Paragnost Eddie en Consulenten

Gun jij jezelf een beter leven?

Gun jij jezelf een beter levenGun jij jezelf een beter leven? Als je nadenkt over je leven tot nu toe, heb je dan het leven gerealiseerd wat je in gedachten had.
Heb je alles wat je ooit in je jonge leven hebt gewild ook kunnen bereiken?
Voor de een is dat een groot huis, een mooie auto en een dik betaalde baan, dit is de materiele kant van het bestaan.
Voor de ander is dat een wereldreis maken, een humanitaire actie opzetten, of een spiritueel centrum openen waar mensen terecht kunnen voor vragen over het ware leven.

Wat je ook kiest in het leven, is het je gelukt om de dingen te doen waarvan je in je jonge leven dacht dat dit je geluk zou brengen?
Zo ja, ben je er dan achter gekomen dat al die materiele rijkdom eigenlijk ook een leegte inhoudt, en dat je steeds maar naar meer verlangt, groter, duurder, beter?
En ben je op je wereldreis erachter gekomen dat het leven ook in al zijn eenvoud heel mooi kan zijn, en dat een mens eigenlijk alleen de basisdingen nodig heeft om te leven?
En dat de actie die je toch voor elkaar hebt gekregen je laat zien ,dat er zoveel hulp nodig is in de wereld, en dat de mensen zo behoeftig zijn aan de andere kant van de oceaan. En dat het maar een druppeltje op de gloeiende plaat is en wat je voor ogen had uiteindelijk niet veel heeft opgeleverd .
Omdat je merkt dat al de opbrengst voor het grootste deel alleen maar naar de rijken gaat en niet naar de behoeftigen?
En dat het spirituele centrum uiteindelijk prachtig is en je met hart en ziel werkt om mensen een stuk bewustzijn mee te geven, maar er nog zovele mensen niet willen openstaan voor vernieuwing?

Soms kom je er achter dat de dingen niet zo fantastisch zijn als je had gehoopt.
En toch is daar dan altijd weer de souplesse van de mens, want ja als het een niet is gegaan wat je ervan hebt gehoopt dan zijn er nog zoveel andere uitdagingen om te doen.
Maar zolang de mens zijn ware opdracht in het leven niet heeft begrepen en er keer op keer vragen opkomen die niet beantwoord kunnen worden is het misschien eens tijd om het leven anders te benaderen.
Wil je echt een beter leven dan is de enige manier om je los te maken uit de huidige situatie.
En daarmee bedoel ik alles eens goed onderzoeken wat werkelijk belangrijk is. Hebben we al die luxe wel echt nodig en al dat uiterlijk vertoon? Willen we echt de beste zijn in wat we doen of is dit puur ons ego?

Is het van groot belang voor jou om er te zijn voor je medemens, dan zou je eens kunnen kijken of je de hoofden bij elkaar kan brengen en gelijkgestemde mensen kunt vinden om een geheel ander centrum op te zetten. Waar men elkaar kan vinden en ondersteunen vanuit de ware tijdsgeest.
Het gaat niet meer om de duiten maar om samenwerking en begrip van waar we inzitten en hoe er geknoeid wordt met ons brein. Uiteindelijk wordt het steeds meer zichtbaar waar we inzitten en dat is al zo lang gaande.
Wil je het zien, en al die materiele zaken en uiterlijkheden los laten en je ware leven gaan omarmen en inzien, dan kun je dichtbij een beter leven komen.
Ergens mag er een begin gaan komen om de verandering in te luiden. En wij de bewustzijnswerkers lopen voorop om de weg te wijzen, en dat doen we graag via onze blogs. Als je blijft zitten waar je zit en alleen maar denkt aan geld en goederen dan kan je wel eens voor een probleem komen te zitten aankomede tijd. Het is al bezig ook al ziet de burger het nog niet.
Maar geen paniek want er zijn ook oplossingen en het doel van de totale chaos die er straks zal zijn brengt een groot voordeel met zich mee .

Het brengt de mensen dichter bij elkaar en daardoor zal er meer en meer liefde gaan stromen .
En laat dat nu juist de bedoeling zijn.

Hartegroet,
Lis