Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen , wat ben jij een topper alles wat je zegt is waar zonder jou was ik niet zover gekomen liefs joke

Medium Sara

Lieve Sara, ik was net bezig met het opruimen van mijn papieren toen ik een papiertje tegenkwam waarop wat aantekeningen stonden over een gesprek dat ik in april 2021 met je heb gehad. Ik belde je over een man. Je vertelde me dat ik in 2022 een project zou gaan doen in het buitenland en dat ik daar een andere man die jonger is dan ik zou tegenkomen. Hij zou mijn nieuwe liefde worden. Op het moment dat ik je belde was er nog helemaal geen sprake van dat ik een project in het buitenland zou gaan doen. Achteraf kan ik je vertellen dat je op alle punten gelijk hebt gekregen.

Medium Nemye

Er is WEER wat uitgekomen! Ik sprak jou donderdag ik zat in stress. Jij zei je spreekt hem snel ik voel voor het weekend of net na het weekend. Nou.. hij belde me donderdag avond al! Topper!

Paragnost Heleen

Beste Heleen,

Wij spraken elkaar tijdens kerst. Je was grieperig en toch stond je klaar om mij te woord te staan. Met jouw vriendelijke stem geef je oprecht advies. Je beschrijft de zaken precies zoals ze zijn. En je had gelijk, ik ben niet aangenomen….

Medium Martina

Lieve Martina
Je kan heel goed invoelen IVM situatie met de vervelende moeder dan weet u wie ik ben ..
Je hebt me goede inzichten gegeven en een tijdslijn waarin de dingen zich gaan afspelen
Ik bedank jouw en de engelen voor je oprechte en eerlijke adviezen
Ik laat jouw binnenkort weten

Liefs N

Medium Angelia

Lieve Angelia, weer een prachtige reading van je gehad, jaren bel ik je, je zit er nooit naast.
Alles komt uit, en soms denk ik, kan toch niet, maar toch komt het dan uit.
Dank je wel, en tot snel,

Liefs Claudia

Medium Gonny

Dag lieve Gonny,
Je bent een topper en een aanrader op deze lijn.
Zoals beloofd een berichtje van mij. Gonny heeft het keer op keer bij het rechte eind., wanneer ik haar bel. Ze stuurt je eventueel ook licht toe, wat heel voelbaar is.
Alle voorspellingen van haar zijn uitgekomen. Daarbij is Gonny zeer oprecht en inlevend . Ze geeft je altijd een goed gevoel, ongeacht de situatie waar je in zit.

Medium Nemye

Nemye mijn rots! Bedankt dat je er voor me bent. Net heb je me weer gerust gesteld.. jij zet me in mijn kracht ongelofelijk. Jij voelt alles zo zuiver aan en wat je voelt is al zo vaak uitgekomen. Bedankt voor de tips, ga ermee aan de slag. Veel liefde voor jou

Medium Laura

Lieve Laura,

ik spreek je al jaren en iedere keer verbaas jij mij weer. Je bent niet alleen een warme vrouw maar doorziet structuren en hebt de oplossingen. De healingen die jij geeft op afstand zijn als een warm bad. Ik wil je bedanken voor het heerlijke gesprek van gister middag. Ik kan er weer helemaal tegen. Liefs van die andere blonde.

Medium Martina

Martina is zo goed met data, 2x in een korte tijd zat ze goed over de maand waarin iets zou gebeuren en ook zelfs de precieze datum! Tijd is echt haar specialiteit!

Kaartlegster Galina

Dank je Galina het was fijn je weer eens te spreken heb vertrouwen in dat alles goed verloopt dat geeft rust!
Alles wat je over mijn ex zij dat klopte je kunt heel goed in voelen en in het verleden is veel uitgekomen wat je voorspelde.
Veel liefs,
Anita

Beste Klanten wordt morgen weer een jaartje ouder.
Ben vanaf Donderdag 23-02-2023 weer online
groetjes

erika box 52

Medium Ariël

Lieve Ariel, wat een fijn consult. Je werkt echt op een hoge frequentie. Krachtig, helder en licht ben je. Dame die verbinding wilde met haar moeder. Ik bel je weer snel. Lieve groetjes, Jo

Medium Eleonora

Een schatje ze zegt alles wat ze nooit zou kunnen weten lief begripvol en een aanwinst op deze lijn!

Medium Kaatje

Kaatje

Nadat we elkaar gesproken hebben en jij tegen mij zei dat ik mijn hart moest volgen en dat moest doen wat ik wilde halen, heb ik mijn Anwerther gehaald van het skiën. Ik ben wel zo blij dat ik het gehaald heb. Nu heb ik dus ook een contract vanuit het werk wat ik al deed. Op dit moment zit ik zelf in Oostenrijk.

Kaatje, ik ben je zo dankbaar. Jouw vertrouwen in mij dat ik het kon halen, ondanks dat ik met de taal zit. Zelfs dat gaat nu steeds beter en ik kan me zelfs nu duidelijk maken in de taal waar ik in moet spreken.

Kaatje, dank je wel. Jouw vertrouwen in mij en wat jouw gidsen mogen doorgeven heeft mij zoveel vertrouwen gegeven. Dank je wel

Tim

Medium Angelique

Ik bel Angelique al ruim lange tijd en steeds zijn tot nu toe voorspellingen uitgekomen . Dingen die ik zelfs toen niet wilde horen zijn nu uitgekomen waar ik zelfs blij mee ben .
Ze voorspelde me een nieuwe lichte woning , een nieuwe lieve man die moeite voor mij doet . Zelfs ruzies met bepaalde en specifieke personen voorspelde ze en dat is ook ondertss uitgekomen .
We willen niet altijd geloven wat we niet willen horen en we willen meestal alleen horen wat we willen geloven , maar ik heb geleerd dat alles een proces is . Ik heb geleerd dat inzichten krijgen je toch wel een sterker persoon maken . Dankzij Angelique en haar voorspellingen ben ik een groot stuk wijzer , sterker en geduldiger geworden .
Alles is uitgekomen maar ik kijk nog uit naar de andere voorspellingen waar ik ook niet aan twijfel .
Wie Angelique nog niet heeft gebeld , zeker doen !! Je staat versteld .
Tot gauw
Annemie xxxx

Paragnost Eddie & Consulenten

Dankjewel lieve Philippa! Je blijft hetzelfde steeds waarnemen en dat stelt mij iedere keer weer gerust. Komende 2 weken ga ik genieten van alles om me heen en ik verheug me wel om W. weer te mogen zien. Ik blijf vertrouwen in ons samen komen. Lieve groet Jolanda

Paragnost Alieda

Alieda, je bent spot-on! Je voorspelde dat mijn collega niet zou terugkomen en je hebt helemaal gelijk gehad. Dank je wel!

Medium Catharina

Lieve lieve Catherina box nummer 3

Wat een geweldig consult.
Alles wat je zei is uitgekomen.
Ik was volledig in shock .
Dank je wel voor je steun en dat je zo recht door zee bent
Wil je een eerlijk en goed consult .
Bel Catherina box 3

Xx Debbie

Medium Kyra

kyra, je hebt gelijk hij doet stiekum. ben zo benieuwd wat je vervolgens weer door krijgt.
hoop je snel te spreken ook over zijn moeder de sidderaal

Medium Catharina

Bel Catharina, zij is een TOPPER !!!!

Feline

Dankjewel voor je steun! De verbinding viel weg,

Liefs,

Hooggevoelige meid met GGZ issues.

Medium Maan

Maan is ondertussen bijna een vriendin geworden. Liefdevol, zuiver en toch nuchter. Ik heb geen moment het gevoel dat ik met iemand spreek die gewoon haar werk doet. Ze heeft behalve haar zuivere gave ook de gave om het positieve te blijven zien in situaties die minder zijn en dat maakt haar een fantastisch mens.

Medium Nemye

Wouw voor het eerst gesproken met je vandaag, alles wat je vertelde klopt gewoon.
Super bedankt nog!

Philippa

Lieve Philippa, ik heb je beloofd om een berichtje achter te laten. Je voorspelling van de vorige keer is uitgekomen. Je voorspelde het eea over het contact tussen mij en een familielid die dichtbij me staat. Ik geloofde het eerst niet, maar ondanks hoe ongeloofwaardig het ook klonk voor mij, is het toch uitgekomen! Je hebt vandaag ook het eea gezegd over een andere familielid en ook dat klopt, maar ik maak er geen zorgen om. Ik hou je nog op de hoogte van de situatie tussen mij en die man. Heel veel liefs!

Medium Dewika

Dank je wel, Dewika, voor je uitleg en vooral handvaten hoe ik met de situatie met een collega moet omgaan. Ik begrijp mijn levensles en zal er verder naar handelen. Ik heb heel veel aan ons gesprekje gehad!

Philippa

Wat spannend toen ik je de eerste keer belde. Je gaf gelijk aan hoe hij zich voelde over mij. Tweede contact gaf je aan dat ik grenzen mag stellen de eerstvolgende keer dat hij contact opneemt. Erg spannend, ik ga van het ergste uit maar jij geeft aan dat hij ervoor gaat omdat hij me niet kwijt wil. Ik hou je op de hoogte wat er gebeurd. Dank je wel voor je lieve woorden en je eerlijkheid. Vandaag ben ik veel rustiger en heb ik ook beter geslapen. Dank je wel! Ik bel je gauw weer.

Medium Eefje

Wat me steeds weer zo fascineert is hetgeen je zegt ook telkens weer uitkomt of gebeurt! Je bent echt heel goed in het helder zien van omstandigheden en wat daarmee gaat gebeuren. Ongelofelijk fijn en zo’n vertrouwen wat je hiermee creëert naar mij. Ik ben je dankbaar en vind het altijd heel erg prettig om met je in gesprek te zijn op de lijn. Je bent heel integer en oprecht. Veel liefs

Paragnost Alieda

Hé Alieda, ik volg je al jaren ook via de media, we spreken elkaar niet vaak maar als er echt wat is weet ik je te vinden. Ook deze keer heb jij mij niet teleurgesteld tot in detail heb je de rechtszaak voorspeld. Dankjewel ik was door jou voorbereid. Groet Johan

Medium Kaatje

De verhuizing lag inderdaad dichtbij, dinsdag kreeg ik het verlossende bericht dat het huis mij werd toegewezen.
Ik hoop dat de frustratie gaat meevallen, en probeer me daar zoveel mogelijk op voor te bereiden en het te voorkomen.
Dankjewel nog!

Medium Dinétha

Lieve Dinetha, wat ben je toch een lieverd!
Altijd als ik jou bel weet je meteen waar het probleem ligt en komt ook echt alles uit wat je zegt, steeds weer! Je hebt humor wanneer het nodig is en liefdevol begrip ook op het goede moment
Ik ben blij dat ik je heb leren kennen op de lijn.

Feline

Lieve Feline, in de nacht van 26-1 spraken wij elkaar. Je hebt mij de noodzakelijke schop onder mn kont gegeven. Met zoveel oprechte betrokkenheid, als van een moeder naar een dochter. Dank je voor je zorgzaamheid, liefde en oprechtheid tijdens dat gesprek. Ik ben er nog niet helemaal maar ik blijf teruglezen wat je zei en het maakt me steeds n beetje sterker. Veel liefs en tot spreeks, Leeuwin in wording XX

Paragnost Diya

Lieve Diya, je voelt voor mij als een coach die mij in dit mooie transformatieproces naar het nieuwe heeft begeleid waar ik nu met beide benen in kan staan. Ben zo dankbaar je op mijn pad bent gekomen en ik zoveel in korte tijd heb mogen leren en nog steeds dagelijks leer. Dankjewel voor je geduld en je mooie energie! Spreek je gauw weer liefs Roshmi

Paragnost Alieda

Wat een mooie Reading heb ik van jou gehad. Jij hebt mij weer met mijn kracht gezet en ik kan echt wat met jouw inzichten. O ja en ik heb mijn vader gebeld, hij was zo blij! En ik ga hem zaterdag ontmoeten. Dat was nooit gebeurd als ik niet met jou had gesproken.

Medium Stella

Ontzettend veel gebeld, maar ik kom altijd weer bij jou uit. Of het nu van mij afpraten betreft of enkel een advies, jouw kaartlegging weet iedere keer opnieuw verduidelijking te bieden. Ik vraag mij soms echt af hoe het kan, er is namelijk weer iets uitgekomen… Ik bel je snel!

Paragnoste Lotus

Ik wil langs deze weg Lotus bedanken voor de gesprekken. Lotus is helder, spot on en read op niveau. Na een reading voel ik me rustiger en lichter. Bedabkt. Liefs Jo-Anne

Medium Erika

Lieve Erika,

Hoevaak ik ook bel , telkens over hetzelfde onderwerp,
Je blijft even geduldig en liefdevol met mij.
Dankjewel daarvoor.

Liefs Carolien

Philippa

Hoi Philippa,

Het is gelukt! Levend en wel de muis naar buiten gezet! Ik hoop echt dat het nu voorbij is. Liet zich heel makkelijk vangen.
Nu weer poetsen!! Dank je wel!! Je had gezegd binnen 24 uur en het is veel eerder.

Medium Maan

Dank je wel , Maan. Je hebt een sterke gave en je beschrijvingen zijn haarfijn. Je uitspraken kloppen steeds en dit geeft mij een enorm duwtje in de rug tijdens alle spannende beslissingen rondom onze verhuizing!

Medium Angelia

Angelia is een héle lieve vrouw en heeft dingen voorspeld die precies zo zijn uitgekomen mbt een liefde en rechtzaak. Ze is een aanwinst op deze lijn, neemt alle tijd voor je. Ze praat je niet naar de mond maar geeft eerlijke antwoorden.
Dankjewel voor je luisterend oor, je goede inzichten en adviezen. Héle dikke knuffel xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.