Paragnost Eddie en Consulenten

Het gaat niet om wat we hebben

Het gaat niet om wat we hebbenHet gaat niet om wat we hebben, het gaat om wie we hebben en wat diegenen die in ons leven zijn, toevoegen aan ons leven.

Aan het einde van ons leven, vellen we het laatste oordeel met onszelf. Dan kan het zomaar zijn dat je spijt hebt van dingen. Dingen die je hebt en eigenlijk nooit iets mee hebt gedaan. Dingen die je niet hebt gezegd en achteraf je spijt van hebt. Of juist te veel hebt gestreefd naar de verkeerde dingen. Want de dood is onvermijdelijk en houdt niemand tegen, met welk ding dan ook dat we bezitten.

Sta af en toe een stil bij je leven
Om die reden, is het af en toe heel goed stil te staan bij wat je hebt in het leven. Of je daar echt blij mee bent. Of je er echt iets mee doet. Of je blij bent met jezelf wat je doet, hoe je reageert, en wat je wel en niet waardeert. Wat voor jou belangrijk is in het leven. Of je omringd wordt met het juiste.

Wat is wel en niet belangrijk
Spullen zijn vervangbaar, mensen die je liefhebben niet. Als die uit je leven verdwijnen, geeft dat pijn en verdriet. Een auto wegdoen, kan pijn geven, een geliefde die je onvoldoende aandacht hebt gegeven, te kort hebt gedaan, of signalen van hebt gemist en hier niet over in gesprek bent gegaan, verliezen, dat doet pijn.

Het gaat er dus uiteindelijk niet om wat we hebben, maar wie we hebben en vaak realiseren we dat pas als iemand uit ons leven verdwijnt, om wie we geven. Dan pas zien we de waarde in van de ander in ons leven. Maar die ander die verdwijnt uit ons leven, omdat we te laat erachter komen dat we niet hebben bijgestuurd. Dat we de ander als vanzelfsprekend hebben genomen.

Hoe houd je jezelf liefdevol
Jouw leven draait om jou. Je leeft, je werkt, je hebt contacten, wellicht een relatie. Ben je daar blij mee, of ben je meer bezig met verrijking van je leven in de vorm van geld verdienen, je bankrekening vullen en datgene wat er is, wat onbetaalbaar is, te verwaarlozen! Jezelf liefdevol houden moet het doel van de mens zijn. Vanuit eigenliefde kun jij de hele wereld aan. Vanuit de liefde voor jezelf ben je bewust dat jij waardevol bent, waar je zorgvuldig mee om moet gaan. En zo ga je ook als vanzelf om met anderen die waardevol voor jou zijn.

Je bent waardevol
Je hebt alleen jezelf er maar mee, als je jezelf niet waardevol vindt. Dan ligt de focus op de verkeerde dingen. Dan ligt de focus op wat we niet hebben, in plaats van wat we wel hebben.
De spirituele wereld kan jou een grote dienst bewijzen als je hiermee worstelt. Leren jezelf waardevol te gaan vinden, zodat je niet meer bezig bent met wat je wilt en wilt hebben, dat je bezig bent met jezelf en diegenen wie er zijn. Wicca’s Magie kunnen jou vanuit hun spirituele blik haarfijn uitleggen waar het nu echt om gaat en draait in het leven.

Wicca’s hoeven niets te hebben, het gaat hun om het helpen van al die mensen die nog niet stil hebben gestaan bij diegenen die in hun leven zijn en hoe deze mensen ten opzichte van hun staan. Vaak hebben we niet in de gaten dat we ons richten op de verkeerde dingen. De zorgen die we hebben, zijn vaak gericht op werken en geld. Want als dat er niets is, dan hebben we niets. Een Wicca zal jou vertellen je nooit zorgen te maken om werk en geld. Dat komt er vanzelf als je goed voor jezelf zorgt en anderen in je leven hebt, die jou waarderen.

Een Wicca zal je aangeven dat je beter bezig kunt zijn met jezelf, zorgen dat je het goed hebt met jezelf en wie je in je leven hebt. Dat diegenen die jou omringen waardevol moeten zijn voor jou. Dat als ze dat niet zijn, jij jezelf daardoor kwijt kunt raken en om die reden je het geloof in jezelf kwijtraakt en dus ook zonder werk daardoor komt te zitten, met gevolg geen geld.

Omring je met diegenen die goed voor je zijn en vertroetel jezelf. Maak je niet druk over geld, werk, financiën, want als het er op aan komt, gaat het niet daarom. Het gaat om hoe we onszelf zien in het leven dat we leiden en wie we in ons leven hebben en hoe we daar op kunnen bouwen. Als we daar naar durven te kijken, de volle aandacht aan geven, volgt de rest vanzelf.