Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe maak je je aura schoon

Hoe maak je je aura schoonHoe maak je je aura schoon en bescherm je deze voor vervelende energie. Vandaag gaan we het hebben over het schoonmaken van je aura. Netals de rest van je lichaam, is het goed om deze te verzorgen en goed schoon te houden. Want je aura is een verlengde van je lichaam. Een vervuilde aura kan je namelijk het gevoel geven dat je niet goed kan aarden, hierdoor weet je niet de juiste beslissingen te maken en kan je vermoeid raken, of zelfs oververmoeid. Dit is heel makkelijk op te lossen met de volgende tips.

Er zijn natuurlijk veel methodes om je aura schoon te maken, je kan het natuurlijk ook schoon laten maken door een van onze top consulenten. De methode die we vandaag gaan behandelen is een methode die je zelf thuis kan doen, middels de meditatie methode. Dit is echt een fantastische methode die nog stamt uit de oude meditatie wetenschappen. Ik heb deze methode zelf geleerd toen ik op reis was.

Voor deze meditatie gebruiken we salie, omdat je goed moet weten wat je met salie doet zal ik je dit kort uitleggen. Gebruik het op deze manier enkel voor het doel dat hier beschreven is. Brand de salie lichtjes, niet te hard. Want salie is een hele krachtige en heilige plant. Spreek daarna deze mantra uit: OM TARE TUTTARE. Deze mantra is echt bedoeld om het vanuit je innerlijke kracht te doen reinigen. Je zal zien dat je veel beter in je vel zal komen te zitten, helder beeld hebt en je doel weer duidelijk voor ogen zal hebben.

De mantra die je kan gebruiken kan variëren. Dit is de mantra die ik persoonlijk het fijnst vindt, maar zo kan een reiki master of een van onze top consulenten je ook weer een andere mantra aanraden.
Namaste