Paragnost Eddie en Consulenten

Je energie kun je maar een keer uitgeven

Je energie kun je maar een keer uitgevenJe energie kun je maar een keer uitgeven. Als medium werkzaam bij Paragnost Eddie, zeg je wel eens tegen een cliënt, de energie die je uitstraalt wordt door anderen opgevangen. In situaties dat we een geliefde kwijtraken en dolgraag weer terug willen, kunnen we daar de heel dag aan denken en mee bezig zijn. Door die acties in jezelf, zend je onbewust energie naar de ander uit. Die vangt dat onbewust op. Daarmee kun je je geliefde van je afduwen.

Loslaten daarentegen, stop je met het uitzenden van energie naar de ander. Die voelt dat en wat gebeurt er dan, de ander voelt jouw energie niet meer en gaat van zich laten horen. Dit zijn allemaal onbewuste processen. Ons onderbewuste maakt voor 80% deel uit van ons zijn als mens, we zijn ons daar niet van bewust. Begrijp je nu ook dat dit ongelooflijk belangrijk is, als je met de ander weer in contact wilt komen. Dat je grip hebt op je onderbewuste en waarom het loslaten zo belangrijk is.

We denken vaak dat als we afstand nemen van een ander, of niets van ons laten horen, dat we dan de ander iets laten voelen. Aan de ene kant klopt dit, want we laten hem met ons stilzwijgen voelen dat we ons uit het contact terugtrekken. Maar het is ook zichtbaar, we stoppen immers de communicatie met de ander.

Blijf je in gedachten en in je lijf richting deze persoon emoties hebben, dan kun je wel afstand nemen, het effect is nihil. Want deze persoon vangt nog steeds jouw energie op. Ook dus als je richting de ander niets doet.

Cliënten vinden dit lastig te begrijpen. Door uit te leggen hoe energie werkt, zul je zien dat we inderdaad energie zijn en dat we die blijven uitzenden, ook al is er geen contact.

Ik ben moe, ik zit er doorheen, ik heb geen kracht meer, ik voel mij zo futloos. Allemaal uitdrukkingen waarmee je aangeeft dat je onvoldoende energie meer tot je beschikking hebt, om nog wat dan ook te gaan ondernemen. Je batterij is leeg en die wil je dolgraag opladen. Dat doen we door middel van slaap en ons hoofd rust geven. Nergens meer aan denken.

Je hebt je energie op verbruikt en zo zie je, we zijn allemaal energie en die energie die gebruiken we voor onszelf, maar stralen we dus ook uit naar anderen. Dat stralen doen we de hele dag door, ook als we slapen.

We kunnen op twee manieren stralen, energie uitzenden. Hetzij positief, hetzij negatief. Positieve energie zend je uit, als je lekker in je vel zit. Onbezonnen en onbevreesd zonder zorgen en piekeren rondloopt. Dat ervaar jijzelf als een fijn en aangenaam gevoel en je laadt tussentijd ook op. Je eindigt je dag niet uitgeput en overspannen. Je omgeving ervaart dit ook als plezierig.

Negatieve energie daarentegen, dan zit je niet lekker in je vel, je piekert veel en het zuigt je leeg. Je wordt er doodop van. Niet alleen jij hebt er last van, anderen ook. Zo zie je dat we inderdaad allemaal energie zijn en we die energie maar een keer kunnen uitgeven.

We geven onze kostbare energie vaak uit aan verkeerde dingen. Aan dingen buiten onszelf om, die ons raken, pijn doen of uit ons leven verdwijnen. Daar kunnen we dagen, weken, maanden en soms jaren onze energie aan verspillen, met gevolg dat we moe zijn, futloos, geen zin hebben. Anderen pakken dit op, je weet nu dat je dan negatieve energie uitzendt.

Door in een negatieve energie rond te lopen, doe je jezelf enorm te kort. Waak daar dus voor, wees er alert op bij jezelf en verander je gedachten, je houding. Geef jezelf regelmatig een positieve boodschap af, dan geeft je dat een positieve energieke boost. Of bel met een top consulent van Paragnost Eddie die je begeleidt in je proces om nooit meer kostbare energie kwijt te raken.

Medium Claire