Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Eefje

Lieve Eefje ,ik spreek u enige tijd op dit lijn .u gaf aan dat mijn kind weer contact zou opnemen.het is idd gebeurd dat mijn kind contact gezocht heeft met mij .hartelijk dank lieve Eefje,voor u eerlijk en zuiver oprechtheid.ik ben super blij ,alles wat u zegt in een consult daad werkelijk ook zo is of het gebeurd.lieve groet anoniem .liefde en licht🕯voor u !

Paragnost Heleen

Heleen, ik ben je dankbaar voor het gesprek van vandaag. Niet alleen gaf je systematisch inzicht in de gebeurtenissen van de afgelopen maand. Je hebt me ook de moed gegeven om voor mijn doelen te blijven gaan. Ik houd je op de hoogte. Groetjes, T.

Paragnost Astrid (2)

Bedankt voor je fijne readings Astrid 2. Voel me altijd weer opgelucht als ik met je gesproken heb. Dank je voor je inzichten en voorspellingen.

Medium Angelique

Deze bericht wordt met heel mijn hart geschreven . Angelique is een medium die heel goed kan invoelen , en alles wat ze je zegt gaat ook daadwerkelijk uitkomen vroeg of laat . Naast de kaarten heeft ze ook gids contact en van daaruit kan ze nog meer boodschappen doorkrijgen die op dat moment belangrijk voor je zijn . Ze is eerlijk en zegt alles wat ze ziet zonder omwegen . Ze zag steeds cijfer 3 bij contact . En ja eergisteren , 3sept is er contact geweest .
Als ze iets zegt en het komt nog niet uit , panikeer dan niet , want vroeg of laat komt het toch uit . Ik vertrouw Angelique de n bel haar dagelijks . Dankje lieverd . Xx

Medium Angelia

Angelia kan heel goed invoelen . Ik bel haar regelmatig en alles komt uit . Ze zag eergisteren snelle contact en dat kwam gisteravond al uit . Wanneer ze iets niet doorkrijgt dan zegt ze het ook eerlijk , maar je kan haar alles vragen . Ze doet haar best om antwoordne te verkrijgen van boven . Doe zo verder lieve schat . Xx knuffel

Medium Angelia

Angelia, ik heb je al enkele keren gesproken en vaak hoor je me heel slecht. Maar, je zei me vorige week dat je een ontmoeting zag voor dezelfde dag of de dag erna maar echt niet zolang meer en dat we ook intiem zullen zijn.
Nou, je hebt gelijk gehad. Hij is gekomen precies wanneer jij dat zag en ook intimiteit gehad met hem.
Bel je vanavond ZEKER!!
Kusjes.. B

Medium Esmee

Lieve Esmee, wat een fantastische, mooie lieve vrouw ben jij!
Je had alles goed en kon zelfs details vertellen die niemand kon weten. Ik en Ben zijn weer bij elkaar zoals je al voorspelde.
Je hebt me zeker ook de tools gegeven hoe ik dat positief kon beïnvloeden. Juist op mezelf focussen en de situatie los laten.
Wat bij elkaar mag komen, komt bij elkaar.
Ik ben je enorm dankbaar, je bent een zeer goed medium en sterk voorspellend wat ook uitkomt.
Lieve esmee, je bent goud waard.

Liefs Marlies

Paragnost Eddie & Consulenten

Hi Layla Ki , ik heb jou gisteren gesproken , je zag contact van hem binnen 3 dagen of 3 weken . En ja , daarnet is er contact geweest . Goed gezien van jou . Eerder had je het ook altijd juist bij de tijd en voorspellingen . Bedankt lieverd . Ik kom zeke enig bij je terug . Lieve groet Carine

Medium Angelia

Lieve Angelia .
Je hebt het weer bij het rechte eind . Ongeacht wat ik vraag doe je altijd je best om ze te beantwoorden . Als je iets niet doorkrijgt dat zeg je dat ook gewoon eerlijk . Tijdsaanduiding doe je niet en dat zeg je ook altijd eerlijk . Maar als je in de kaarten ziet dat het dichtbij ligt en je die gevoel ook binnenkrijgt , en daarnaast uw pendel positief is dan komt het altijd wel uit binnen de paar dagen . Gisteren en eergisteren zag je de kaarten zo dichtbij van contact , je zei ook dat het echt dichtbij voelde , en voila vandaag is het echt uitgekomen .
Sommigen gokken op tijd en dan klopt het niet eens . Maar jij bent echt eerlijk dat je geen tijd geeft tenzij uw kaarten en/of pendel het ziet dan klopt het altijd wel . Je bent ook erg geduldig en meelevend . Bedankt voor je bemoedigende woorden lieverd . Lieve knuffel je weet wel wie .

Medium Gonny

hoi gonny ook word het van mij tijd om een review te plaatsen ik bel je al zo lang
ik vind het fijn om met je te praten je kan goed invoelen en goed met de lenormand kaartjes
als ik ergens mee zit dan bel ik jou ik moet altyd om je lachen je heb wel humoor
en meestal zit je wel goed met je gevoel je weet wie ik ben degene met de 3 kittens
groetjes van mij

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Eefje, Al jaren spreek ik jou over hetzelfde. Ik voel dat jou waarnemingen kloppen en dat stelt me iedere keer weer gerust. Ik blijf bij mijn gevoel en vertrouwen dat uiteindelijk alles goed gaat komen. Bedankt voor jou steun die je mij altijd geeft. Dit zal ik nooit vergeten! Liefs Jolanda

Paragnost Jessie

Deze vrouw heeft echt een gave. Het enige wat ik heb verteld is mijn naam en leeftijd en ze had ALLES goed!!! En dat zonder kaarten te gebruiken! Ze heeft letterlijk alleen ingevoeld! Bel haar! She is the real deal!

Petra

Petra, het is erg fijn om met jou te kunnen sparren. Je voelt dingen goed aan en kan de dingen goed terugkoppelen. En je doet dit met je hart en dat is cruciaal in jullie vak. Dank!

Medium Gonny

Gonny jij bent echt een super medium. Zoals beloofd eindelijk een berichtje hier van mij voor jou, want je verdient het om als zeer goed medium een mooie review te krijgen.
Gonny heeft een fijne stem en mooie uitstraling ( ook al is het aan de telefoon), waardoor zij iets heel positiefs uitstraalt, ook als de berichten wat minder mooi zijn. Haar voorspellingen komen altijd uit. Gonny je bent een topper en een aanwinst op deze site. Tot een volgende keer weer!
Liefs S.

Lieve Claire
Je bent echt een kanjer en wil je nogmaals bedanken voor alle inzichten en wijsheden die je met mij hebt gedeeld.
Je zit echt in mijn hart.
nogmaals heel veel dank
raad iedereen aan haar te bellen, dan gebeuren en kleine wondertjes.
blijf graag anoniem maar jij weet wie ik ben
xx

Medium Sara

Bedankt lieve Sara . Je ziet nog steeds hetzelfde en dat geeft mij een goed gevoel . Eerdere voorspellingen van jou kwamen uit dus ik ga nu gewoon rustig doen en afwachten tot hij komt .
Lieve groetjes Vlinder

Medium Maan

Dank je wel voor de verhelderende sessie.
De vragen en gedachtes waar ik al heel lang mee rond loop en hoe ik het moet gaan aanpakken zijn beantwoord door jou en ik ga met een goed en rustig gevoel de toekomst tegemoet. Ik weet nu wat ik moet doen om de juiste koers te varen.
Nogmaals dank.
Lieve groet M……

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Laatst hebben we elkaar gesproken over dat wat ik nu doe. Je zei dat ik zou groeien en dat alles op zijn plaats zou vallen. Dit gebeurt nu ook. De cliënten waar ik mee werk reageren zo goed op mij, dat het me zelfs lukt om cliënten bij me te krijgen die normaal alleen maar op de kamer zitten. Ik mag tot ze doordringen om mee te doen, ik mag ervoor zorgen dat onrustige cliënten rustig worden en ze uit een paniek situatie halen. Het is zo mooi om te zien dat deze cliënten opbloeien, ondanks de zware gezamelijke ziekte die ze hebben. Ook het vermogen om in iedere cliënt afzonderlijk in te kunnen leven is iets moois wat ik mag doen.

Dank je wel Kaatje dat je me het inzicht gegeven hebt dat ik dit werk mag doen. Ik hoop ook dat ik erin verder mag groeien en nog meer kan geven aan deze mensen dan dat ik al mag doen.

Liefs ikke

lieve clair wil je bedanken voor het diepgaande gesprek van gisteren de verbinding was verbroken , maar het was ook even genoeg.
Ik weet dat dit geen makkelijk leer proces is maar ben je zeer dankbaar.
JE BENT EEN KANJER.

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,
Heel fijn hoe goed je me weer van alle inzichten kon voorzien door je bijzondere gave.
Het klopte ook dit keer weer volledig.
Als ik het even niet meer weet of zie ben jij het die me duidelijkheid kan geven.
Dank je wel hiervoor.
JS

Medium Betty

Wauw! Ik was helemaal gestrest over meneer en je hebt mr enorm gerustgesteld. Ik mag leren te zeggen wat ik graag wil en dat ga ik zeker blijven doen. Ongelofelijk hoe jij alles precies wist.

Groetjes,

Het meisje dat het avontuur op mocht zoeken en mag zeggen wat ze verlangt om naar de mooie wereld vanachter de tralies te gaan.

Medium Emy

Zeer mooi en fijn gesprek gehad met Emy,
Zat er bovenop klopte helemaal echt kippenvel.
Hoop dat het uitkomt.
Echt een aanrader
Dank je wel lieve Emy

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Mama Sonja, ik ben zo down en verdrietig weet het gewoon ff niet meer. Komt dit ooit nog goed?!….xxx-N

Medium Chantalle

Hallo lieve vrouwke

Ik vind altijd fijn om met jou te praten, en je hebt ook zoveel geduld met mij. Weken lang om de zelfde situatie en de vragen te stellen ,en jij bleef altijd bij jou voorspellingen. Ondanks dat ik zelf geen vertrouwen meer in had. En eindelijk zijn de voorspellingen uitgekomen en ik zal jou zeker weer bellen. Veel liefs en knuffels R

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Ik spreek al een tijdje over verschillende thema’s waaronder de liefde. Je bleef bij wat je zag & voelde. Afgelopen zaterdag Kwan de persoon in kwestie tegen en hebben de middag met elkaar doorgebracht. De beweging is begonnen. Laat het nu aan de natuurlijk flow tussen ons over en zie met vertrouwen de positieve ontwikkeling tegemoet. Dankjewel voor je liefdevolle steun tot nu toe. Liefs M

Medium Angelia

Lieve Angelia, ik heb je zelfs vanuit Spanje meerdere keren gebeld, zoals altijd, heb je het het rechte eind,en komt alles uit, niet gek dat ik je daarom al jaren op de lijn bel.

Liefs Claudia

Medium Helen

Je had het bij het juiste eind!

Medium Eleonora

Na maandenlang geen keuze hebben kunnen maken tussen 2 mannen en compleet klem te zitten,depressief er door geworden zelfs heeft eleonora me enorm geholpen. Dmv numerologie en invoelen voorspelde ze precies wat er ging gebeuren en kon ik eindelijk de knoop doorhakken. Bijna alles is nog uitgekomen. Dankjewel lieve eleonora

Medium Dinétha

Dank je wel Dinétha voor het fijne gesprek weer, ik spreek je zeker weer hoor!! en houd je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Groetjes Karin

Voor alle trouwe klanten ik ben er nog even twee dagen tussenuit.
Ik ben vanaf a.s. de woensdag weer online en zit onze vakantie er weer op.

Lieve groetjes

erika box 52

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein
Kom je gauw terug?
Liefs

Paragnost Heleen

Je zei dat ik de banden van m’n auto in de gaten moest houden, wist echt niet waar je het over had.
Een dag later rijd ik m’n band lek tegen de stoep, On-ge-lofelijk goed ben je. Het komt gewoon letterlijk uit. Veel liefs

Paragnost Eddie & Consulenten

Voor Gonny

Bedankt voor je goede en fijne adviezen!! Je hebt mij heel veel duidelijkheid gegeven en stimulans om bij mijzelf te blijven!

Liefs Louise

Medium Eefje

Eefje, je bent een lieverd! Soms kan ik je maar een paar minuutjes bellen en dat maakt jou helemaal niet uit. Je hebt begrip en je staat altijd met 100% inzet klaar om me te helpen op dit lastige pad. Je blijft altijd bij jouw voorspelling en je hebt er nog nooit naast gezeten. Dank lieverd, voor jou.
Groetjes, you know me.

Lichtwerker Eline

Topparagnost en topconsult! Eline zag en voelde veel van wat ze niet kon weten en geeft
inzichten op een dieper ontwikkeld niveau. Ben onder de indruk.
Heel erg bedankt hiervoor. W.

Fijne vakantie!

Ik ben er even een paar weekjes tussenuit.
Lekker de batterij opladen.
1 september ben ik weer bereikbaar.
Tot snel!

Mary van Belzen
Astroloog & Ondernemerscoach

Paragnost Lola

Haay Lola.. al snikkend aan de telefoon.. heeft ze mij echt gerustgesteld en luisterend oor gegeven.. heerlijke healing op afstand mogen ontvangen..

Dank je wel,

Rozenblaadje

Medium Emy

Emy,

Bedankt voor je reading. Je zat er goed bij! En koffiedik kijken kun je goed!

Liefs

Paragnost Alieda

Lieve Aleida. Toen ik je begin dit jaar voor de 1x keer belde was ik helemaal op. Ik had mijn dochter al 7 jaar niet gezien. Je bracht me tot rust en zei dat als de leeuwenpoort open is, komt er contact . In juni heb ik je onder een andere naam nog eens gebeld en je zei precies het zelfde. Sinds een week is er weer contact en heb ik mijn kleinzoon voor het eerst gezien Ik ben sprakeloos over jouw precieze voorspelling. Dikke kus van de gelukkigste moeder van de wereld

Waarzegster Madelein

Voor Madelein.

Ik denk aan je en wens je alle, alle goeds!

Joke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.