Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe ga je om met negativiteit om je heen?

Hoe ga je om met negativiteit om je heen?Hoe ga je om met negativiteit om je heen? We kunnen er niet om heen, om alles om ons heen. De mens is nou eenmaal gewend om te oordelen en af te wijzen. Misschien zit dat helemaal niet in jouw systeem. Ben jij juist iemand die iedereen in zijn waarde wilt laten.

Geef jij nooit iemand van repliek, maar! Kun je wel eens denken, dat is maf, dat is raar, dat zou ik nooit doen. We doen allemaal in de ogen van anderen dingen die een ander rara kan vinden of afwijzen. Dit valt eigenlijk allemaal onder de categorie negativiteit.

Op de een of andere manier kan de mens een ander niet zien zoals die ander is. Kijken we naar elkaar zoals we zelf zijn en doen. En als iemand niet zo denkt als wijzelf, het anders doet dan wijzelf. Kan hier afkeuring, afwijzing, oordelen bij aan te pas komen.

We realiseren ons het domweg niet dat we dit doen! We vinden het op de een of andere manier volkomen normaal. Dat is het niet, het is negatief!

Het is een ander mens afwijzen en laten we als mens nu bang zijn voor de afwijzing? Hoe ontstaat dat, we vragen het aan een medium van Paragnost Eddie. De angst voor de afwijzing is een van de grootste angsten die een mens heeft inderdaad.

Dat komt, omdat we allemaal aan een bepaald beeld moeten gaan voldoen en dat beeld staat op ons netvlies gegrift. Als dat beeld door een ander onderuit geschoffeld wordt, we laten dus een ander over ons oordelen.

Ervaren we dit direct als een afwijzing van onszelf. Daar kunnen we dagen door van de leg zijn. Sterker nog, het kan ons voor de voeten blijven lopen. Maar waarom zou je je door een ander af laten wijzen?

Dan weet je dus ook niet zelf wat je waard bent,. Zo simpel is het, zegt het medium van paragnost Eddie. Zolang de mens niet leert dat die waardevol is, zal die negativiteit om zich heen persoonlijk aantrekken.

Hoe vaak wij als mediums en paragnosten van paragnost Eddie niet vertellen, dat een ander niets over jou kan vinden. Hoe vaak we niet aangeven dat een negatieve opmerking niets over jou zegt. Het blijft een hardnekkig probleem.

Hoe kun je omgaan met negativiteit om je heen? Wat geven jullie daar als spiritueel consulenten van Paragnost Eddie voor advies voor? Alles wat je als mens als negatief om je heen ervaart, terwijl jouw geweten niet spreekt.

Is niet voor jou van toepassing. Als je dat bewust gaat toepassen, kun je met de negativiteit om je heen op een fijne manier omgaan. Als iemand in je omgeving negatief is, zegt dat iets over die persoon.

Die vindt het schijnbaar nodig een ander te willen kleineren. Als je die behoefte voelt, ontbreekt er iets bij deze persoon. Hoe gek het ook klinkt. Datgene wat ontbreekt, ontbreekt ook bij diegene die de negativiteit zich aantrekt.

Het ontbreekt beiden aan zelfliefde. Zelfliefde zegt bij afwijzing, dit zegt niets over mij. Zelfliefde zegt bij iemand die negatief is. Is dit nou nodig, dat je een ander te kort doet? Zolang je dit niet kent, blijf je last houden van negativiteit en blijf je negatief naar andere mensen.