Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe zorgvuldig heb jij je partner uitgekozen?

Hoe zorgvuldig heb jij je partner uitgekozen?Hoe zorgvuldig heb jij je partner uitgekozen? Als er nou een ding in het leven is, waar we zeer zorgvuldig mee om zouden moeten gaan, is het uitzoeken van een levenspartner. Als er nou een ding in het leven is, waar we heel slordig mee omgaan, is het uitzoeken van een levenspartner.

Het woord zegt het al, levenspartner, we willen een partner voor het leven. Is het dan niet heel verstandig, slim, om diegene die zich aandient, van jou is gecharmeerd, van alle kanten goed te bekijken, en te onderzoeken en daar ruimschoots de tijd voor te nemen, of deze persoon wel geschikt is om jouw levenspartner te worden?

Dat zou eigenlijk wel een heel goed idee zijn, maar het doen, komt maar bij heel weinigen op. We zijn zo blij dat iemand ons leuk vindt, dat we nergens meer bij stilstaan. Ons verstand op nul zetten en bij wijze van spreken, zodra de persoon om je telefoonnummer vraagt, al verliefd, verloofd en getrouwd zijn.

Gek eigenlijk, dat we bij datgene wat het meest belangrijk is, nergens op letten, naar kijken. Dat we bij alles wat we in ons leven willen hebben, als een huis, een auto, een nieuwe bank, alle registers opentrekken. Weken kunnen dubben, twijfelen, nog eens een keer kijken, rekensommen er op loslaten, een keer proefrijden, er nog een nachtje over willen slapen en dan tot een besluit komen.

En dat we bij de twee meest essentiële dingen in ons leven, een levenspartner en kinderen, niet zo zorgvuldig stilstaan als bij alle andere dingen in ons leven. Ook ons werk, daarbij kijken we ook niet vaak op de juiste manier. We zijn al blij werk te vinden en blij dat we worden aangenomen. Dan is de grote zorg weg om zonder geld te zitten.

Hoe komt het dat we juist bij datgene wat het meest essentieel is in ons leven, ons verstand niet gebruiken? We gaan er vanuit dat liefde, liefde is. Dat liefde goed is, dat liefde puur is, eerlijk is, oprecht en we dus onbewust tegen onszelf zeggen. Liefde staat voor de deur, het is goed.

En zo hoort het ook te zijn, liefde kent geen grenzen, beperkingen, dat is de kracht van de liefde. Liefde overwint alles, mits de liefde op de juiste manier wordt ingevuld. En laat het daar nu aan schorten. Er schort bij de mens nog zo ongelooflijk veel aan de liefde.

De mens zelf zou liefde moeten zijn, en helaas is de mens dat niet. De mens is zichzelf aan het verloochenen, die heeft andere zaken belangrijk gemaakt. Een van de dingen die de mens heel belangrijk heeft gemaakt, is geld. Geld verdien je door er iets voor te doen. Als je maar hard genoeg werkt, is de beloning groot en die wordt uitgedrukt in geld.

Als ons harde werken, uitgedrukt zou worden in liefde, keken we heel anders tegen de liefde aan. Dan zouden we ons best er voor doen, er hangt immers een beloning aan. Nu hangt er aan de liefde geen beloning. Die zal er ook nooit komen. Liefde zelf is de beloning.

Het principe begrijpen dat liefde de beloning is van het leven, zien we nog onvoldoende. Liefde hoort er bij, is een ondergeschoven kind, dat geen aandacht verdient. Dat niet de aandacht krijgt van de mens die het verdient.

Zo kijken we nog steeds op een verkeerde manier naar de liefde. We worden er niet in onderwezen, we worden er niet in wegwijs gemaakt. We vinden dat schijnbaar helemaal niet nodig, liefde is niet belangrijk genoeg. Om die reden zijn we dolblij als een ander ons leuk vindt en denken we nergens meer bij na. Komen we er vaak te laat achter, dat we niet zorgvuldig onze levenspartner hebben uitgekozen, omdat we liefde in een totaal verkeerd daglicht zetten. Gelukkig zijn er mediums en paragnosten, die de liefde als prioriteit zien in het leven en je om die reden kunnen onderwijzen in liefde als het grootste goed in je leven te gaan zien. Het is nooit te laat te veranderen en liefde bovenaan je lijst neer te zetten, als levensdoel voor jezelf.

Medium Claire