Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe kun je zelf ontdekken of de ander de ware voor je is?

Hoe kun je zelf ontdekken of de ander de ware voor je is?Hoe kun je zelf ontdekken of de ander de ware voor je is? Velen zoeken de spirituele lijn Paragnost Eddie op als ze iemand hebben ontmoet en de eerste dates achter de rug hebben. Op zoek naar een zekerheid, want de ander is zo leuk en ja dan wil je weten of je nu eindelijk de ware hebt ontmoet.

Mediums en paragnosten kunnen veel, ook in de toekomst kijken. Maar, bedenk wel dat jouw houding, en de houding van de ander, in feite de toekomst al aan elkaar laat zien. Dat is een lastige! Wat bedoelen wij van Paragnost Eddie daarmee.

Als jouw houding een onzekere is en angst aan ten grondslag ligt, weinig tot geen zelfvertrouwen. Je altijd aan anderen vraagt wat de juiste keuze is. Zul jij zelf niet goed kunnen inschatten of de ander wel de juiste houding heeft.

Je meet immers aan de hand van je eigen houding af hoe de ander is en doet. Als de houding van de ander narcistisch is, egoïstisch is en jij bent angstig en onzeker. Zul je dat heel goed voelen, je zult er alleen niet direct iets mee doen.

Bang om de ander kwijt te raken, durf je niet te kiezen en aan te geven wat de ander met zijn houding doet. Andersom kan dit ook zo zijn en dan wordt het lastig om samen een liefdesrelatie op een fijne manier in te gaan vullen.

Want wat ontbreekt er? Liefde. Wat staat er voor in de plaats? Angst. Dit wordt dus een angstrelatie en die zijn erg ongemakkelijk. Wantrouwen, geen vertrouwen, controle, geen diepgaande gesprekken, elkaar nergens op aanspreken, iets durven vragen.

Hoe kun je zelf zien of diegene die jij hebt ontmoet de ware is? Dat is heel simpel. Neem de tijd om de ander te leren kennen. Minimaal een jaar hiervoor nemen. Het eerste half jaar is het altijd vaak wel heel fijn, en leuk. Praten we vaak ook honderduit.

Maar in feite is dat de persoon die we van elkaar zien, die we van oorsprong zijn. We hebben een gedrag aangeleerd en dat verschijnt langzaam als de tijd vordert. Juist dat gedrag is cruciaal om goed te zien.

Daar moet je het straks met elkaar mee doen. Let ook op houding. Is deze liefdevol, respectvol, aanwezig, sfeervol, straalt er zelfvertrouwen uit. Is er geen sprake van macho gedrag, veel ego, jou willen veranderen.

Is er een groot ego, dat stoer doet en om die reden voor jou moeilijk mee om te gaan is. Is de houding van de ander open en transparant. Voel je dat. Dat jij er voor de volle 100% mag zijn. Kun je jezelf zijn.

Kun je alles zeggen, wordt dat niet van tafel geveegd. Kunnen jullie goed naar elkaar luisteren. Is er sprake van wederzijds begrip voor elkaars standpunten. Of gaan jullie elkaar proberen te overtuigen van je eigen gelijk.

En zeker niet onbelangrijk. Hoe verlopen ruzies en discussies. Blijven we in gesprek met elkaar,m zonder stemverheffing, verwijten, of weglopen. Of kinderachtig gedrag en roepen, het zal allemaal wel weer aan mij liggen.

Is er sprake van een volwassen houding, een drive om het leven voluit te leven. Als je hier goed naar kijkt en de tijd voor neemt. Dan kun jij zelf heel goed zien, of je de ware hebt ontmoet. Gunt je ander jou deze tijd niet, dan weet je, dit is de ware voor mij niet. Want die gunt mij niet zoals ik het graag zelf aanpak in het leven.