Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe voorkom je energiezuigers in je leven?

Hoe voorkom je energiezuigers in je leven?Hoe voorkom je energiezuigers in je leven? Ja, ze bestaan, mensen die leven op de energie van een ander. Noem het vampiers, narcisten, energieslurpers. Het zijn mensen die niet verbonden zijn met zichzelf en anderen nodig hebben om zich te voeden met energie om uit te leven.

Klinkt best heftig als je dit zo leest, geeft een medium van Paragnost Eddie aan en vaak weten we niet eens dat we energie zijn. Dat zijn we wel en hoe! Je kent vast en zeker wel de uitdrukking. Ik heb er de kracht niet meer voor.

Deze uitdrukking zegt, ik heb zoveel van mijzelf gevergd en weggegeven, dat mijn kracht is verdwenen. Wat is kracht? Dat is wat jou energie geeft om uit te leven. Die kracht die doe je op door slapen.

Maar ook door verbindingen met anderen aan te gaan, door werk te doen, waar je blij van wordt. Het leven leven is eigenlijk altijd er voor zorgen dat je in je kracht blijft staan. Voldoende energie hebt om uit te leven.

Energie is het vuur in jou, ook wel je spirit genoemd. De ene dag brandt je vuur harder dan de andere. Het kan zelfs dagen gedoofd zijn. Om het weer brandend te krijgen om zelf weer vol energie te komen zitten, heb je liefde nodig.

Liefde is de brandstof om in je kracht te staan en je vuur hoog aan te laten staan. Maar er zijn dus mensen die dat eigen vuur niet aansteken. Ze gaan op zoek naar anderen, die wel een lekker vuur hebben branden.

Ze zin vaak charmant, gul, super aardig, strooien met mooie woorden in het begin en dat zorgt er voor, dat je je gezien en gehoord voelt door de ander. Jouw vuur gaat er in eerste instantie nog harder door branden.

Op een gegeven moment voel je iets, je bent moe na een avondje in contact te zijn met die persoon. Het verloopt stroperig, en moeizaam, hoe kan dat. Waar ligt dat dan aan? Wellicht heb je iemand ontmoet, zegt een paragnost van Paragnost Eddie, die het vuur in jou aan het doven is, ten gunste van zichzelf.

Die persoon zijn eigen vuur brandt niet, die heeft anderen nodig om energie uit te putten. Ze zijn afhankelijk van anderen om door het leven te kunnen gaan. Ze hebben hele mooie praatjes, palmen je daarmee in.

Voor je het weet, sta jij met al je goede intenties en mooie energie er middenin. Heb je niet in de gaten dat ze het contact alleen maar aangaan voor hun eigen gewin. Hoe weet je nu of je met zulke types in aanraking komt?

We vragen het aan de mediums en paragnosten die op de spirituele lijn van Paragnost Eddie werkzaam zijn. Zij weten als geen ander op welke eigenschappen je moet letten om te voorkomen dat deze mens je helemaal leegzuigen.

Je gaat in een sneltreinvaart van hele positieve gedachten en manier van in het leven staan, naar negatieve gedachten en diep van binnen een grote onzekerheid voelen. Je begint aan alles te twijfelen, krijgt lichamelijke klachten. Je nachtrust laat je niet meer met energie ontwaken.

Dit zijn herkenbare signalen, dat je in aanraking gekomen bent met een energiezuiger.