Paragnost Eddie en Consulenten

Hij kan het je nu even niet zeggen

Hij kan het je nu even niet zeggenHij kan het je nu even niet zeggen. In een relatie kan het voorkomen dat de ene partner zich soms wat terugtrekt. We zien dit vaker terug bij de man dan bij de vrouw. We hebben dit gevoelsmatig in de gaten en kunnen daarbij van alles in ons hoofd halen. Dat nog versterkt kan worden door het antwoord op de vraag. Is er iets? Nee hoor, zegt je partner dan om vervolgens zich nog steeds anders te gedragen dan normaal.

Als je ander gedrag opmerkt bij je partner, is vaak het eerste wat we doen, het op onszelf te betrekken. Het zal vast en zeker aan mij liggen dat hij zo doet en zich zo gedraagt. Om die reden blijf je het hem vragen, ga jij ze zelf anders gedragen en voor je het weet, ben je ver verwijderd van jezelf geraakt en heb je in je hoofd iets heel groot gemaakt, wat er helemaal niet is.

Als je partner anders is dan normaal, vaak wat stiller en meer op zichzelf gericht, heeft dat bijna nooit te maken met jou. Het is een man en die staat op een andere manier in het leven. Hij loopt ergens mee rond, hij ervaart een probleem, een bepaald gevoel, maar weet zelf nog niet precies wat er aan de hand is. Als je het hem dan vraagt, dan zal zijn antwoord steevast luiden, er is niets. Waarmee hij zegt, er is niets met jou, laat mij even, ik weet het zelf ook nog niet. Geef me de tijd.

Een man trekt zich van nature terug als iets in zijn leven speelt, of als hij wat minder lekker in zijn vel zit. Hij is van nature gewend dit zelf op te moeten lossen, in tegenstelling tot een vrouw, want die gaat juist haar partner betrekken bij haar probleem. Of zoekt steun bij vriendinnen. Daarom deelt hij het ook niet, hij zal er eerst achter moeten komen, wat er speelt of aan de hand is. Pas dan kan hij het oplossen en als dat is gebeurd, doet hij net of er niets aan de hand is.

Ook dat is dan weer een teken voor de partner, die zich dan afvraagt, dagen loop je met een gezicht rond dat op onweer staat en kan ik je niet bereiken en nu weer leuk doen. Weet je wel waar je mee bezig bent, dit pik in niet. En dan trekt de vrouw zich terug uit het contact.

Als we van elkaar beter zouden begrijpen hoe we in elkaar steken, kunnen we een hoop leed voorkomen. Als je nu weet hoe een man omgaat met een probleem, laat hem. Laat hem gewoon even, hij waardeert dat juist achteraf heel erg. En als die daarna weer de oude is, laat dan ook zien dat jij nog steeds de oude bent en datgene wat de afgelopen dagen heeft gespeeld, op jou geen impact heeft gehad.

Weet dat hij het je gewoon nu even niet kan zeggen, omdat hij zelf ook niet weet en het dus niet onder woorden kan brengen. Blijf doen wat je normaliter ook altijd doet, en maak je er vooral niet druk over. Dan ga je er zoveel bij in je hoofd halen, dat in jouw ogen de scheiding al een feit is en hij er met een ander vandoor gaat.

En als je het lastig vindt om hier zelf mee om te gaan, kun je je altijd richten op een goede paragnost of een goed medium van Paragnost Eddie. Die zijn in staat om te zien wat er bij hem speelt, of je je er echt zorgen om zou moeten maken en hoe lang de periode van afwijkend gedrag ongeveer zal gaan duren. Wel zo fijn als je dit weet, hoef je er niet meer over na te denken en jezelf gek te maken met spookscenario’s.

Vraag het maar gewoon eens aan je partner als alles weer normaal en in balans is. Klopt het dat als jij ergens mee zit, dat je dan dat zelf wilt oplossen? Je zal altijd een ja krijgen. Mannen zijn dit gewend. Die kloppen niet zo snel bij een ander aan om geholpen te worden. Een man mankeert toch nooit iets.

Medium Claire