Paragnost Eddie en Consulenten

‘Ik ga het proberen’

'Ik ga het proberen'‘Ik ga het proberen’ Regelmatig sluit een gesprek met een cliënt op een spirituele hulplijn af, met ‘Ik ga het proberen,’ dan zeg ik als medium, verander dat eens in, ‘Ik ga het doen.’ Want het gaan proberen, daarmee geef je jezelf direct al de boodschap af. Het is moeilijk, het is zwaar, ik weet het niet hoor, of het mij echt wel gaat lukken. Dan verzwak je al de boodschap af en is zo zonde. Want je kan het echt!

Gesprekken met een medium en paragnost, de goede en betere, die vind je op Paragnost Eddie & Consulenten, daar krijg je ook inzichten mee om datgene wat je mist, hebt verloren, of graag wilt, voor elkaar kunt gaan krijgen.

De inzichten die het medium of paragnost je geeft, zijn er niet voor niets. Die geven ze je mee, zodat je dan datgene wat je zo vurig wenst, ook echt voor elkaar gaat krijgen. Maar als de cliënt dan zegt, ‘ik ga het proberen’ of ‘ik ga mijn best doen’ dan weet je als medium, dit wordt nog een lastig proces.

Dat iets niet in een keer kan, dat weet iedereen. Dat je het uit moet gaan proberen ook, maar op voorhand zeggen dat je het gaat proberen, daarmee gaat het je niet lukken. Waarom gaat het niet lukken?

Als je zegt, ik ga het proberen, bedenk je in jezelf eigenlijk al uitvluchten, zeg je er tegen jezelf al mee, ik weet het niet hoor of dat de weg is. Ondertussen alweer bezig met de andere weg die tot op heden niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Alle conversatie die een mens heeft, moet duidelijk zijn. Ook de conversatie met jezelf. Er zijn er ook die telefonisch contact zoeken met een medium en dan vragen wat de ander voor ze voelt, want die is niet duidelijk. Als de ander niet duidelijk is, zie je dat je daar niets mee kunt.

Je verlangt van een ander duidelijkheid, verlang het dan ook van jezelf. Iets proberen, is dus een hele vage afspraak met jezelf maken, die verre van duidelijk is. En dan kun je er donder op zeggen, dat je al weer heel snel in je oude patroon gaat vallen.

Niets komt uit de lucht vallen, overal moet je moeite voor doen en als de weg die je bewandelt, tot op heden niet het gewenste resultaat oplevert. Bewandel dan eens een andere weg. Je zult je er in ieder geval een stuk beter bij voelen. Want het is anders, het is nieuw en het is verfrissend om die reden.

Bevalt de nieuwe weg je niet, dan laat je die weer los. Maar het is net alsof de mens dit zelf niet kan bedenken. Het is net alsof we maar een kant op kunnen en onze creativiteit heel ver te zoeken is, om zelf ook dingen te bedenken die wel het juiste aan ons gaan geven.

Want jij wilt toch elke dag een fijne dag. Je wilt toch elke dag tegen jezelf kunnen zeggen, hebben we goed gedaan hè, hebben we goed aangepakt. Kan het niet linksom, dan wel rechtsom. Maar dit vraagt wel iets van je, creativiteit, vindingrijkheid en ruim denken.

Maar we zitten vaak zo vastgeroest in onze eigen beperkende overtuigingen, dat we geen andere weg zelf kunnen bedenken. Als je zover bent, biedt een gesprek met een medium of paragnost uiteraard veel uitkomst. Maar als die je aangeeft welke weg je nu voorstaat en je zegt, ‘Ik ga het proberen,’ ben je al verloren.

Als je iets wilt, ga er dan helemaal voor. Niet half, dat geeft alleen maar frustraties en uitstelgedrag. Zijn we goed in hoor, uitstellen. Het komt morgen wel, of als ik dat heb gedaan, dan begin ik er aan. Als je zo in elkaar steekt, is het de vraag of je er echt een keer aan gaat beginnen.

Medium Claire