Paragnost Eddie en Consulenten

Je hebt narcisten en naïevelingen

Je hebt narcisten en naïevelingenJe hebt narcisten en naïevelingen. Sla social media open en er komt wel een stuk naar boven waaruit jij kunt opmaken dat je te maken hebt met een narcist. Ze zijn charmant, willen je laten geloven dat ze het beste met je voor hebben. Hij vindt alles perfect aan je, prijst je de hemel in.

En dan, ja dan slaat de narcist toe en raak je heel erg onzeker. Begin je aan alles te twijfelen, raak je jezelf helemaal kwijt. Te pas en te onpas wordt tegenwoordig de narcist erbij gehaald. Want deze mensen kun je maar beter kwijt dan rijk zijn.

Dus oppassen geblazen, want een narcist kiest zijn prooi zeer zorgvuldig uit. Valt op empathische vrouwen, kiest daarnaast de ander zeer zorgvuldig uit en wil dat hij aan jou het perfecte plaatje laat zien.

Als je dit leest, kun je dit ook heel anders lezen. Wat goed dat hij zorgvuldigheid betracht. Durft te kiezen voor empathie, en dat hij daarnaast de vrouw het hof wilt maken, is alleen maar een enorm pluspunt.

Je hebt narcisten en naïevelingen. Wat willen we daar eigenlijk mee zeggen. Dat een narcist wel degelijk bestaat. Echter er bestaan ook heel veel naïeve mensen. Die inderdaad heel empathisch zijn, misschien wel te. Die angstig zijn en heel blij zijn, dat iemand hun leuk vindt.

Deze mensen, die naïef zijn, zullen nooit enige tegengas geven. Stellen zich in een liefderelatie niet en nooit gelijkwaardig op. Vinden lange tijd alles helemaal goed. Zeggen op alles ja en hopen maar één ding. Als de ander maar blijft.

Voor een tijdje gaat dit goed. De vrouw die het heerlijk vindt om haar partner volledig in de watten te leggen. Ze is een echte helper en verzorger. Ze ontzorgt haar man volledig. Haar man geniet er van, en weet niet beter dan dat hij in alles op een gegeven moment, de persoon is om de beslissingen te nemen.

Dat beiden van elkaar een beeld hebben, op een gegeven moment en daar naar gaan handelen, zo gaat dat bij elk stel, zegt een paragnost van Paragnost Eddie. Als iemand nooit aangeeft wat die wel en niet fijn vindt, hoe moet de ander dan weten wat de ander niet fijn vindt.

Dan ga je er van uit dat het wel goed is, dit is typisch de naïeveling. Die zeker lang niet alles fijn en goed vindt, maar bang is iets te zeggen of te opperen. Jaren kan dit zo doorgaan, totdat het escaleert. Vaak als er kinderen zijn.

De vrouw die op haar tenen loopt, het werk niet meer alleen aankan en begint te mopperen. De man die het niet begrijpt, voorheen alle vrijheid kreeg en nu ineens een partner ziet, die vastloopt en hem van alles verwijt.

De narcist geboren! Althans volgens de naïeveling. We spreken ze frequent, vrouwen die al jaren met een partner in een relatie zitten. Van zichzelf denken het juiste te hebben gedaan en om die reden hun partner een narcist vinden.

Ga je dan in de energie van beiden kijken en schets je als medium van paragnost Eddie hoe je ziet hoe beiden in de relatie staan. Wordt altijd beaamt dat dit klopt. Deze man is geen narcist. Deze man heeft met de beste intenties het voortouw in de relatie genomen en eigenlijk gedaan wat zijn partner van hem vroeg.

Behandel mij als een kind! Waarbij de vrouw op een gegeven moment niet blij mee is, omdat ze eigenlijk van haar partner ook iets verwacht. Maar die partner niet blij is, met het feit dat hij niets mocht.

Met andere woorden, we hebben narcisten en narcisten, maar ook naïevelingen. Iemand na 30 jaar ineens de stempel geven van een narcist. Is dat wel terecht en waar! Wat is je eigen aandeel in het geheel geweest! Je dat al eens afgevraagd.