Paragnost Eddie en Consulenten

Is hij wel serieus op zoek naar een relatie?

Is hij wel serieus op zoek naar een relatie?Is hij wel serieus op zoek naar een relatie? Je kunt teleurstellingen in de liefde zelf al voor een groot deel voorkomen, door op signalen te letten als een man met je wilt daten. Er zijn altijd bepaalde signalen waar je iets mee kunt, maar dan moet je ze wel willen zien.

Als jij de ander te graag wilt, zul je de signalen missen en als het dan op een fiasco uitloopt, kun je daardoor heel teleurgesteld en verdrietig zijn. Maar had je beter gekeken, en naar je intuïtie geluisterd, had je dat voor kunnen zijn.

We zeggen niet voor niets, liefde maakt blind, je intuïtie, die signalen anders wel zou opvangen, faalt op de een of andere manier. Dat falen komt, doordat de ander interesse in je toont, je krijgt aandacht, dat maakt een mens gelukkig. En bam, weg is je intuïtie.

Waarom we willen weten of de ander serieus is, omdat we onze tijd niet in iets willen gaan stoppen zonder dat er iets uit voortkomt. En er zit een bepaalde vorm van zekerheid willen hebben, achter, vaak ingegeven door een eigen onzekerheid. Wat dat betreft is de mens heel berekenend. Zodra een man interesse toont, kun je vlinders in je buik voelen en komen gedachten over de toekomst met deze man bovendrijven.

Dat gelukzalige gevoel, dat we verliefdheid noemen, zorgt er voor dat we vaak signalen of een ander het serieus meent, niet oppikken. Dan gaan we het aan een medium of paragnost vragen, een hele logische stap. Als het medium aangeeft dat er toekomst in zit, kunnen we achterover hangen en met een gerust hart ons overgeven aan de ander. We weten dan en dat is berekenend dat de ander het wel meent.

Maar is dit de juiste weg, het vragen aan een medium of paragnost. Betekent dit dat het uiteindelijke plaatje, zoals jij het voor ogen hebt, er ook daadwerkelijk gaat komen. Het is wel de bedoeling, maar het gaat om de weg er naartoe en die heb jij zelf in de hand.

Om die reden, wees heerlijk jezelf, geniet gewoon zonder na te denken van het daten, maar blijf ook met beide benen op de grond, want dan hoor je de signalen die je intuïtie je wilt vertellen. Welke signalen kun je het aan herkennen?

• Hij blijft in alles oppervlakkig en geeft ontwijkende antwoorden, praat er omheen en lacht het weg, als jij iets aan hem vraagt. Zeker als het woord toekomst valt, als hij daar niet serieus op in gaat, is hij echt niet serieus om iets op te willen bouwen.

• Hij geeft aan dat hij het vaak erg druk heeft. Dat kan en mag, maar het kan ook zichzelf indekken zijn om maar vooral zich niet te hoeven binden. Dan verschuilt hij zich er achter en zegt daar eigenlijk mee, wil best wel met je uit, maar verwacht niet van mij dat ik serieus ben om iets op te willen bouwen. Ik steek alleen tijd in je als ik de behoefte voel.

• Hij laat je niet blijken dat jij voor hem exclusief bent. Hij laat doorschemeren zich nergens aan te willen binden. Hiermee geeft hij zichzelf een vrijbrief om ook met anderen contact te hebben. Hij neemt jouw liefde die je wilt geven niet serieus.

• Een man die serieus is, zal regelmatig iets van zich laten horen, ook al heeft hij een druk werkschema. Daarmee laat hij zien, ik vergeet je niet, ik neem je serieus, ik wil iets me je. Laat een man af en toe iets van zich horen, dan is hij niet serieus, dan zijn er andere zaken in zijn leven belangrijker dan jij.

Vaak weet je het zelf ook heus wel of hij het serieus meent ja of nee, maar door je verliefdheid kan je soms meegaan in de ander zijn energie en je eigen geweten op een verkeerde manier gaan sussen. Dan is het tijd voor een gesprek met een medium of paragnost, die je even met beide benen weer op de grond zet. Want bedenk, je wilt en verdient alles, niet een beetje liefde.

Medium Claire
Paragnost Eddie