Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe kan het leven toch zo simpel zijn?

Hoe kan het leven toch zo simpel zijn?Hoe kan het leven toch zo simpel zijn? Cliënten zoeken de spirituele hulplijn Paragnost Eddie met velen op. Dagelijks honderden telefoontjes, over de meest uiteenlopen situaties. Vragen over liefde & relaties spannen de kroon.

Wij, mediums en paragnosten begrijpen dat. Het is best heel lastig, relaties en liefde ook. We maken er als mens soms potjes van, om het zo maar te zeggen. Dan wordt het dusdanig ingewikkeld, dat er geen chocolade meer van te maken is.

De mens worstelt wat af met liefde en relaties, terwijl het juist het meest simpele is, wat in het leven er is. Wie wordt en nu niet met liefde in zich geboren? Met andere woorden, we hebben het allemaal in ons.

Toch zijn de worstelingen groot. Hoe is dat dan mogelijk? Simpel antwoord. Wie krijgt er nu serieus iets mee over liefde en relaties? Niemand toch. We krijgen iets mee over bloempjes en bijtjes en wordt schamel om gelachen.

Maar filosoferen, gesprekken voeren met mede studenten over liefde en relaties, of aan tafel thuis, we doen het niet. Ja, we doen na een verbroken relatie, na een scheiding, als we maar geen geschikte partner kunnen vinden.

Die vragen krijgen wij elke dag gesteld door alle cliënten van Paragnost Eddie. Het leven kan toch zo simpel zijn, als we wel iets mee zouden krijgen aan wijsheid op gebied van liefde. Kijk, we hebben in de loop van de tijd de spelregels voor relaties drastisch gewijzigd.

Vroeger was het uit den boze je eigen partner te kiezen. Je moest het er je hele leven maar mee doen. Toen mocht je zelf kiezen, maar wel bij elkaar blijven. Scheiden, dat kan niet. Nu zijn we zover dat er meer scheidingen zijn, dan dat stellen bij elkaar blijven.

Dan zou je toch zeggen, als dat gebeurt, waar gaat het dan mis en moeten we daar niet eens mee aan de slag, om al die ellende die het met zich meebrengt en uit voortkomt voor te zijn? Maar nee hoor, er gebeurt nog niets op dit vlak.

Hoe kan het leven toch zo simpel zijn, verzuchtte een cliënt die meerdere malen met medium Claire van paragnost Eddie sprak. Ze was in liefde en relaties volledig vastgelopen. Hoe ze ook haar best deed, ze geen eisen stelde, alles accepteerde, er altijd voor de ander was.

Ze werd of bedrogen, of ze vertrokken met de noorderzon. Of ze kwamen niet opdagen. Of ze prezen haar de hemel in en dan doken ze weg. Ze is inmiddels de 40 gepasseerd, maar op gebied van liefde en relaties een kneus.

Medium Claire gaf aan, liefde is niet zoals wij de mens het zijn gaan zien. Het is de kracht in jou, zo moet je liefde gaan zien. Als je die kracht gaat zien en uit gaat leven, die gaat vertegenwoordigen, dan wordt het leven ineens heel simpel. Ook op gebied van liefde en relaties.

Na meerdere gesprekken begon bij deze cliënt de kwartjes te vallen. Eigenlijk zeg je, dat we allemaal op het verkeerde been worden gezet. Daarmee bepaalde verwachtingen hebben van die ander, die nooit waar gemaakt zullen worden.

Klopt helemaal. Dat betekent dus dat ik vanuit de liefde voor mijzelf in het leven moet horen te gaan staan, wil ik de liefde juist zien? Dat klopt ook, geeft medium Claire aan. Dan ga je zorgvuldig te werk met het toelaten van een potentiële partner. Je realiseert je terdege dat je je eigen leven, wat heel kostbaar is, gaat delen. En je gaat die stap niet eerder zetten, dan dat het 100% goed voelt. Daar neem jij de tijd voor die jij er voor nodig hebt. Vindt de ander dit lastig, dan weet je, het wordt niet mijn vent.

Ondertussen leef jij je leven simpel, omdat je het uit de liefde voor jezelf leeft!