Paragnost Eddie en Consulenten

Herineringen aan andere levens

Herineringen aan andere levensHerinneringen aan andere levens. Het is ons allemaal wel eens overkomen dat we opeens een herinnering hadden aan een vorig leven.
Vreemd genoeg herken je dat niet altijd. Wat je wel kan voelen is dat je het gevoel hebt dat je al eens eerder in een plaats of ander land bent geweest.
Een soort van Déjà vu waarin je meteen voelt dat herken ik.
Zo kan het ook gebeuren dat je in een mediatie opeens verbonden bent met vorige levens.

Om een voorbeeld te geven, heb ik zelf verschillende keren een aantal levens kunnen zien doordat ik mijzelf daarvoor openstelde, als je goed geoefend bent dan kan je via meditatie beelden oppakken van vorige levens.
Hiermee wil ik wel aangeven dat je jezelf goed mag beschermen bij dit soort meditaties omdat je anders minder goed bedoelde energieën binnen haalt en dat is niet de bedoeling.
Altijd hulp vragen aan AE Michael om je bij te staan en je weer terug te brengen in je dag bewustzijn.

Niet zomaar gaan zitten en je openstellen dit is vragen om moeilijkheden.
Wat ook heel goed kan gebeuren is dat je opeens iets proeft waar je een heerlijk gevoel bij krijgt. Of dat je iets ruikt waardoor je jezelf even heerlijk voelt wegzakken in een zaligmakend gevoel. Alle imprints vanuit vorige levens dragen we bij ons in onze ziel.
En alles wat we hebben ervaren kan weer in onze energie voelbaar worden.
De ziel slaat alle indrukken op, en in elk nieuw leven op aarde beleven we weer verschillende ervaringen.
We zijn veel vergeten doordat we indalen in onze vergetelheid, maar zo langzaam maar zeker gaan we onszelf weer kunnen verbinden met eerdere levens.

Geuren, kleuren, patronen, geluiden, smaak, alles wat we ooit hebben beleefd kan ons doen herinneren aan een vorig leven.
Soms kun je in een ander land komen en opeens voel je bijvoorbeeld door het uitzicht dat je volkomen in harmonie komt met jezelf.
Je voelt je fijn en vertrouwd en hebt het gevoel niet meer weg te willen. Vele mensen hebben zo een ervaring.
Misschien heb je zelfs wel eens een gevoel gehad, dat je doordat je naar een film kijkt je jezelf helemaal kan identificeren met de hoofdrolspeler.

Misschien een vreemde vergelijking of misschien ook weer niet, omdat de beelden uiteraard ook iets kunnen oproepen. Ik zelf heb vele herinneringen aan levens in Azië en het midden oosten. Ik hoef maar een woestijn te zien en er begint zich al een beeld te vormen van een leven als monade.
Om maar te zeggen, dat we allen die herinneringen hebben die getriggerd kunnen worden.
Sommigen willen graag meer weten over vorige levens omdat er bijvoorbeeld dingen gaande zijn die te maken hebben met onafgewerkte zaken tussen de partners.
Dan is het mogelijk om een regressietherapeut te raadplegen. Dan kan er weer helderheid komen, en men kan door gaan met het leven, zonder de steeds maar repeterende gedachten en gevoelens die toch wel veel onrust kunnen veroorzaken.
Mocht je opeens een gevoel krijgen van iets wat je herkent en je kan er geen vinger op leggen, dan heeft dat vast iets te maken met indrukken uit vorige levens.

We hebben dat allemaal in min of meerdere mate, omdat we als ziel zovele levens hebben geleefd is dat ook niet verwonderlijk.
We worden steeds gevoeliger en staan dus ook meer open en daardoor kan het zomaar opeens zijn dat je denkt, ‘’goh het lijkt wel of ik dit eerder heb beleefd’’.

Hartegroet,
Lis