Paragnost Eddie en Consulenten

Je aura schonen

Je aura schonenJe aura schonen, maak er een dagelijkse gewoonte van. We hebben allemaal een aura, een onzichtbaar energieveld om ons heen. De betere mediums en paragnosten die je vindt op Paragnost Eddie, zijn in staat een aura te kunnen zien. Zij zijn ook in staat om in jouw aura te kijken en zien of er rommel in huist van anderen.

Als onze aura ‘schoon’ is dan herken je dat aan een goed gevoel bij jezelf, je voelt je vol met energie, de dingen die je doet, doe je met gemak en beleef je plezier aan. Als je dit niet voelt, is er een grote kans, dat je rommel in je aura meesleept van anderen.

Een aura is een energieveld, een geoefend oog kan het waarnemen. Het hangt om ons heen als een soort van lichtveld en heeft diverse kleuren. Ook jij kan het waarnemen, als je met iemand in contact bent die jouw energie ontneemt, of waarvan je achteraf zegt, ik was helemaal leeg na dat gesprek met die en die, betekent het dat je de ander zijn aura hebt ervaren.

De aura van die ander zit vol met rommel. Er kan rommel in zitten van de persoon zelf, maar ook van anderen. De mens zelf kan zijn eigen aura ook ‘bevuilen.’ Door vast te houden aan negatieve emoties. Er zijn mensen die jaren blijven rondlopen met boosheid naar een ander. Dit is waar te nemen in de aura van deze persoon.

Als jij het belangrijk vindt om te weten of je eigen aura wel of niet schoon is, bel dan gerust eens met een consulent van Paragnost Eddie. Het is voor jezelf heel fijn om af en toe de rommel in je aura op te ruimen.

Niet alleen wat anderen bij je achterlaten, ook wat je zelf meedraagt. We zijn ons er vaak niet van bewust dat emoties nog steeds in ons aanwezig zijn van jaren terug. We hebben het dan nog niet losgelaten.

Een medium of paragnost kan je hierbij heel goed van dienst zijn. Een vraag van een cliënt pas luidde, kun jij zien of ik zelf nog iets vasthoudt waar ik last van heb en als dat zo is, hoe kan ik dat opruimen.

De aura is al iets wat eeuwenoud is. Het boeddhisme, het hindoeïsme bijvoorbeeld spreken over dat we naast een lichaam ook een energetisch lichaam hebben. Niet te zien met het blote oog.
Eens in de zoveel tijd je auraveld schonen, zou ieder mens eigenlijk moeten doen. Je kunt er ook zelf mee aan de slag. Er zijn oefeningen voor. Een oefening kun je dagelijks toepassen. Als je onder de douche staat, stroomt het water weg door de afvoer.

Als je elke dag bewust stilstaat tijdens het douchen dat je je auraveld ook tegelijkertijd reinigt en laat wegvloeien met het water mee, dan zul je op een gegeven moment merken, dat je je lichter en fijner voelt.

Je kunt ook op een stoel gaan zitten, benen naast elkaar en handen langs het lichaam. Bedenk dat onder jou een wind waait, die alles wat om je heen circuleert laat verdwijnen. Tegelijkertijd bij jezelf hardop zeggen, ik laat boosheid los, ik laat irritatie los, ik laat die en die persoon los, waarvan ik weet dat die nog mij bezighoudt. Want alles wat ik vasthoud wat niet van mij is, beperkt mij in gelukkig zijn.

Zo kun je zelf ook werken aan een schone aura. Vind je het zelf lastig, weet dan dat de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie voor je klaarstaan om je te helpen je aura te reinigen.

Medium Claire
Paragnost Eddie