Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Chantalle

Geweldige Chantalle, ongelofelijk goed ben je !!!! Je zei tegen mij “hij gaat contact zoeken en hij komt gelijk ook aan je deur “ ondanks dat je altijd gelijk heb gehad kon ik dat niet plaatsen dat hij ook aan mijn deur komt . Echt lieve schat zo is het echt gegaan . Hij had me 29 x gebeld en gelijk daarna stond hij voor mij deur. Jij bent de beste!!!!! Veel liefs Saar

Lichtwerker Eline

Hele fijne gesprekken met Eline. Ze houd me goed dicht bij mezelf. Fijn om met je te praten! Ik geloof weer in mezelf. Dank je wel. Liefs, Monique

Medium Cecile

Altijd geduldig. Zo fijn om met jou te kunnen praten. En je zit altijd goed met je voorspellingen!
Je ziet dingen ver vooruit. Hoe ongeloofwaardig ook destijds het kwam toch uit. Top hoe je dit doet!

Medium Adrienne

Lieve Adrienne
Wauw! Heb je gister voor het eerst gesproken en ben erg onder de indruk van jouw gave. Wat jij kan met energie en iemand omschrijven heb ik zelden mee gemaakt! Dank je wel en hoop dat je er regelmatig bent want jij bent echt zuiver en goed in wat je doet!

Paragnost Astrid (2)

Veel steun en vertrouwen van deze medium gekregen. Ziet alles helder en alles komt ook echt op je pad.
Wat kan deze vrouw ongelofelijk veel zien en vertellen over je leven, ik ben enorm onder de indruk van je.
Bel je snel weer.

Dame die alles veelste snel wilt en die nu een stapje terug moet doen(je weet wel wie :)).

Medium Adrienne

Lieve Adrienne,

De lijn werd abrupt verbroken dus ik wil je via deze weg graag bedanken voor het verhelderende gesprek die ik met jou heb gehad. Dat was heel fijn. Je voelde me heel goed aan en had de kern ook goed te pakken. Precies wat ik zelf ook voel. Je voelt voor mij heel zuiver aan. Als persoon maar ook als medium. Nogmaals bedankt! Je bent er niet altijd maar ik hoop je nog eens te kunnen spreken!

De ‘hooggevoelige dame met wisselende schommelingen’

Medium Betty

Lieve Betty, zo fijn dat ik je regelmatig kan bellen om mijn bedrijfskwesties te bespreken. Je weet niet alleen zelf veel en ben je heel motiverend, je afstemming is ook erg bijzonder en altijd raak. Als ik je heb gesproken heb ik hernieuwde energie en zie ik mijn koers weer. Op naar een nieuwe wereld! Dankjewel!!

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,
Ik wil je even laten weten dat het nog steeds erg goed met me gaat dankzij de consulten die ik bij je gehad heb.
Heb je ook aan anderen aangeraden die je vast binnenkort gaan bellen..
Dank voor alles.
Vind je top!
Liefs,J.

Medium Eefje

Lieve Eefje, ik spreek je inmiddels 4,5 jaar hier op de lijn. Je geeft me altijd weer rust en vertrouwen. Bij alle vragen die ik aan je stel krijg ik duidelijkheid. Je bent zo sterk in het helder voelen, helder weten en het helder zien. Ook het contact leggen met mij overleden dierbaren, ongelofelijk wat er naar voren komt, het klopt gewoon. Ik ben blij dat ik bij je terecht kan, dankjewel

Medium Eefje

Wauw, lieve Eefje. Ik had het net even heel zwaar, bakken verdriet omdat ik zat met een familie kwestie. Jij hebt daarop in gevoeld en de spijker op de kop geslagen. Je gaf mij super advies, waarvan ik direct voelde dat het de juiste weg was in deze kwestie. Ik voelde me direct opgelucht! 1000x dank. Je weet wel wie.
Eefje is een topper in invoelen en adviseren hoe met de emoties om te gaan en dicht bij jezelf te blijven, aanrader!
Liefs.

Medium Eleonora

Je bent zo’n lieve zachte vrouw met een warm hart. Dank dat je voor me bidt. Ik heb veel aan ons gesprek gehad na al die hardheid. Ik heb het altijd nodig te laten bezinken. Wat je me mee mocht geven helpt me en geeft weer kracht en inzichten. Dank dat jij je vanmiddag onderscheidde door jouw lieve aanwezigheid en begrip Eleonora.

Channeler Celisa

Lieve Celisa,
ik heb je vanochtend onverwachts
gebeld. Ik zat er zo doorheen.
Ik weet dat je het goed bedoelde en
ik ga er echt op letten dat ik meer mag gaan aarden.
Dank je wel dat ik altijd bij je terecht
kan met mijn vragen en ook weer
dank je wel voor vandaag. Veel liefs van mij.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, topper !!! Is gebeurd precies zoals je zei ! Hij heeft contact gezocht. Topper ben je echt!!! Dikke kus Anna x

Medium Rob Nijland

Wat een ontzettend fijn consult. Rob voelt situaties bijzonder goed aan, zonder enige woord erover gewisseld te hebben. Ben oprecht onder de indruk van een aantal opmerkingen! Heel erg bedankt!

Medium Mila

Hoi Hoi Mila, hartelijk dank voor jou zuivere eerlijk oprechtheid in mijn consult.wat ben jij toch een eerlijk zuivere persoon.idd jij voelde al aan mij dat ik ook een zuivere lichtdrager ben hoe bizar kan dit zijn. Over persoon in kwestie jij sloeg de spijker op de kop ,Geweldig!! Ik heb jou ook verteld dat vele mij onzin hebben verkocht dat hij in een relatie ofzo zit ,jij hebt mij hierin zeer zeker duidelijkheid in gegeven ,mijn dank is daning groot aan jou .ik laat het jou weten als het zover is lieve Mila. Jij bent idd een aanrader voor anderen die bellen op dit lijn !!liefde en licht voor jou. warme groet Rosita

Medium Angelia

Lieve Angekia, topper, mooi mens, dank je voor jouw prachtige reading, ik bel je al jaren, alles is uitgekomen, ik hoop je nog jaren te bellen.

Liefs Claudia

Mary

Hele bijzondere vrouw
en een heel bijzonder gesprek gehad.
Dankjewel.

Medium Mila

Mila

Wat staat er weinig over jouw in het gastenboek maar wat ben jij goed zeg!!!
Ik hoef jouw alleen een vraag te stellen en de rest vertel jij mij waaauw. Echt een aanwinst op de lijn.
Alles wat jij voorspeld komt uit!!
Dankjewel!!

Paragnost Heleen

Super goed deze dame verteld precies hoe het is. Geen sprookjes echt goed met wijsheid.

Groet van Carolien

Hannah

Hi Hannah
Bedankt voor alle inzichten en heldere uitleg op al mijn vragen om inzichten te krijgen in mijn proces en mijn handelingen daarin. Je bent een hele wijze vrouw en volg je advies op ommijn yoga weer actief op te pakken en niet in mijn denken te zitten.
Lieve groet Liesbeth

Medium Feline

Lieve Feline,

Wat fijn dat ik je weer gevonden heb, we hebben als jaren contact, en het contact is geweldig met jou, je voelt de dingen feilloos aan en krijg de juiste informatie die van groot belang is, ik heb vooral voor mijn broer in Australië met regelmaat gebeld naar jou, wat doen de healingen die jij geeft ontzettend veel goeds voor mijn broer, de tips die je geeft voor hem zijn ongelooflijk, ongelooflijk omdat wanneer hij ze toepast ook daadwerkelijk heel veel voor hem doen en betekenen, en vandaag was ook weer een super goed gesprek en hele goede tips (ook weer voor mijn broer in Australië), de healing voor mijn broer ook weer meer dan top, zoals je weet bevindt mijn broer zich nog voor een korte periode in een pittige tijd, echt super is dan jou ondersteuning, ik ben dankbaar, maar vooral mijn broer.
Dank je wel lieve Feline en graag tot een volgende keer.

Medium Helen

Echt een soulsister.. Ik ben echt blij met Helen..
ze laat je horen wat je MOET horen en niet wat je WILT horen
Superfijne gesprekken met Helen en ze geeft me veel bevestigingen.. en een heel rustig gevoel en energie..
Schat van een vrouw

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid 2, wat ben jij zuiver en oprecht, als ik met jou gesproken heb kan ik er weer tegen aan, jouw voorspellingen zijn zuiver en komen keer op keer uit! Je bent een topper met de voetjes op de aarde! Liefs van strandloper

Paragnost Lara

Lieve Lara,
Heel jammer, dat je mijn antwoord niet kon lezen op mijn vorige mail!
Dankjewel voor je zeer snelle reactie en de uitgebreide fotoreading van H…..zeer verhelderend! Ik prefereer e-mail consult, zodat ik te allen tijde kan herlezen.
Wat kon jij goed de gevoelens, wensen, emoties en gedachten van H aanvoelen, zo ook de gedachten van mijn persoontje. Verbazingwekkend accuraat!
Jij bent een lieve en warme vrouw, bovenal ook heel zuiver! Heel fijn te weten, dat het weer goed zal komen met H. De vorige fotoreading van mijn persoontje, betreffende mijn karakter zat jij ook helemaal goed. Met de gegevens, die jij door mocht geven, heb jij mij blij gemaakt. Mijn twijfels had je weg kunnen nemen!
Ik had een nare zware periode achter de rug, ivm mijn ziekte. Een mooi vooruitzicht, wat mij straks te wachten staat, te weten dat ik weer kan blijven reizen, omdat dit mijn passie is en ook straks een mooi priveleven zal hebben.
Ik laat mij verrassen door jouw voorspellingen!
Ongetwijfeld, zal ik jou op de hoogte stellen, wanneer de voorspelling(en) heeft plaatsgevonden!
Veel liefs, Ratna xx

Lieve claire
Dank je wel door alles top
Ze is echt aan te raden
je weet wel wie ik ben toch
Ben druk met mijn boek bezig.

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Steeds meer wordt duidelijk wat je kaarten gezegd hebben. Dat wat ik nu mag doen is echt iets waar ik zoveel voldoening uit mag halen, dat ik je eeuwig dankbaar ben voor het leggen van die kaarten. Ook uw gidsen waren duidelijk voor de toekomst wat opleiding betreft. Alles is heel spannend en ik weet dat er een hele tijd aankomt waar ik dus veel moet organiseren om dat goed rond te krijgen.

Nu hoop ik dat ook de volgende stappen nu mogen volgen. Zodat de toekomst ook duidelijkheid mag geven

Liefs Chantalle

Medium Kyra

Hai Kyra! Fijn dat je weer terug bent!
Ongelooflijk hoe jij precies kunt duiden wat er speelt. En waar de accenten liggen. Alles was zo enorm herkenbaar! Heel verhelderend. Je neemt de tijd, rustig en zorgvuldig. Soms zelfs een dubbelcheck. En ook dat klopt. Je waarnemingen zijn zuiver en diep. Ben benieuwd naar de ontwikkelingen de komende tijd. Ik vermoed dat je dat ook bij het rechte eind gaat hebben. Daarnaast vind ik het contact met jou ook heel prettig en vertrouwd. Kortom, ik spreek je heel graag nog eens!

Paragnost Heleen

Lieve Heleen, ik bel al een hele lange tijd met jou. Je bent zuiver en eerlijk en vandaag is er weer iets uitgekomen van wat je voorspeld had. Mijn vertrouwen in jou is erg groot. Je zegt niet wat ik wil horen, maar de waarheid zoals jij het ziet. Uiteindelijk is het ook de waarheid, die leid tot acceptatie, zelfgroei en ze zet je weer in je eigen kracht. Mijn dank is groot Liefs L

Medium Sonja

Sonja had het heel snel bij het rechte eind !!! Dat ie een vriendin had .. na een beetje speuren had ik het inderdaad gevonden !!!
Je weet wel wie, dank.

Medium Angelique

Angelique ,
Bedankt voor alles wat je voor me doorkreeg en nog steeds doorkrijgt . Je bent zo zuiver en steeds komt het uit . Je zag me al een tijdje duidelijk opnieuw werken . Ik dacht altijd neehh dat kan nog niet . Maar toch is het uitgekomen lieve engel . Ook zag je dat er contact kwam van me ex en dat is ook weer uitgekomen . Je zag zelfs discussie en dat was zelfs 1 dag na uw voorspelling al uitgekomen . Ik vind het ook altijd heel fijn om met jou te praten . Soms kan ik hard lachen met jou en soms huilen .
Je bent echt een engel , soms ben ik sprakeloos wat jou voorspellingen betreft . Je zegt waar het op staat en draait er niet om heen . Je bent de liefste . Knuffel annemarie

Medium Eleonora

Lieve Eleonora,
wat ben ik blij dat ik jou gebeld heb. Zo’n lieve dame ben je. En wat de voorspellingen betreft waarvan ik dacht dat kan niet, zijn daadwerkelijk uitgekomen op korte termijn ook nog. Onze lieve kat die in het buitenland vermist is geraakt hebben we we weer in onze armen mogen sluiten. Je bent ‘n topper en ga jou zeker vaker bellen.

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus ik wil je langs deze weg bedanken voor de afgelopen jaren,zonder jou eerlijk en goede gesprekken hsd ik het niet gered dank hier voor kus maris

Medium Helen

Ik al meerdere keren met heleen box 27 gebeld ze is heel lief en aardig, heel zuiver en ze helpt je echt met je vragen, alles wat ze mij heeft vertelt klopt zo goed , ze is echt een topper, dankjewel helen

Medium Emy

Verschillende readings bij Emy gehad. Heel duidelijk en juiste uitleg.
Ons huis is verkocht!! en het is ook uitgekomen (je zit 2000 euro naast)
Groetjes van Anne en Hans

Medium Eefje

Lieve Eefje, dank je voor jouw medeleven die altijd verder gaat dan professionaliteit, het is echt oprecht en eerlijk gemeend. Alles dat jij zegt, gebeurd en jij blijft bij jouw woord, zo fijn is dat. Voor mij ben jij echt een topper. Ik ben heel blij met jouw steun. Ik voel me gehoord en gesteund, dank je. Ook voel ik dat het dichtbij ligt en ik voel rust, ik heb er vrede mee. Jij bent de eerste die het hoort als het zover is. Heel veel liefs.

Medium Maan

Lieve Maan ,na het lezen van alle recessie over jou ervaringen. Heb ik gewaagd om jou te bellen .idd de recessie over jou gave liegen totaal niet .Wat ben jij geweldig !! Mijn dank is heel groot aan jou.heb mijn antwoorden gekregen waar ik tegen aan liep.ik laat het jou zeker weten als het zover is. Liefde en licht voor jou mooi mens. van deze lichtdrager Rosita

Medium Stella

Opleiding..? Afgerond! Een studieschuld..? Streep erdoor! Een jaar lang zat ik hier over in tijdens één van mijn moeilijkste jaren, maar vanaf het begin zag je dit onderdeel in je kaarten goedkomen. Je geeft mij altijd de juiste woorden mee en ik voel mij begrepen. Op gebied van liefde zie je het ook positief aflopen, ik houd vertrouwen. Bedankt voor alles tot zover, tot snel!

Lichtwerker Eline

Lieve Eline, ik wil je graag even laten weten dat het zo gegaan is als je zei. Je had het goed gezien. Verder kan ik veel met je advies. Het werkt en zorgt voor goede verandering. Liefs A.

Medium Angelique

Ik bel Angelique al wat jaartjes, niet zonder een goede reden uiteraard,ze heeft mij met haar accurate voorspellingen behoorlijk weten te steunen. De minder leuke ,maar ook de mooie voorspellingen. Bizar hoe specifiek ze situaties kan waarnemen. Het klopt!
Ik schrijf dit omdat wij gisteren samen een hele bizarre gesprek hebben gehad over vorige levens. ( Waar over ik nogal sceptisch ben!) Maar wat ongelooflijk, wij hebben zeker vorige levens! Want veel daaruit verklaard zich in dit leven. Zelfs dat kan deze geweldige vrouw. Samen waren wij diep onder de indruk.
Liefs je weet wel de barvrouw.

Paragnost Sharonne

Sharon mijn te goed was op.. Bedankt voor ons gesprekje weer heeft me goed gedaan en de inzichten gegeven die ik nodig had.. Veel liefs Susanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.