Paragnost Eddie en Consulenten

In welke dimensie leef jij

In welke dimensie leef jijWe hebben allemaal wel eens iets gehoord of gelezen over de dimensies. Er bestaat inmiddels ook een vijfde dimensie en er wordt al gesproken over negen dimensies.

Voor jezelf is het best eens interessant te weten in welke dimensie je zelf zit. De meeste mensen vertoeven in de derde en vierde dimensie. Hoe weet je nu in welke dimensie jij zit?

De derde dimensie staat voor vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is het leven. Niet zeuren, jezelf vooral niet zielig vinden. Het leven is nu eenmaal zo. Daar horen problemen, zorgen en tegenslag bij. Accepteer en wegslikken.

De vierde dimensie gaat een stapje verder. Je ziet dat alleen vallen en opstaan en weer doorgaan je niet brengt wat jij zelf zou willen in het leven. Je gaat stilstaan hierbij. Leuk dat vallen en opstaan en accepteren, maar ik wil meer. Ik wil leven, echt leven en een fijn leven. Dan begint de reis in de vierde dimensie. Je gaat bewuster stilstaan bij het leven. Je wilt voorbij dat vallen en opstaan. Je wilt je geluk niet afmeten aan het materialisme. Want je komt erachter dat het leven niets te maken heeft, met alles wat er is. Er is meer, veel meer waar je voldoening uit kunt halen. Daar naar gaan leven, geeft meer bewustzijn en zijn. Je gaat op een andere manier kijken en denken. Je gaat je anders neerzetten. Je krijgt meer lef en durf. Je ziet wat het effect is van goed voor jezelf zorgen is. Dat als jij durft te kiezen de dingen te doen, die goed zijn voor jezelf, zit je in de vierde dimensie.

De vijfde dimensie gaat nog weer een stapje verder. Je begint je bewust te worden van het groter geheel. Je ziet in dat al jouw acties invloed hebben op alles om je heen. Hoe klein en nietig je ook bent, al de stappen die je zet, geven een bepaald effect. Zo zie je ineens heel helder dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel, het universum. Je gaat van een leven vol met voorwaarden, verwachtingen en aannames, naar een leven waarin je geen verwachtingen meer hebt. Je gaat je leven zinvol invullen, door te mediteren waardoor je van een afstand kunt kijken naar het leven zelf.

Je aannames en voorwaarden maken plaats voor ruimte. Je ziet in dat ieder mens echt uniek en bijzonder is en het op zijn eigen manier mag doen. Je begint te begrijpen dat jouw manier niet de enige en de beste is. Dat elke manier goed is, als je er maar komt. Je durft ook alles, angsten bestaan niet meer. Je ervaart rust, sereniteit, in welk gezelschap je ook bent, alle contacten verlopen soepeltjes.

Je hebt geen behoefte meer je te moeten bewijzen. Je bent je prachtige zelf, vol met energie, die voel je diep van binnen. Elke dag ervaar je dankbaarheid en tevredenheid. Je schiet niet meer uit je slof als iemand iets doet. Je geeft op zachte toon, compleet bij jezelf blijven, met de juiste woorden aan dat je dit gedrag niet fijn vindt. Sterker nog, je schenkt geen aandacht aan het gebeuren, maar stelt een dusdanige vraag aan de ander, waarmee die kan inzien dat dat wat die doet, jou er te kort mee doet. Daarna laat je het los.

In de vijfde dimensie loop je niet meer met ballast op je nek rond. Dat heb je verwerkt, achtergelaten. Je gunt jezelf dit, je hebt leren vergeven. Je hoeft niet eens meer te vergeven, want er valt niemand iets te vergeven. Je hebt in de gaten dat alles, maar dan ook echt alles een actie is van je eigen daden. En je bent nu zo lief geworden voor jezelf, dat elke daad die je doet, gebeurt met een intentie vanuit de liefde voor jezelf.

Dit is de vijfde dimensie beleven. En voel jij daar ook wel iets voor, omdat je de enorme voordelen er van ziet. Wend je gerust tot een Wicca. Zij leven in de vijfde dimensie en dus stuk voor stuk diegenen die jou hier in bij kunnen staan het ook te gaan ervaren.