Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe reageer jij op je omgeving?

Hoe reageer jij op je omgeving?Hoe reageer jij op je omgeving? Wat als je zou weten dat jij de power in je hebt, om alles wat je uit je omgeving mee krijgt, heerlijk buiten de deur te houden! Dat er een voor de voordeur en achter de voordeur bestaat. Dat alles wat voor jouw voordeur gebeurt, jij daar kunt laten waar het hoort.

Dat zou toch super fijn zijn. Dan sluit je je eigen deur en alles daarbuiten, beïnvloed jou niet meer. Wat een rust. Dat wil toch iedereen. Zoals gezegd, een ieder bezit deze power. Alleen we weten het niet.

Nu weet je het wel en als je dit blog leest van Paragnost Eddie, weet je ook hoe je het toe kunt gaan passen. We kunnen namelijk niet veranderen wat anderen zeggen en doen. Dat is volledig aan hun. Dat het ons kan raken, jazeker. Zowel positief als negatief.

Echter jij bepaalt hoe het je raakt, hoe fo jij er op reageert. Zo zie je maar, wat bij jou negatief binnen kan komen, kan dus bij een ander positief binnenkomen. Ieder mens reageert dus verschillend.

Als dit zo is, kun je als mens je ook er in trainen hoe je op je omgeving reageert./ Dat wil niet zeggen, dat je alles positief moet gaan benaderen. Dat kan helemaal niet. Iets wat negatief voor jou voelt, is negatief.

Alleen de stap er na is van belang. Al ervaar je iets als negatief, hoe ga je er mee om? Ga je dagenlang er last van hebben, of kun je het incasseren en voor jezelf dan bedenken. Ik kan hier nu mijzelf mee gaan tarten. Of ik doe het niet.

Je bent tenslotte niet verantwoordelijk voor wat een ander zegt en doet. Wel hoe jij er op reageert en mee omgaat als het je overkomt. Daarvoor heb je wijsheid nodig. Spirituele wijsheid. Die zegt, besef dat ieder mens anders is.

Doordat ieder mens anders is, kan een ander dingen zeggen, die jou kunnen raken. Als je je dit beseft, zal het raken minder hard binnen komen. Je begrijpt immers, dat ieder mens een andere kijk op het leven heeft.

Hoe fijn is het niet om de balans in het leven niet kwijt te raken. Die raken we kwijt, vaak door onszelf, maar ook doordat we niet er bij stilstaan, dan anderen ons ook uit balans kunnen halen. Hoe jij daar mee omgaat, is aan jou.

De een reageert heftig op zijn omgeving, geeft dan ook vaak aan, ik ben hooggevoelig. Maar dat wil nog steeds niet zeggen, dat je je van de buitenwereld altijd alles aan moet trekken. De meeste spiritueel consulenten van Paragnost Eddie zijn ook hooggevoelig.

As die alle gesprekken die ze dagelijks voeren binnen zouden moeten laten komen, hebben ze slapeloze nachten. Waarmee ik aangeef, zie je dat je zelf heel goed de balans voor jezelf dient te bewaken.

Wij van Paragnost Eddie kunnen je daar heel goed bij helpen. Het heeft alles te maken met lief zijn voor jezelf. Zodra je daarmee aan de slag gaat, van jezelf te leren houden, zul je direct merken. Wacht even, wat de een zegt nu en vroeger ook zo zei. Ik kan er nu zelfs om lachen.

Zie je dat de manier waarop jij reageert op je omgeving dus zomaar van de put induiken kan gaan naar, het raakt me niet meer zo diep.