Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe herken je iemand die niet serieus is?

Hoe herken je iemand die niet serieus is?Hoe herken je iemand die niet serieus is?. Je zal de eerste niet zijn, die in hele mooie praatjes is getrapt. Overweldigend door de ander zijn charmante houding, overladen met prachtige woorden. Duizenden wappjes en telefoontjes. Het kon allemaal niet op.

Je vertoefde in de zevende hemel. Je weet het zeker, deze is anders dan al die vorigen. Deze meent het! Inmiddels zijn een paar maanden voorbij en je voelt dat er afstand genomen wordt. Laat dat nu een teken zijn, dat jij niet serieus genomen wordt.

Diegene die redes verkocht zijn, zichzelf dus niet serieus nemen als het om een liefdesrelatie gaat, zegt een medium van Paragnost Eddie, gaan zitten wachten en hopen. Hebben niet in de gaten dat de ander heel veel mooie praatjes heeft, maar geenszins van plan is een serieuze relatie te willen starten.

Wat hier aan de hand is, de aandacht verslapt en dat komt, omdat jij de energie begint uit te stralen. Wanneer zeg je, we gaan samen bouwen. Dat voelt de charmante persoon en begint weg te duiken. Vertrekt met stille trom.

Hoe herken je nog meer dat de ander niet serieus is? Als ze na een paar dates beginnen met. Ik ben nu nog niet toe aan een relatie. Dat is dan zo’n dooddoener, maar als jj desperate op zoek bent en volledig voor de ander bent gevallen. Interpreteer je deze woorden op een verkeerde manier.

Jij denkt, oh nu nog niet, maar straks wel. Nee, hij bedoelt met deze woorden, jij bent het niet voor mij, ik wil wel een leuke tijd met je, maar verwacht van mij geen serieuze relatie. Die ga ik jou namelijk niet bieden.

Waar kun je nog meer uit opmaken of de ander niet serieus is. Als de ander zich telkens gaat aanprijzen dat die goed is, en dat die veel kan. Heel eerlijk is. Dan moet je ook gaan oppassen. Waarom? Iemand die dat van zichzelf weet, prijst zichzelf op deze punten helemaal niet aan!

Moet je dan zo iemand serieus nemen? Denk je dat die daadwerkelijk zo is, zoals die zegt. Dat die serieus is? Welnee, die weet van zichzelf dat die kan liegen en bedriegen. Daar zit jij toch niet op te wachten, geeft een spiritueel consulent van Paragnost Eddie aan.

Waar je ook uit op kunt maken dat de ander helemaal niet bezig is om serieus in een relatie te willen stappen. Is al die uitspreekt. Ik kan niet tegen vrouwen die alles beter weten. Of ik kan niet tegen vrouwen die altijd voor mij alles willen bepalen.

Waarom kun je hier uit opmaken dat deze partner niet serieus is? Deze man vindt van jou iets. Hij vindt van jou wat hij verkapt zegt. Eigenlijk zegt hij. Omdat jij zo doet, ben jij voor mij niet interessant.

Het is de kunst zegt een paragnost van paragnost Eddie niet alleen naar de woorden van een potentiële partner te luisteren. Maar de woorden ook diep van binnen te kunnen voelen. Dan weet je namelijk wat de echte boodschap is, die je te horen krijgt.

Als een man namelijk zegt, ik houd niet van vrouwen die altijd in een broek lopen. Wat zegt deze man dan eigenlijk? Ik wil jou veranderen, ik wil jou als een beeld zien, zoals ik het wil zien. Neemt deze man jou dan serieus?

Ga jij hier op in, neem jij jezelf niet serieus en hier krijgen jullie alleen maar ruzie van. Zorg dat je serieus genomen wordt! Dat weet je niet tijdens de eerste maanden. Dat weet je pas na ongeveer een jaar.