Paragnost Eddie en Consulenten

Je kent je grenzen niet

Je kent je grenzen nietDit komt, omdat je geen grenzen kent. Je herkent ze niet en stelt ze niet, geef ik dan aan. Jawel hoor, kijk daar is de verdediging. Ik zeg heus wel waar het op staat. Ik geef heus wel aan wat ik wil, maar er luistert nooit iemand naar. Ze gaan daarna gewoon door, net of ik niet besta.

Dat is logisch, geef ik dan aan. Je stelt weliswaar een grens, maar je houdt je er zelf niet aan en je stelt ze veel te laat. Die ander geef je hiermee het gevoel dat jij wel van alles kunt zeggen, maar die weet inmiddels dat jij je zelf niet aan je eigen grenzen houdt, dus komt niet bij de ander op, naar jou te luisteren. Je hebt al je credits en geloofwaardigheid verspeelt.

Ik houd mijzelf dus niet aan mijn eigen grenzen?
Inderdaad, je houd je niet aan je eigen grenzen, omdat je je eigen grenzen niet kent. Dan raakt de cliënt het spoor even bijster en dat begrijp ik heel goed. Dan leg ik uit waar het aan schort. Als jij dit nu ook wilt weten en leren, want het effect is een fijn en energiek leven, zonder drama en wie wil dat nou niet!

Wicca Magie
Een Wicca is doorgewinterd in persoonlijke ontwikkeling. Die kent de psyche van een mens door en door, want een Wicca is namelijk ook afgestudeerd coach, of counselor of therapeut en doorziet direct waar het aan schort. En kan jou tijdens een paar telefonische consulten heel snel wegwijs maken in jouw eigen psyche. En jij worstelt er mee dat je je eigen grenzen niet kent. Dan is het leven als vanzelf een aaneenschakeling van teleurstellingen.

Want er is niemand die jou serieus neemt. Er is niemand die respect voor je heeft. Er is niemand die jou ziet staan, sterker nog, ze lachen je uit, als je weer een keer stampend met je voeten op de grond en de stoom uit je oren vliegt, duidelijk wilt maken dat het zo niet verder kan! Ze drijven het volgens jou op de spits. Ze genieten er van, vind jij, als je zo boos bent. Dat klopt, zegt de cliënt dan vaak en dit wil ik niet meer. Ik wil het vanaf nu echt anders gaan doen. Ik wil dat ze naar mij gaan luisteren.

Luisteren naar jezelf is de sleutel
Welnu zeg ik, je wilt dus dat een ander naar je gaat luisteren! Dat klopt en hoe krijg ik dat voor elkaar dan? Door naar jezelf te gaan luisteren. Als jij naar jezelf gaat luisteren, dan leer je je eigen grenzen kennen en als je die aan gaat geven op het moment dat je ze hoort en deze blijft herhalen, dan gaan anderen naar je luisteren. Dan verdwijnt de boosheid ook. De cliënt luistert met verbazing. Ze begrijpt het principe en ziet in wat ze tot op heden niet heeft gedaan en welk effect dat op haar leven heeft gehad.

Vanaf nu gaat ze het compleet aders aanpakken. Om haar leven in een veel rustiger vaarwater te gaan krijgen. En niet alleen dat, dat ook anderen haar zien staan, omdat ze zichzelf ziet staan.