Paragnost Eddie en Consulenten

Ik ben zoals ik ben

Ik ben zoals ik ben en kan ik niet veranderenIk ben zoals ik ben en kan ik niet veranderen. Ik ben ik en zoals ik ben ben ik en dan kun je kletsen wat je wilt. Ik kan toch niet veranderen, dus neem me maar zoals ik ben. Er zit een kern van waarheid in. Zoals je bent, ben je en niemand kan daar iets aan veranderen.

En dat terwijl de hele dag je verandert, alleen hebben we dat niet in de gaten. Zodra je wakker wordt, start al de verandering. Door je eigen gedachten, door de mensen om je heen, door de dingen die je doet. En alles wat je hoort en ziet, heeft impact op je. Of je er op dat moment iets mee doet, is aan jou.

Met veranderen bedoelen we in de spirituele wereld eigenlijk, meer bewust worden. Waarom doe ik iets zoals ik het doe. Ik doe het toch goed. Daar gaat het ook niet over. Het gaat over hoe voel jij je nu? Ik voel me niet zo goed nee, ik mis wel dingen in mijn leven. Kijk, daar ligt de verandering. Je bewust worden wat je dan mist en waar je de mist ingaat.

Patronen sluipen er in, de manier waarop we zijn ook. Veranderingen houden we niet zo van. Raken we uit ons doen, verdwijnt het ritme en toch. We ontkomen niet aan veranderingen. Kiezen we er niet zelf voor, dan krijgen we wel een zetje van het een of ander. Als je heel bewust bent, dan weet je dit ook.

Een medium zal dit vaak van zichzelf weten, dan heb je een goede te pakken en die vind je op Paragnost Eddie. Een goed medium weet precies wat ze in haar leven nog mist en zal er mee aan de slag gaan. Want een goed medium weet ook, als ik iets doe waar ik niet voor de volle 100% achtersta, dan loopt het niet. Er zit negatieve energie op en zo werkt het ook bij jou.

Als alles lekker loopt in het leven, hoeven we ook niets te veranderen. Als we merken dat we ergens op vastlopen, dan wel. Zo ook een vrouw die zich vastklampt aan een oudere man. Ze weet zelf inmiddels dat ze verkeerd bezig is. Ze neemt namelijk ergens genoegen mee, dat haar helemaal niet bevalt. Hij is er alleen voor haar vanuit een eigen gewin. Daar is ze inmiddels wel achter, loslaten nee dat kan ze niet. Twee jaar geleden hebben ze samen iets gehad, totdat zijn ex weer op de proppen kwam en hij voor haar koos. Nou ja, koos, hij deed dit ook weer vanwege eigen gewin, bang dat hij zijn kinderen niet meer mag zien. En oh wat is ze toen boos geworden. Hij heeft haar zoveel aangedaan.

Ze voelde zich aan de kant gezet, gedumpt en ze bleef hem maar schrijven, appen en mailen. Zelfs zo erg dat hij aangaf, ik ga je aangeven voor stalken. Maar ja, in haar ogen deed ze dat helemaal niet. Ze hield hem op de hoogte van haar leven. En ja, hij begrijpt dat ook wel en wilde geen moeilijkheden, dus zijn ze overeen gekomen om met elkaar maar in contact te blijven. Ze is er helemaal niet gelukkig mee, nogal wiedes. Ze wil alles, ze wil met deze man een relatie. Ze ziet niet in dat hij haar dat helemaal niet gaat geven. Inmiddels is de ex ook weer in beeld en verzaakt hij haar.

Ze is ten einde raad inmiddels en consulteert een medium. Ze vertelt honderduit, hoe graag ze deze man wil. Hoe boos ze soms op hem is. Dat ze twee jaar pijn heeft gehad die hels was. En dan, ja, eigenlijk weet ik het ook wel. Ik moet hiermee ophouden, maar ik kan het niet en ik ben zo boos op hem. Ik deel alles en hij doet nooit iets terug. Ik verwacht dat van hem ook, dat snap je wel.

Als medium zie ik een vrouw die zich niet op een gezonde manier kan hechten helaas, en ik zie een man die haar aan het lijntje houdt. Het willen veranderen, dit patroon doorbreken, zij wil het niet en durft het niet, dan is er in haar leven helemaal niemand meer. Hij doet het ook niet, om dezelfde redenen. Ze geeft aan, ik ben zoals ik ben, ik kan niet veranderen. Het heeft geen zin haar te vertellen dat ze het wel kan en dat het ook gaat gebeuren. Het universum gaat ingrijpen, en dat zal voor haar snoeihard aanvoelen. Ze maakt zichzelf doodziek door deze situatie te willen handhaven. Dan krijgt hij de schuld, is zij zichzelf compleet kwijt, zwelgt in liefdesverdriet en hopelijk gaat ze dan zien dat veranderen wel degelijk kan.

Medium Claire