Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe herstel je van bedrog?

Hoe herstel je van bedrog?Hoe herstel je van bedrog? Al doen we stoer, al denken we dat we in een andere tijd leven dan vroeger. De pijn bij bedrog is echt niet veranderd. Sterker nog, staat op nummer 2 van de meest traumatische ervaringen. Het heeft iets met vertrouwen te maken.

Nou iets, heel veel. Liefde en vertrouwen zijn een eenheid. Doorbreek je dat, door de ander te bedriegen, is het bijna onmogelijk voor diegene die bedrogen is. Het vertrouwen nog terug te vinden, om zich aan de liefde voor de ander over te kunnen geven.

Bij elke stap die diegene zet, die de ander bedrogen heeft, denkt de bedrogene. Klopt dit wel, wat de ander nu zegt. Langzaam aan, zakt deze persoon steeds dieper in een moeras weg. Een moeras van zichzelf kwijtraken, door op eieren te lopen en zichzelf volledig kwijt te raken.

Hoe herstel je van bedrog? De een zal het wegwuiven, is gebeurd, voila. De ander zal er totaal niet mee om kunnen gaan en zal zich elke dag honderden keren afvragen. Hoe kom ik toch van al deze gevoelens af, die ik voel. Die emoties spelen me zo parten, dat ik niet meer normaal kan leven.

We gaan te rade wat het beste is om te doen als er sprake is geweest van ontrouw, bij een medium van de website Paragnost Eddie. Welnu, je richten op je fysieke en emotioneel welzijn. Dat is echt een prioriteit.

Zie dit ook als een eerste prioriteit, want hiermee zorg je direct voor herstel. Het zal moeilijk zijn, geeft het medium van Paragnost Eddie aan, maar doe je het niet, kun je jezelf er volledig in verliezen. In de pijn, het enorme verdriet, de verbazing waarvan je nooit had gedacht dat de ander er toe in staat was.

Want dat is waar je hoofdbrekens over zult gaan krijgen. Ik dacht dat de ander 100% te vertrouwen was. Waarom heb ik dit niet gezien. Heb ik signalen gemist, ben ik dom geweest. Betrekken op jezelf is de tweede prioriteit.

Ook al hebben jullie elkaar op geestelijk, lichamelijk niveau verwaarloosd, rechtvaardigt dit nooit ontrouw. Nooit, onthoud dat, geeft het medium aan. Als je op lichamelijk en geestelijk niveau elkaar hebt verwaarloost, heb je dat ook op spiritueel niveau.

Het is een 3- eenheid, om zo te zeggen. Spiritueel niveau is samen bouwen, samen groeien. Dat vergeten we vaak. Waardoor we al snel vinden dat we de verbinding niet meer voelen. Maar dan nog.

Beiden zijn volwassen, hebben een mond en als we die niet gebruiken, die volwassen houding en niet communiceren, dan ga je nog steeds niet vreemd. Om door de pijn en teleurstelling heen te komen. Is het niet verkeerd, de laatste periode in je hoofd de revue te laten passeren.

Vaak gebeurt dat als vanzelf. We zien dan vaak ook snel de hiaten. Maar neemt niet weg dat jij nu eerst heel goed voor jezelf dient te zorgen. Zodat je kunt herstellen, jezelf niets verwijt en hierdoor weer in je kracht komt te staan.

Praat er over met een goede vriend of vriendin. Niet met de hele wereld. Daardoor raak je verstrikt. De meeste mensen hebben allemaal een advies voor je. Dat werkt door in jezelf. Heb je niets aan en je houdt de heling er mee tegen.

Het belangrijkste daarnaast is, vergeef. Dat doe je niet voor de ander, voor jezelf, dat je het kunt loslaten. Dat wilt niet zeggen, doorgaan met de relatie. Het wilt zeggen, dat je zelf de balans kunt opmaken met een heldere geest. Jij bepaalt.