Paragnost Eddie en Consulenten

Je eigen gedachten zijn je grootste vijand

Je eigen gedachten zijn je grootste vijandJe eigen gedachten zijn je grootste vijand. De mens moest zo nodig overheersen en sterker willen zijn dan de rest van al wat leeft. Je ziet het dagelijks terug in het klein, een partner die de macht wil hebben over zijn partner. Grote wereldleiders die zichzelf op de borst slaan, een veto uitspreken. Een land willen kopen van een ander land. Waarmee ze aangeven, ik ben superieur, ik heb dit recht. Ik heb meer te vertellen.

De mens moest zo nodig de baas zijn en heeft daardoor een extra brein ontwikkeld. We noemen dit ook wel het mensenbrein, of het talige brein. Maar weet je sterker zijn, wil nog niet zeggen dat je krachtiger bent. Misschien weet je wel meer, ben je slimmer dan de rest van al wat leeft, maar gebruik je dat extra wat je hebt veroverd op een verkeerde manier, dan word je je eigen grootste vijand.

Het mensenbrein kan een mens maken of breken. We besteden er veel aandacht aan, het moet ontwikkeld worden van kinds af aan. Misschien besteden we er wel een tikkeltje te veel aandacht aan, waardoor andere vormen van intelligentie, zoals emotionele intelligentie te weinig ontwikkeld wordt.

We kunnen doorslaan in het denken, dan geven we het de overhand. Vaak gebeurt dat als liefde in onze kinderjaren onvoldoende wordt aangeboden. Er ontbreekt dan een balans in ontwikkelen van emoties en verstand.

Zodra die balans ontbreekt, moeten we gaan oppassen, dan kan het zo maar zo zijn, dat je je mensenbrein jou laat overnemen. Je gedachten worden je de baas, je kunt dan niet meer logisch nadenken.

Het nadenken kan niet zonder emotionele intelligentie. Samen vormen ze een verdomd goed team. En we hebben het als mens beiden nodig. Leer je te weinig je emoties te herkennen en te verwerken, dan gaan gedachten de baas worden. En kun je emoties niet op de juiste manier toelaten.

Gedachten nemen je als het ware over. Ze vertellen je wat je moet doen, maar daar zijn gedachten helemaal niet voor bedoeld. Juist niet. Die moeten je leiden van punt A naar B, en dan mogen ze weer uitrusten. Totdat jij ze weer nodig hebt.

Laat je jouw gedachten de vrije loop, laat je ze voor jou alles beslissen, worden je gedachten je grootste vijand. Je geeft ze veel te veel de ruimte, je roept ze niet tot een halt, je gebruikt ze niet op de juiste manier.

Het wordt tijd dit in te gaan zien en aan de slag te gaan, je gedachten in bedwang te gaan leren houden en met wie kun je dat niet beter doen, dan met een medium of met een paragnost van Paragnost Eddie.

Een medium scant op jou in, ziet waar het is mis gegaan, kan jou vertellen wanneer je gedachten jou de baas zijn geworden. Vaak is dat al in je jeugd iets geweest. Door te weten waardoor het is ontstaan, voel jij je al een stuk beter. Een medium of paragnost gaat je helpen bij je genezingsproces. Dat inhoudt dat jij aan de slag gaat, om je gedachten te leren sturen, zoals jij het wilt. En zoals het hoort. Wil je krachtig of sterk zijn!

Een medium of een paragnost gaat je leren te voelen, Niet onbelangrijk, daar huizen je emoties. Die heb je nog niet in bedwang. Dat komt omdat gedachten de baas zijn. Door emoties te leren gaan voelen, te herkennen en in te zien dat je nu emoties hebt, die er helemaal niet hoeven te zijn, leer je gedachten te gebruiken op een juiste manier. En leer je emoties te gebruiken op de juiste manier. Bel dus gerust met een medium of paragnost als je veel piekert, moe bent van je eigen gedachten. Er is een oplossing voor.

Medium Claire
Paragnost Eddie