Paragnost Eddie en Consulenten

Kinderen en spiritualiteit

Kinderen en spiritualiteitSoms vragen we ons weleens af waarom onze kinderen midden in de nacht wakker worden en waarom ze dan meestal rond hetzelfde tijdstip beginnen te huilen. Dit is een vrij logische verklaring. Kinderen krijgen vaak s nachts bezoek van overleden mensen (dierbare) of entiteiten. Daardoor zie je als een volwassenen wel een patroon erin maar weet je vaak niet waarom.

Wat kun je ertegen doen? Ook dit is niet zo heel moeilijk. Het makkelijkste is door voor het slapen gaan te zeggen dat de mensen aan degene zijde

Engeltje, engeltje in de nacht.
Laat mijn kindje slapen vannacht.
Laat hem/ haar lekker dromen.
Zonder je energie te laten stromen.
Dank u wel.

Het 2de wat je zou kunnen doen is door in het midden onder het bed een beker te zetten met daarin water en zout. Zeezout is nog beter maar keukenzout kan ook. Dit zorgt ervoor dat in ieder geval de negatieve energieën weg blijven die de rust verstoren. Mocht dit ook niet werken kun je in elke hoek van de kamer een tijgeroog leggen. De kamer reinigen met witte saliewierook is ook een heel goed middel om rust te krijgen op de kamer. Je zou erbij kunnen zeggen ik zuiver deze ruimte van alle negatieve dingen en laat positieve energieën niet te aanwezig zijn. Mocht je de kamer gaan zuiveren is het raadzaam meteen het hele huis te doen. Je dient dan boven in het huis te beginnen en zo naar onder te werken. Mocht het zelf niet lukken dan kun je beter iemand inschakelen die dit professioneel doet en kan. Dus ga niet zomaar iets doen dan zou het van kwaad tot erger kunnen worden.

Waarom zijn kinderen vaak spiritueel.
Kinderen zijn puur, dat wil zeggen dat kinderen (nog) niet geleerd hebben dat overleden mensen, dieren, entiteiten, gidsen en engelen niet kunnen bestaan. Kinderen leren dit van hun omgeving, van social media, tv noem het maar op. Het wordt ze zo geleerd omdat het niet tastbaar is dus dan kan het niet echt zijn volgens velen. Gelukkig is het steeds minder een taboe en staan steeds meer mensen er open voor.

Tot welke leeftijd zijn ze spiritueel.
De meeste kinderen sluiten zich tussen de 4 en 5 jaar ervoor af. Dan zijn ze meer bewust ervan dat veel mensen dit raar vinden en of dat het niet bestaat. Uiteraard zijn er uitzonderingen er zijn ook genoeg kinderen die er wel voor open blijven staan maar laten dit vaak niet zien en of merken aan de buitenwereld. Je ziet dan wel nog vaak dat ze voor de volwassenen en oudere kinderen denkbeeldige vriendjes en of dieren hebben. Begrijp me niet verkeerd er zijn kinderen die dit echt hebben en daar is niets mis mee zo met hun fantasie aan het werk te gaan, ik denk dat dit zelfs goed is voor de ontwikkeling. Maar er zijn ook veel kinderen die overledenen als denkbeeldig vriendje hebben. Ook dit is niet erg, maar het moet niet te overheersend zijn. Daar bedoel ik mee dat ze buiten het contact met het ‘denkbeeldige vriendje’ ook genoeg interactie met levende vriendjes moeten hebben zodat ze niet in een isolement raken.

Hebben alle kinderen deze gave?
Ja zover bij mij bekend hebben alle kinderen deze gave vanaf het moment dat ze geboren worden. Voor hun is het dan ook heel normaal als ze een overleden iemand zien omdat ze immers nog niet hebben geleerd dat dat zogenaamd niet kan

Kun je dit afsluiten bij kinderen?
Ja je kunt kinderen ervoor af laten sluiten meestal gebeurt dit door iemand met ervaring op dit gebied, dit is ook zeer raadzaam te doen. Je kunt de poort tijdelijk sluiten. Deze poort bevindt zijn op de kruin.

Komt de gave weer terug als je het hebt afgesloten?
Meestal komt het op latere leeftijd toch weer boven. Ik zelf heb me er zelf in de puberteit voor afgesloten omdat ik dingen zei en wist die ik als tiener niet kon weten volgens de volwassenen. Ongeveer 6 jaar later heb ik het weer geopend en opgepakt omdat het toch wel heel interessant bleef en ik er iets mee wilde doen. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk het kind of jij als kind moet dit wel echt zelf willen. Ook hierbij kun je geholpen en begeleid worden. Ouders maar ook kinderen mogen ten alle tijden vragen hierover stellen maar daar moet ik wel bij zeggen dat kinderen onder de 16 jaar hier wel even toestemming voor moeten vragen aan ouder(s) of verzorgers. Je kunt er niet slechter van worden alleen maar beter en misschien dat je jezelf beter begrijpt en dat andere je kunnen begrijpen.

Heel veel liefde, licht en kracht.