de buikpijn. Laat me, ik heb rust nodig, ik wordt geconfronteerd met iets, ik heb tijd nodig om het op te lossen.

Vaak kunnen we die oplossing niet zelf vinden of oplossen. Hebben we daar hulp bij nodig. Die hulp is te vinden op een spirituele hulplijn, Paragnost Eddie heeft hele goede consulenten die zeker de hulp kunnen bieden die het kind nodig heeft en ouders mee aan de slag kunnen.

Als eerste, begrijpen en begripsvorming wat er aan de hand is. Dat het kind niet zomaar dwarsligt en niets meer wilt. Elk kind wil, dit kind heeft een lichaam dat uit balans is. Hoe krijgt het kind het lichaam weer in balans?

Praten over de onverwerkte emoties, en kleine stapjes zetten in weer in beweging komen. Wandelen, mediteren, gezien en gehoord worden. Daar ligt de sleutel voor genezing.

Medium Claire