Paragnost Eddie en Consulenten

Geloof het of niet

Geloof het of niet. Eerst geloven dan zien, of eerst zien dan geloven?  Wat was er eerst de kip of het ei?  Zeker weet ik wel dat je alles eerst in twijfel mag trekken wat je hoort ziet of leest als het niet resoneert met wie jij bent of hoe jij je Geloof het of niet. Eerst geloven dan zien, of eerst zien dan geloven?
Wat was er eerst de kip of het ei?
Zeker weet ik wel dat je alles eerst in twijfel mag trekken wat je hoort ziet of leest als het niet resoneert met wie jij bent of hoe jij je voelt.
Stel je leest iets op het internet en je krijgt er een onbehaaglijk gevoel van.
FB bijvoorbeeld is een vergaarbak van berichten die de mens onzeker en angstig kan maken.
Laat je het toe dat is de vraag, en wordt je er boos om of verdrietig, want dan is het doel bereikt.
Waar ik het over heb, is dat er vele berichten de revue passeren die geplaatst zijn om onrust te zaaien. Met als doel de mensen angstig en onzeker te maken.
En zo is dan de toon weer gezet.

De mens mag vooral niet gelukkig zijn en zichzelf goed voelen want dan is er niets te verdienen in graailand.
Ja lieve mensen zo langzamerhand zal het bij menigeen wel de schellen van de ogen doen vallen.
De maatschappij waarin we leven is doorspekt met leugens en draaierij daardoor zijn vele mensen niet meer zeker van wat ze moeten geloven.
Zo kun je beter eerst heel goed jezelf laten informeren en of zelf op onderzoek uitgaan.
Er zijn genoeg bronnen die bezig zijn om de informatie waar we daadwerkelijk wijzer door worden te onderzoeken op juistheid.
Deze info geven wij ook door, en met wij bedoel ik alle mensen die bewustzijn verspreiden omdat het wel heel belangrijk is om onszelf niet langer in de maling te laten nemen.

Je kan als mens twee dingen doen. Je kan je kop in het zand steken en doen alsof er niets gaande is.
Lijkt mij heel lastig om vol te houden omdat er langs alle kanten toch wel heel duidelijk een flinke sluier aan het verdwijnen is.
Of je kan na gaan denken over wat er daadwerkelijk langdurig is onderzocht vanuit het doel de mens echt bewust te maken.
Het laatste zou heel fijn zijn en eigenlijk druk ik mijzelf nog zachtjes uit .
Want het is zo heel hard nodig voor onszelf en voor de kinderen en kleinkinderen om te weten wat er gaande is achter de schermen.

We kunnen erop wachten dat er straks weer een virus wordt gelanceerd om ons weer massaal te laten inenten ‘’Kassa’’.
Er zal een manier worden gevonden om ons immuunsysteem te ondermijnen of wacht, dat is er al G5.
En er zal heel veel weerstand komen uit de partijen die ons land vertegenwoordigen als we daadwerkelijk van ons af gaan bijten, omdat ze dan niet meer geloofwaardig overkomen ‘’alsof dat nu wel zo is’’, tot zover dan.

Maar wat kunnen we nu zelf doen?
Want zo mak zijn we toch niet?
We worden langzaam maar zeker echt wakker en we gaan zien dat het de meeste grote bedrijven echt alleen maar om geld gaat en dat is het goede nieuws, ook in de politiek durven mensen zichzelf steeds meer te laten zien.
En de neus is steeds groter aan het worden dus deze steekt eerst om de deur. Ik bedoel natuurlijk dat de leugen regeert zoals in de meeste bedrijven en dat er geen hart is voor de mensen.
Dat gaat allemaal veranderen omdat de dingen die niet meer echt uit het hart komen langzaam maar zeker gaan verdwijnen.

De tijden veranderen heel snel, en het enige wat je nu kan doen is kritisch kijken naar alles wat je leest en te horen krijgt.
Ook alle verhalen die wij plaatsen mag je onderzoeken.
Graag zelfs lieve mensen, omdat dit juist is waar nood aan is.
Opstaan voordat de grote wijzer voorbij schiet en we te laat zijn om te begrijpen waar het werkelijk omgaat.
Jij en alleen jij kan samen met alle andere mensen die het bewustzijn willen vergroten een begin maken aan de verandering die broodnodig is.
Samen zijn we sterk en dat is meer dan ooit nodig.

Hou je ogen en oren open lieve mensen en laat je geen oor meer aannaaien. We hebben er al twee en daarmee gaan we heel goed mogen gaan luisteren naar wat er werkelijk wordt gezegd.

Als je zelf met vragen zit rondom dit onderwerp schroom dan niet om contact op te nemen met mij of andere consulenten die dit onderwerp ter harte dragen.

Hartegroet,
Lis