Paragnost Eddie en Consulenten

Hoeveel zorgen moet je je maken over geld

Hoeveel zorgen moet je je maken over geldHoeveel zorgen moet je je maken over geld. We leven in een tijd van veel onzekerheden. Financieel gezien zijn de prijzen enorm omhoog gegaan en voor velen betekent dit, de broekriem aan. Of nog erger in de kou zitten of staan. Wel of niet een warme maaltijd vandaag.

Dat steeds meer mensen zich zorgen maken over geld, is overduidelijk. Maar moet je je echt zorgen maken over geld? Of is er wellicht een andere weg, waardoor geld zou kunnen blijven stromen en je de zorgen er over een stuk minder hebt?

Kijk, geld komt niet binnen vanuit het niets. We zullen daar allemaal iets voor moeten doen. De manier waarop je het doet, dat kan voor een stuk minder zorgen zorgen. Maak je geld meer als je veel er over piekert?

Nee, zegt een medium van Paragnost Eddie. Je maakt het, hoe gek het ook klinkt, minder. Je bent er dan zo op gefocust, dat je creatieve geest er door uitschakelt. Terwijl je die nodig hebt, om te kunnen bedenken en voelen.

Welke mogelijkheden heb ik. Hoe kan ik het slimst en het zuinigst met het geld dat ik heb, omspringen. Op deze manier zul je merken, dat de zorgen er over minder worden. Want je er zorgen over maken, gaat niet meer geld opleveren.

Daarbij komt, we worden allemaal, stuk voor stuk, als ziel door boven geleid. Als we ons zorgen maken, zitten we in angst. De boodschap die je daarmee naar boven uitzendt, is. Geef het mij maar niet, ik ben er bang voor.

Als we door boven worden geleid en zij het beste met ons voor hebben, dan zorgen ze hier beneden ook voor ons. Je zult zien, dat er dan ineens vanuit het niets zomaar een extraatje kan zijn. Dat je in de super een koopje ziet, waar je weer even mee vooruit kunt.

Dat je van iemand iets aangeboden krijgt. Dit alles zie je niet, als je knarsetandend bezig bent, bij elk dubbeltje je druk maakt. Hiermee zeg ik als medium van Paragnost Eddie niet, gooi alles lekker over de balk.

Nee, doe wat binnen je eigen vermogen ligt en vertrouw op boven. Wij als mediums en paragnosten doen dat ook. Als jij alles doet wat je er aan kunt doen, en je de zorgen er over loslaat. Zul je zien. Je wordt geleid.

Dan is er altijd een weg naar een bepaalde oplossing. Want de mens zelf, kan er ook een potje van maken. Als je je zorgen maakt, verlang je vaak naar zaken die helemaal niet nodig zijn. Maar toch aanschaft. Dat had je niet gedaan als je geen zorgen had gemaakt.

Budgetteer, dat werkt echt. Dat geeft psychologisch power. Weet wat je vaste uitgaven zijn en wat je daarnaast overhoudt. Minderen kan dan zomaar een sport worden, die nog leuk is ook. Waar je dan weer voldoening uit kunt halen.

Een gevoel van trots aan overhoudt en je jezelf beloont met een warme kop koffie of een douche extra. We zitten allemaal in dit schuitje. De een zal zich nergens druk over maken en komt rond. Daar kunnen diegenen die zich overal druk over maken, soms heel boos over maken.

Ze vinden ze nonchalant en onnadenkend. Weet je, ga eens ene gesprek met elkaar aan, wie weet leer je van elkaar hoe de een omgaat met geldproblemen en hoe de ander er in staat en wie weet kunnen jullie elkaar ondersteunen en helpen. Zie je dat je zo zomaar een cadeautje kan krijgen. In de vorm van een mooie vriendschap en zaken met elkaar kunt delen. Waardoor je samen er doorheen komt.