Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Al enige tijd spreek ik jou over diverse dingen en soms zit een tijd tussen dat ik je niet spreek. Meestal is dat omdat ik dan ook bang ben om je te bellen en zeggen dat je inderdaad gelijk had. En ja ook vandaag was ik bang maar toch gebeld om je te zeggen dat alles wat je lang geleden hebt gezegd ook zo gegaan is. Excuus lieve Heleen dat ik je niet meteen geloofde maar ik liep vast en moest je toch bellen. En oh wat ben ik blij dat ik je gebeld hebt. Jij hebt weer naar mij geluisterd en advies gegeven en zoals je altijd doet niet naar de mond gepraat wat ik misschien graag wil horen. Jij kijkt vanuit liefde mee en dat is zo mooi aan jou.Dank je wel lieverd voor je geduld en oprechtheid. Ik ga en moet nu zeker wat doen met hetgeen je hebt gezegd. Lieve mensen als Heleen wat zegt is het ook zo, echt! Ik praat uit ervaring.

Dank je wel lieve Heleen.

Medium Sujadi

Lieve Sujadi!ik moet wederom iets plaatsen,want wat bent u ongelooflijk goed en duidelijk in het vertellen in de processen waar we in zitten, het klopt tot op het detail ! En de vooruitzichten zijn voor ons waanzinnig al voelt het nu nog even zwaar maar de manier waarop alles word verteld en uitgelegd geeft mij kracht om weer verder te gaan en wanneer de nood aan de man is bent u er!
Gewoon fantastische!ik verheug me al weer op de healing van as. Donderdagavond die moet iedereen ervaren hebben want wat er daarna in gang word gezet ,kun je alleen maar ervaren en moet je voelen!

Dank u wel!

Medium Sujadi

Beste Sujadi,

Jij hebt mij vlot en helder voorzien van de juiste inzichten en antwoorden. Ik had je weinig informatie gegeven, maar je wist echt heel veel over mijn situatie. Ook gevoelens gaf je precies weer zoals deze ook zijn! Je gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ik ben erg te spreken over mijn eerste ‘consult’!

Hartelijke groeten,

Sandra

Ziener Kim

lieve kim

ik wil u bedanken voor uw hulp en steun.ik vind u de beste paragnost.
groot compliment u voorspeel is uitgekomen.

gr f

Paragnost Gerard

Waarom staat er niks over Gerard? Wow wat een top paragnost. Heb onlangs een consult van hem mogen krijgen en hij zat met alles goed! Hoe doet hij dat? WOW ben er helemaal stil van!

Medium Fay

Deze vrouw is top. Verteld het zo als het is mensen geloof mij ik ben er vandaag achter gekomen!! Ook roos en Marijke top en bedankt deze mensen zijn zuiver en eerlijk zo als het moet gewoon zelf ondervonden

Medium Sujadi

Beste sujadi

Bedankt voor de kracht en steun
Zo zuiver kan jij aangeven omtrent mijn relatie hoe processen lopen

Dank ruud

Medium Fay

Hoi Fay,

Ik heb je pas gebeld, ik wilde je hierbij laten weten dat het helemaal klopte wat jij vertelde, ik kon bellen wat ik wilde maar er kwam geen contact. Ik ga je adviezen dan ook opvolgen, voor zover ik kan, ik was wel heel erg rustig toen ik jou gebeld had. bedankt voor alles, ik ben snel en super geholpen door je.

Bart.

Medium Sujadi

Een rustgevende kracht in volume, uiterst sterk met invoelen en handvaten aanreiken.
Dankzij jou en je voelsprieten komt geluk dichterbij, jij wist de oplossing voor angst te vinden bij hem, wat resulteerde in een waanzinnige Valentijsfeestje ….
Jij bent het wonder op deze site, ga je zeker vaker bellen.
Onwijs bedankt Sujadi, je bent fantastisch !!!!

Medium Lana

Lieve Lana,

Wat fijn om je vanavond (14-2) te hebben gesproken. Jij blijft zien dat mijn ex en ik bij elkaar komen. Dit is de pauze waarin ik mag kijken hoe ik mijn grenzen ga aangeven. Dank je wel voor je warme gesprekken en je vertrouwen de afgelopen tijd!
Lieve groet van t meisje dat zei: “als je uitgeleerd bent……..” ;-). Dat zijn we nog lang niet!

Paragnost Heleen

Lieve,lieve Heleen,

Bedankt voor jou mooie woorden in deze voor mij moeilijke tijd.
Dat wat jij tegen mij zei steunt mij heel erg. Jij bent top!!!!
Ik laat nog zeker van mij horen.
Liefs D.

Medium Francis

Francis ben je vanavond online ik zou bellen over de healing!
liefs C

Medium Gerrit

Hallo Gerrit,

Mijn dank is groot voor de manier waarop jij mij helpt en loodst door een moeilijk maar heel heel waardevol proces!!

veel liefs, Stella

Medium Fay

Lieve Fay,

Wat een bijzonder gesprek hadden wij vandaag. Ik was zo in de war over de situatie met B. Jij krijgt alles zo zuiver en puur door. Bedankt voor de bevestiging en het mooie contact wat je had. Ik heb vreselijk moeten huilen nadat ik je gesproken had. Fijn dat je gelijk zo goed in mijn energie kon voelen. Ik ben je heel dankbaar en zal meer gaan vertrouwen. Je bent echt een topper!!

Liefs, jonge wijze dame die nu haar soulmate al heeft ontmoet en met vertrouwen verder gaat in de wetenschap dat hij terug zal komen. M.

Ziener Kim

Nav mijn vorige bericht, waarin ik aangeef dat ik eigenlijkmoet zeggen dat Kim er niks van bak, zodat ik ze nier zo vaak in gesprek is en ik haar vaker kan bellen, heb ik gemerkt dat dit op 2 manieren kan worden gelezen. Wat ik eigenlijk wilde zeggen, is dat Kim een van de beste is. Niet alleen een topmedium, maar ook een topmens!! Ik wil dan ook mijn oprechte excuses aanbieden, als het bericht als negatief is opgepakt, want dit is absoluut niet mijn bedoeling!! Mijn oprechte excuses Kim!! Je bent en blijft een topper!!

Liefs Evelien

Medium Fay

Sorry Fay! Ik had de verbinding uit het niets verbroken zonder jou je verhaal af te laten maken. Sorry sorry sorry, was helemaal niet netjes, want je was nog bezig net je verhaal en ik had graag langer geluisterd, maar ik zag mijn telefoonkosten al omhoog schieten. Bedankt voor je heldere en eerlijke advies. Je weet en goed beeld te schetsen van de situatie en goede adviezen te geven. Fay kan ik echt aanraden, ze heeft een sterke gave en heeft snel een helder beeld van de situatie en daarbij passend advies!

Ziener Kim

Lieve kim,
Ik heb je net aan de lijn gehad alleen mijn beltegoed was op helaas. Je kon je zin niet afmaken en je zei; (oh ja ik zie ook nog) en nu ben ik heel benieuwd wat t is. Wil je ajb voor mij onthouden wat t is. Ik bel je zaterdag terug 14-2. Veel liefs van mij die moeite met zijn vriend heeft waar hij nog bij ex is. Ik vind je heel lief en heel goed.

Lieve D…

Ik heb je vandaag als laatste aan de lijn gehad,kan het niet loslaten omdat ik voor mijn gevoel in zo een situatie niet genoeg kan doen.
Wees alsjeblieft veilig en denk even aan jezelf!!!
Zoals je hebt begrepen,ben je nooit alleen ook al voelt dat soms wel zo.
Ik neem je mee in mijn gebed.

Je bent sterk,doe wat juist is voor jou op dit moment,met kleine stapjes.
Kracht,Licht en Liefde voor jou.

Heleen,

Ziener Kim

Lieve lieve Kim, het is carnavaltijd en wij (Sanne) en ik zijn grote carnavalvierders!
Alleen we vieren (nog wel) appart. Ze kwam vandaag nog extra naar mij toe om een goede
carnaval te vieren. Jou voorspelling komt steeds dichterbij.
Jij bent echt ontzettend goed in dingen zien.
Ik houd je op de hoogte.

Veel liefs van Lobke

Medium Enya

Lieve Enya,,ik had bijna de hoop opgegeven, maar jij bleef volhouden dat mijn ex-partner en ik weer bijelkaar zouden komen. Elke keer zat jij ook echt goed met hoe de situatie op dat moment ook echt was. Jij gaf duidelijk aan in de maand februari zie ik jullie weer bijelkaar. Inderdaad is het precies zo gebeurd zoals jij voorspelde. Bedankt lieve Enya ik heb heel veel vertrouwen in jou. gr, Bas

Ziener Kim

Kim,

wat kan je goed situaties inlezen!
ben erg blij dat je het geduld met me hebt en hoe geintresseerd je te werk gaat.
je bent echt een topper en je verdient het echt om een medium genoemd te worden,
om hoe je te werk gaat en wat je allemaal kan!

je weet wel wie 😀

Paragnost Angelo

my compliments for your work and your patience!
you’re a really good cardreader.

Sje 😉

Medium Elisa

Daarnet Elisa gesproken,

Ik vond het als erg aangenaam om een heldere gesprekspartner te vinden in Elisa
Zacht en doortastend, praktisch, duidelijk en bemoedigend. Ze zag goed wat er speelde waar het mee te maken had en wist dat in het praktisch handelen goed weer te geven.
Mocht je iemand willen spreken die het spirituele tastbaar maakt, geduldig is en vanuit liefde werkt, helder in haar adviezen is en praktisch naar situaties kijkt, zonder de emotionele/energetische aspecten uit het oog te verliezen, dan raad ik een gesprek met Elisa zeker aan.
Vond het fijn je te spreken Elisa< dankjewel hiervoor.

Medium Sujadi

Lieve Sujadi!
Ik kan je helaas niet bellen ,maar het is tussen DJ en mij een op en neergaande situatie! Maar wat pittig ik hoop dat u vanavond ons beide weer de kracht en energie geeft die we beide nodig hebben tijdens de healing die u geeft!

Ik ga ervan uit dat het weer positief word al kan ik nu even niet meer zo denken

Liefs jeanet en Dirk Jan

Medium Fay

Dank je wel! Fijne magnetiserende energie!

Paragnost Rosa

Lieve Rosa

Je bent zeer oprecht en geïnteresseerd.
Jij maakt echt waar wat je belooft: absoluut oplossingsgericht, vrede en geluk.

Veel dank van jouw vaste beller M.

Paragnost Odette

Hoi odette er is wederom wat verkeerd gegaan
Me credits waar doorde verbinding ontbrak
Kspreek je als het gecorrigeerd is
A

Medium Layla Ki

Lieve Layla, jammer dat mijn eerdere complimenten over jou niet in het gastenboek staat. Bij deze nogmaals hopelijk dat het nu wel wordt geplaatst. ik vind dat jij erg goed bent! Je draait er niet omheen en geeft direct antwoord zoals het is. Dankjewel voor alles! Ik vind het ook altijd prettig om jou te spreken. x W. 😉

Medium Layla Ki

Hi layla Ki,
Ik bel jou regelmatig om wat onzekerheden uit te checken via een legging. Laatst zij je dat het met m’n erfenis helemaal goed zou komen ondanks de vermeende onenigheden binnen de familie. Veel dank hiervoor. Je hebt het altijd juist.

Medium Francis

Lieve Francis,
Je krachtige heling van afgelopen maandagavond toen ik je belde was geweldig
je geeft me rust en energie,
dank je wel lieverd,
liefs C

Lieve mensen,

De ‘storing’ is verholpen en ben dus weer bereikbaar!

Medium ‘Sujadi’

Medium Lana

Lieve lana, vorige week zei je tegen mij dat ik nieuws zou krijgen waar ik onrustig en een beetje bang van zou worden. Ik had toen soiets van het ergste is me al overkomen. Maar je had gelijk ik kreeg inderdaad bericht uit een hoek die ik niet had zien aankomen en daar werd ik mega onrustig van. Als er nog meer van je voorspellingen uitkomen dan laat ik dat hier weer weten. Het geeft wel hoop dat dit is uitgekomen, ook al was dit bericht niet leuk. Maar dan heb ik tenminste nog hoop dat de leuke dingen ook nog gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte. Liefs M.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,
Het is gegaan zoals je had aangegeven. TOP!!! Volgende week het volgende stuk waar ik aan kan beginnen. Heel veel dank voor je inzichten Heleen. Je bent eerlijk en liefdevol, dat had ik nodig! Je kwam op het juiste moment!!
Liefdevolle groet, Ks

Paragnost Carla

Wow Carla, wat ben jij toch goed! Ik kan het niet geloven. Alles wat je hebt gezegd is uitgekomen, echt alles gewoon. Je kan de situaties helemaal perfect aanvoelen, ik heb nog nooit iemand als jou gesproken. Alles is binnen de genoemde tijd uitgekomen. Super gedaan weer. Dank je wel. Liefs Ra x

Medium Fay

Hallo medium Fay,

Vorige week heb jij het goed gezien, het is uitgekomen! Ik ben toegelaten en inderdaad met mijn hakken over de sloot maar ben zo blij dat ik ben toegelaten. Jij was de enige die positief bleef. Ook ben ik het weekend een heel leuk iemand tegen gekomen. Ga je binnenkort bellen voor je inzicht wat die betreft.

Veel liefs
Corlinda x

Medium Francis

Lieve Francis,

Ik heb je zondagavond weer gesproken. Je bent zo’n warme persoonlijkheid. Je geeft veel inzichten, vind je heel puur en zuiver.

Warme groet,
Hanneke

Medium Zen

Lieve Zen,

Wat een eerlijkheid, duidelijkheid en mooie uitkomsten heb je mij verteld. Nu al waar! Ik waardeer je eerlijkheid en zie een mooie toekomst tegemoet.
Liefs!

Ziener Kim

allerliefste kim.

Wat valt er nog te zeggen over jou?
Je ziet de situaties goed in, je weet zonder vragen te zeggen wat er aan de hand is.
Je weet precies hoe het gaat lopen,
voorspellingen komen echt uit,
en zodra ik weer even onzeker word van het geduld, blijf je bij je voorspellingen,
hoe vaak ik je ook weer even vraag terug te kijken.

ik ben blij dat ik je energie mag krijgen en je hulp in mijn periode, daarvoor terug dit berichtje!

het ongeduldige meisje xx

Paragnost Angelo

Dear angelo,

I wanna thank you for your reading, and your help how to go threw it.
when i call you again when i am scared again you put me up again with your energy to go further again and
keep the hope in the time.

Cherie.

Paragnost Lara

Lieve Lara, gisteren heb ik je voor het eerst gesproken. Je zag de dingen heel duidelijk. Je kon heel veel uit de kaarten halen en je bevestigt wat anderen ook eerder tegen mij hebben gezegd. Ik bel je zeker een keer vaker. Ik vind je een aanwinst!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.