Paragnost Eddie en Consulenten

Je bent alleen maar iets aan jezelf verschuldigd

Je bent alleen maar iets aan jezelf verschuldigd.Je bent alleen iets aan jezelf verschuldigd en aan verder niemand. Je bent aan jezelf verschuldigd dat jij er zelf voor zorgt dat je een fijn leven hebt, al heb je zelf niet om dit leven gevraagd. Je bent er nu toch, dan kun je er toch net zo goed een fijn feestje van maken, dan de hele dag rondlopen met een gezicht dat op onweer staat, omdat je niet krijgt wat je wilt!

Jij maakt het feestje
Zie je dat jij degene bent die het levensfeestje kan doen laten schijnen. Dat jij daar alles zelf voor in huis hebt. Dat jij degene bent die rondloopt met een knagend geweten, als je niet goed voor jezelf zorgt. We denken bij goed voor onszelf zorgen vaak aan dingen als, gezond eten, voldoende rust, sporten, leuke dingen doen.

Wat is goed voor jezelf zorgen
Ik denk bij goed voor mijzelf zorgen aan hele andere dingen. Want goed eten, de rust bewaken, sporten zijn eigenlijk iets dat vanzelfsprekend is. Als dat je al niet lukt, dan heb je nog veel te sleutelen. Dan ligt de auto in allerlei kleine stukjes uit elkaar en heb je geen idee hoe je er weer een rijdende, goed functionerende auto van kunt gaan maken. Het gaat je lukken, let maar op. Met vallen en opstaan. Elk moertje, boutje in je lijf heeft een functie. En dat is dus wat ik bedoel met goed voor jezelf zorgen.

Ik verzorg mijzelf goed
Ik ben aan mijzelf verschuldigd dat alle moertjes en boutjes in mijn lijf goed gesmeerd blijven lopen. Daarvoor moet ik mijzelf op de eerste plaats zetten. Zodanig belangrijk vinden dat ik op tijd op de rem trap, als dat nodig is. Dat ik een andere smerige auto die stinkt buiten de deur houdt. Dat ik geen mensen in mijn auto toelaat die er een puinhoop van maken. Dat ben ik aan mijzelf verplicht en verschuldigd.

Ik laat in liefde los wat niet goed voor mij is
Degene die mijn leven onderuit wilt halen, die laat ik los in liefde. Ik hebt het door, want ik vertrouw op mijzelf. Ik vertrouw er op dat ik weet wat goed is voor mijzelf. Daar leef ik naar, zo houd ik chaos, botsingen, rommel in en om mijn auto buiten de deur en in bedwang. Ik ben dat aan mijzelf verschuldigd.

Ik laat een ander in zijn waarde, maar het is niet mijn waarde
Ik kan niemand het kwalijk nemen als die een puinhoop van zijn auto maakt. Ieder zijn keuze. Ik kan het wel mijzelf kwalijk nemen als ik er een puinhoop van maak. Dan voel ik dat ik een verkeerde weg aan het bewandelen ben en dan stuur ik bij. Dat ben ik aan mijzelf verschuldigd.

En zo zie je dat als jij goed voor jezelf zorgt, jezelf aandacht en liefde geeft, je als vanzelf goed voor jezelf zorgt, en ook voor een ander. Dit principe begrijpen, te doorgronden, heeft tijd nodig. Heeft bewustzijn nodig en dat zelf doen, is een lange weg. Om de weg korter en overzichtelijker te maken kun je je wenden tot een Wicca Magie. Daar vind je bewustzijnscoaches die jou laten zien wat het betekent dat je alleen maar iets aan jezelf verschuldigd bent. Hoe dat in zijn werk gaat. Welke stappen jij daarvoor moet gaan zetten en welk effect het heeft als jij die stappen daadwerkelijk gaat zetten.

Een groot effect
Het effect is groots. Je leven gaat een andere wending nemen. Elke stap, elke rit die je rijdt is een weloverwogen rit. Je bepaalt zelf eerst of de rit voor jezelf goed is. Of je de rit aan het rijden bent met de juiste mensen er bij, die iets toe te voegen hebben. Die je ondersteunen tijdens de rit, mocht dat nodig zijn. Die ook voor zichzelf goed zorgen. Die ook leven dat ze weten dat ze alleen aan zichzelf iets verschuldigd zijn.